Şimdi Ara

Boşlukta gibiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda pek fazla bir şey yapmak istemiyorum. Günde 9 saat çalışıyorum sonra yorgunluktan eve atıyorum kendimi. 2-3 saat uyuyup yürüyüşe çıkıyorum. Sonra tekrar eve gelip biraz telefonda gündemi takip edip yatıyorum bu şekilde kısır bir döngüye girdim. Bir yandan da atama bekliyorum. Atama çıktığı takdirde ailemden uzun bir süre sonra ayrılıp kendi evime çıkacağım güneydoğuda bir şehirde.
    Hayatıma girmeye çalışan kadınlara güvenemiyorum. Hayatıma birini almak istiyor muyum onu da bilemiyorum. Mutlu olamıyorum nedense. İnsanların artniyetlerini gördükçe onlardan soğuyorum. Arkamdan işler çevirp yüzüme gülmeleri ve bunu salağa yatarak yapmaları beni çıldırtıyor. 23 yaşındayım. Hayat hakkında tavsiye vermek isteyenler yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - Düşük maaşlı ve prestijli olmayan bir işte çalışıyorsun.
    - Kazandıklarını ailenle paylaşıyorsun ve parayı tam olarak kendin yönetemediğin için kızgınsın. Hatta yetişkin olup bu yaşta onlarla yaşamaktan da hoşlanmıyorsun.
    - İstediğin şekilde kariyer yapamadığın için biraz özgüven eksikliği yaşıyorsun. Bu yüzden arkadaşlarınla ve insanlarla çok muhattap olmak istemiyorsun. Çünkü işinle alakalı sorular soracaklar.

Doğru mu?
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    İlk madde doğru. 2. madde ise kısmen. Kazandığım parayı gideceğim yerde 4 sene kalacağım için evi kurmak için biriktiriyorum. Zaten harcamak istesem harcayacak ortamım ve enerjim yok bu sıralar.
    İstediğim bir iş yapamadığım için muhattap olmamam gereken seviyesi aşırı düşük insanlarla uzun saatler beraber çalışıyorum.

• Hocam ben 21 yaşındayım. 2 yaş büyüksünüz benden yani tavsiyelerim/fikirlerim ne kadar sizde etkili olur bilemem.Güneydoğuda kendinizi boşlukta hissetmeyeceksiniz (en azından ilk yıllar) çünkü ordaki çevreye alışmak için bir çaba göstereceksiniz ve bu kendinizi kısır döngü içerisinde bulmamanızı sağlayacak.Mutlu olup olmama isteği konusunda kararsızlığınız belki orda son bulacak.Belkide evlenmeyi düşüneceksiniz ve kendinize uygun bir eş bulacaksınız.Bunların hepsi bir ihtimal.Ama ihtimallerin sonuçlarını görmek için bazen farklı yerlere gitmek gerekir.Düzen oluşturmak sadece bir şehirde takılıp kalmak değildir...

• Kac para maas aliyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumlar hocam. Yolda yüzüne bakmayacağın adamlarla muhatap olmak çok koyuyor. Alım açıklansa da bizde yolumuzu çizsek artık.

• _BigbyWolf_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Yeni şehir yeni yerler yeni insanlar iyi bir vizyon katabilir belki. Ne olacak göreceğiz bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Asgari+prim.

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    En azından kendi meslek çevremizle çalışsak gram koymayacak ama kültür seviyesi olarak sizden düşük insanlarla çalışmak koyuyor sanki insana. Bazı şeylere tahammül edilemiyor. Kendini geliştirmeyen insan sayısı çok fazla. Kalabalık bir sürü gibiler. Güdülerek hareket edilmeyi seviyorlar. Bir işi yaparken içlerinden gelmiyor malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.