Şimdi Ara

boss bilgileri çok değerli!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: astala_exe

hehe güzel kopyalamıssın bravo ama şikayet edecem seni
    La benimi sikayet etcen git ET aLLa aLLa sucsuz yere sikayet edersen 1. derecede adam değilsin zaten.
  • ben sana yalancı demedim sadece işaretlerine kadar hepsi aynı
  • copy-pastene sağlık
  • quote:

elemental lord sende xigenondasın hiçmi duymadın osmanliordusu clanını verdiğin adrese girip baktınızmıda adama inanıyosunuz
    bakmadım ne etcen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

copy-pastene sağlık

SAOLASIN KARDEŞİM AMA BUNLARI SİZ FAYDALANASIZINIZ DİE 2 SAAT BOYUNCA ELLERİMLE YAZDIM ARTIK ELLERİM AĞRIYOR

• elemental seni şikayet eden yok herşeyi kendi üstüne alınma 1. derece adam olsam ne olacak ben duwolfy vs.. muhabbetim var asla kimseyi küçümseme
  • quote:

ben sana yalancı demedim sadece işaretlerine kadar hepsi aynı
    evet burda haklısın, VE bu topic i açan kişi alıntıdır yazabilirdi!!!
  • quote:

elemental seni şikayet eden yok herşeyi kendi üstüne alınma 1. derece adam olsam ne olacak ben duwolfy vs.. muhabbetim var asla kimseyi küçümseme
    ve burda ok dediğin için üstüme alındım kimseyi küçümsediğim yokHERKES EŞİTTİR!
  • sonunda anladın ya sevindim
  • Alıntı değil ise bunlar nedir?

quote:

Antares
    akreplerin küçük bossu :rolleyes: 2 kişi kesilirse %90 Fire blast cıkıo Pianada desert ta (Gray ozzylerin orası) yada oraya doru gelirken cıkıo x1 ve x2 de cıkıo,8 saatte bir cıkıo...Fakat bu boss ks yapılarak kesilirse Fire blast cıkma olasılıgı bayaa düsüo (Bizim clan bunlardan bayaa kesti ordan biliom bazen bişi cıkmadı :rolleyes: )

:rolleyes: birçok forumda kullanılan smily'dir...
  • üst konu olsun bence
  • herkes eşit olsun die elt orc oldu yoksa karusa geçen yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Alıntı değil ise bunlar nedir?

quote:

Antares
    akreplerin küçük bossu :rolleyes: 2 kişi kesilirse %90 Fire blast cıkıo Pianada desert ta (Gray ozzylerin orası) yada oraya doru gelirken cıkıo x1 ve x2 de cıkıo,8 saatte bir cıkıo...Fakat bu boss ks yapılarak kesilirse Fire blast cıkma olasılıgı bayaa düsüo (Bizim clan bunlardan bayaa kesti ordan biliom bazen bişi cıkmadı :rolleyes: )

ben sadece üyesi olduğum ve sevdiğim abilerim olduğu için söyledim yoksa başka sitede görsem onlarıda söylerdim

• ok919 hangi clandasın xigenonda bi ara arenaya gelde kapışalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Alıntı değil ise bunlar nedir?

quote:

Antares

musakka abi bu alıntı ama ark bana msn den gönderdi benim pc de çok salak bişi kopyala olayını yapamadım ve 2saat boyunca kendi elimle yazdım yemin ederim arkadaşlar bunları bilmiyor da bilgilensin die yaptım istersen üst konu yapabilirsin

• garip bir konu Konu basligi guzel konunun Aciklamalarinda eksiklikler var

mesela iyi $eyler cikiyo, baya guzel $eyler cikiyo, deli $eyler ciktigini duydum........ olmazzzz :)

Bu konuya ele alip saglam bi topic yapmak lazim . enine boyuna olmali.... Kanitlari alinti adresleri kaynaklar gostererk bi topic yapalim bence Cok isteyen var .
  • cogu bossun canını lvl ini yannıs yazmıssın lutfen biraz daha dikkatli ol deri bide bossları kesmek kolay deildir... yanı 50+ herkes falan die yazmanda yannıs bişi.....
  • SAGOLASIN DOST VERDIIN BILGILER ICIN
  • quote:

ok919 hangi clandasın xigenonda bi ara arenaya gelde kapışalım
    resimde var clanım ama ben yzayım genede HuMaN_HuNTeR deim arenaya gelemem pc bozuk oyuna girince 2-3 dk sonra kapanıo sorry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 18 Şubat 2006 21:58:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

shaulanın hp sini merak ettim acep varmı ?bilen

Shaulanın lvl i 70 canıda yaklasık 80.000 civarındaydı en son kohackle kestıgımızde bakmıstım :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.