Cesaret neredeydi ben orasını kaçırdım galiba Yani polis hangi aşamada cesaret gördü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM (5. sayfa)
-
-
Konsolosluğa git , biletini alıp seni ülkeye göndersinler.
Fetöcü değilsen konsolosluğa gitmekten çekinmezsin. Gitmiyorsan şüphe ederim.
Afrikalıları copladılar diye seni coplamazlar , merak etme.
Derhal konsolosluğa gidiyorsun, durumu anlatıyorsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gani müjde bunu beğendi
-
konsolosluk yardımcı olur..ha bosna ha türkiye..yabancı statüsünde bir yer değil bizler için..
bir daha da hemen yeni tandığın iki muhabbet ettiğin insanlara aşırı güvenme
-
Kardeş bindiğin arabanın plaksını ver ve kaçırıldığını söyle Bosna polisine. Karadağ da tanıştık geziyorduk. Meğer beni buraya sokmuşlar, ben türkiyeye dönmek istiyorum de. Polis senin kimliğini konsolosluktan doğrulatacaktır. Bu arada sert muameleye maruz kalacaksın ama hıyarlığının bedelini yaşamış olursun. Anlamadığın; kendi diline çevirilmemiş bir belgeyi sakın imzalama.
csb konu dozajı artır bence orda birkaç kişiyle tanıştım beni misafir ettiler gece sonra sabah uyandım böbreklerim de yerinde durmuyordu dersen konun daha çok hit alır.
-
Kolpanın kralı
-
Direkt csb ama gerçekse de hala konsolosluğa gitmemeye direniyorsan turist falan değilsin, kaçakçıya dolandırılmışsın.
-
Elçiliğin panik içinde oldugunu kim söyledi?
Türk insanını sevmiyorlar açık ve net. Bugün öğrendim bu ülkede farklı bi siyasi yapı varmış. Sırplar hırvatlar boşnaklar ayrı ayrı yerleri yönetiyor. Tek bi yapı degil. Sırp Cumhuriyeti diye biyer var Bosna Konfederasyonu mu neydi degisik degisik yerler ve entiteler kantonlar var.
Kardeş ben ne bileyim Bosna nın böyle oldugunu? Korkmak ayıp mı? Adamlar mülteci oldugunu anladı mı direk sorgusuz vuruyorlar. Ama bu taraflarda yokmuş o olay. Kladuşa denilen kantonda daha çok şiddet varmış. Burası başkent oldugu için polisde bıkmış mültecilerden ellemiyor bile. Otogardaki olay hariç. Tanımadıgım kişilerdi evet. Ne yapayım bu saatten sonra. Geriye döndürememki zamanı. Şuanda kaçak durumdayım Bosna-Hersek te. Konsolosluk yardımcı olur mu olmaz mı onun derdindeyim. Kamplarını anlatıyor burdaki türkler mülteciler falan insan ister istemez korkuyor. Kampta kalırım sıkıntı degil. Beni ülkeme döndürsünler yeter.
Siz Bosna da yasaldınız. Ben değilim. Fark bu. İstemeden bi aptallık yaptım. Ondan korkuyorum polislerinden. Yoksa yanımda pasaportum kimliğim olsa banane polisten karşısına geçer şarkı söylerim.
Kardeş ilk iş Türk Konsolosluğuna git. (Selametle)
-
neye korkuyosun kardeşim biz de saraybosnadan belgrada geçmek istedik yer bilmeyiz iz bilmeyiz sokakta kime sorduysak konuşmadı cevap vermedi kıçınızda kokainle mi geziyosunuz bu heyecan niye? Sokaktan geçen bir kadın yardım etti sırp sınırında bi otobüse bindik gittik belgrada. Korkmayın bu kadar adam yemezler orada duyan gören de mafyanın eline düştü sanır. arnavutluk taraflarına gitsen ne yapardın çok merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkocan -- 9 Ekim 2020; 18:17:5 > -
'Ki bugün otogarda afrikali 2 mülteciyi polislerin jopladıgını kendi gözlerimle gördüm. Bosna Hersek insanları çok gaddar. Soru soruyorsun tersliyor bazıları. Bazıları cevap vermiyor.''
Geçen yıl Bosna'da 1 buçuk ay kalmamış olsam bu yazdıklarına inanabilirdim ama bu cümlelerden sonra ben de bu başlığa şüpheyle bakmaya başladım!
İnsanlara haksızlık ediyorsun ve bunu hangi amaçla yapıyorsan yap bir gün pişmanlık duyacaksın.
-
Bu kadar panik olacak bir durum yok bunda. En yakındaki Türk konsolosluğuna gidin ve pembe pasaportunuzu çıkarın. (geçici pasaport verecekler ve rengi pembe oluyor evet.) Bununla sadece direkt olarak Türkiye'ye gidebilirsiniz. Zaten bu durumda başka yere de gidemezsiniz. Mahsur kalmadınız yani merak etmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karadağ Avrupa degil mi arkadaş? Yasal ve resmi olarak biletimi hemde dönüş biletimide alıp gittim. Ama bunlar bana sen vizesiz kabul edilen ülkeleri gezebilirsin burdan diyince bende öyle girdim bu yola. Avrupa ya gitmek dert değil. O konuda Ukraynadan demiştim. Biletimi kestiğim tarih 9 eylül. Konu tarihi Hazirandı galiba. Yani avrupa ya kaçarken diyorsunuz ne kaçması bu? Resmiyim ama kaçıyorum. Nasıl oluyor bu?
quote:
Orijinalden alıntı: normandiya1944
Karadağ Avrupa degil mi arkadaş? Yasal ve resmi olarak biletimi hemde dönüş biletimide alıp gittim. Ama bunlar bana sen vizesiz kabul edilen ülkeleri gezebilirsin burdan diyince bende öyle girdim bu yola. Avrupa ya gitmek dert değil. O konuda Ukraynadan demiştim. Biletimi kestiğim tarih 9 eylül. Konu tarihi Hazirandı galiba. Yani avrupa ya kaçarken diyorsunuz ne kaçması bu? Resmiyim ama kaçıyorum. Nasıl oluyor bu?Avrupa'ya kaçak gitme konularında yorum atan sen değil misin?
Ukrayna üzerinden deneyeceğim demişsin 4 ay önce. Babaannem mi attı o yorumu?
Bir de üstüne konsolosluğa gitmemek için çaba sarfediyorsun.
Bu saydıklarımın hepsi şüphe uyandıran şeyler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: normandiya1944
Karadağ Avrupa degil mi arkadaş? Yasal ve resmi olarak biletimi hemde dönüş biletimide alıp gittim. Ama bunlar bana sen vizesiz kabul edilen ülkeleri gezebilirsin burdan diyince bende öyle girdim bu yola. Avrupa ya gitmek dert değil. O konuda Ukraynadan demiştim. Biletimi kestiğim tarih 9 eylül. Konu tarihi Hazirandı galiba. Yani avrupa ya kaçarken diyorsunuz ne kaçması bu? Resmiyim ama kaçıyorum. Nasıl oluyor bu?Gidip polise/konsolosloğa diyeceksin ki ben karadağdan karayoluyla buraya geldim geziyorken eşyalarımı çaldılar. Yardım edin ülkeme geri dönmek istiyorum bu kadar. Gelelim kaçak girme çıkma olayına ne diye heyecan katıyosun kendine? O civarlarda sınırların bazılarından geçerken pasaportuna girdi çıktı damgası vurmayabilirler. Yani şuan pasaportun elinde olsa ve NORMAL yollarla da ülkeye giriş yapmış olsan da pasaportuna girerken çıkarken damga vurmamış olabilirlerdi. Yani kaçak durumda değilsin şuan ve joplarla dövmeyecekler seni polis işkence de yapmayacak
-
Bosna dan Sırbistana otobüsle kontrolsüz mü girdiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X