Antares akreplerin küçük bossu :rolleyes: 2 kişi kesilirse %90 Fire blast cıkıo Pianada desert ta (Gray ozzylerin orası) yada oraya doru gelirken cıkıo x1 ve x2 de cıkıo,8 saatte bir cıkıo...Fakat bu boss ks yapılarak kesilirse Fire blast cıkma olasılıgı bayaa düsüo (Bizim clan bunlardan bayaa kesti ordan biliom bazen bişi cıkmadı :rolleyes: ) Hyde zombilerin bossu bu boss da aynı antares gibi desert dedigim yerde cıkıo antarese yazdıklarımın hepsi ile aynı bi tek Fire blast deil complete pad filan cıkıo (4 tane kestim bi kere cıktı) Shaula akreplerin bossu(antaresin abisi yanii Smile ) bu bossdan bi 3 kere gördüm 2 sinden tail of shaula cıktı tekinden dextery +4 yüzük cıktı Smile ama bi arkadsa züper bi kalkan cıktı Dragon Tooth Skeletion daha dün kestim cursed bone cıktı Very Happy (tabi 5 party wardı) ama genelde asasinler icin güzel ok lar we esyalar cıktıgı bilinior Samma haungaların bossu genelde 2 asasin kesio bence en ii si o cünkü bossları cok kişi kesmemek lazım içinden sammanın elindeki yanan axe den cıkı unique item yada cok saglam bi kolye cıkıo Snake Queen hiç kesmek nasip olmadı ama bi keresinde beni dürttü bayaa korktum Very Happy içinden dehset seyler cıkıo (siteden gördüm canlı bi görmüşlügüm yoq) Harpy Queen biz bu boss wallahi kesioduk clanla ama ks ciler geldi onlarda 5 tane asasin oldugundan kutu onlara cıktı cok sinir olduk clanca 10 dk daha urassak biz kesicektik içinden harpy queen tüyü we cok güzel şeyler cıkıo (bi kerede 5 sey cıktıgını gördüm) Troll King ne keseni gördüm nede içinden cıkanı Very Happy sitesinden canını gördüm gercekten öldürmek cok zor(kendi adıma konusuorum) Talos golemlerin bossu dier bosslar gibi cz den eslanta eslanttan czye ısınlanıo lvl i 140 zor bosslardan bi tanesi fazla bilgim yok bu kadar deil ama şimdilik bu adarı aklıma geldi dersaneye de yetişmem gerek faydam olduysa ne mutlu bana gerci bilgiler pek içerilik bakımından biraz kıttı ama hoş görün pls Very Happy
İşte o gün bugündür 3 haftalık calısmalarım sonucu boss larla ilgili bilgilerimi acıklıorum en sık boss dan en rüküş boss a kadar her çeşit boss burda Very Happy Kekurikekukaka Bu boss cz de hergün 1 kere cıkar we cok fazla ortalıkta görünmemesinin sebebi canının düsük olması ve eslant gibi sosyetik yerlere uramaması Smile İçinden kekuri belt yada kekuri ring cıkmaktatır.Ve Gm nin belirli gün ve saatlerde moradona civcivleri sewindirmek için yolladıgı elime gecen bilgiler arasında yer almaktatır.Ve dier kecoon cesitlerinden(captain,warior,fihter,berseker,dragoon) de olasılıgı düsük bir ihtimalle kekuri ring cıkmaktatır fakat kekuri belt cıkmaz Lobo,Lupus,Lycaon Bu bosslar blade master adayları için önemli bir yer tasır.Çünkü içinden cıkan kolyeler sayesinde Blade Master yolunda büyük bir adım atılır.Bu boss lardan kolyelerin yanında unique stafflar we hammer larda cıkmaktadır.Kesilmesi kolay cz de bulunan ve cok sewilen boslardır. Barkirra Bu boss cz de genelde dier bosslar ın cıktıgı kalede cıkar.Kesilmesi rahat içinden cıkan barkirra dişi roguleri kasar hood yapmakta kullanılır.hp si az defansı iyi lvl 60 üstü herkesin engec 1 dk da kesebilecegi boss lardan dır Shaula Eslantta dogmasıyla ölmesi bir olan boss tur Very Happy bunu söylüyorum cünkü canı cok az defansı nerdeyse hiç yok attack desen bes para etmez Laughing içinden genelde tail of shaula cıkar fakat bunun yanında sahit oldugum itemlerde wardır (Elixir staff,İron crossbow,mirage,potion of soul Very Happy ) ====>Lesath Sahula ile defans attack ve can bakımından aynı sadece içinden cıkan itemler farklı genelde tail of lesath yanında güzel itemlerde cıktıgı edindigim bilgiler arasında ====>Antares en sewdügüm boss beni cok sewindirdi.BU boss pianada,raibada,asgada nerde akrep toplulugu görürseniz oraya arada bir dier akreplerin ziyaretine urar Very Happy içinden Lvl 35 büyücülerinin cok istedigi blast kagıtları cıkar kesmesi kolay bir bosstur. Hyde Bu bossu ilk kestigimde içinden complete pad ve helmet cıkmıstı.Cok mutu olmustum.Ama birdaha cıkmadı.İçinden bo bol para cıkar Very Happy (cihan abi sözüm sana deil)ama bi kere bana rogue full plate boot ve lvl 36 bir cocuk kesti ne cıktıgına bende tanık oldum priest chitin shell gaunlet cıktı (cok para edio Very Happy ) Dragon Tooth Skeletion Dts lerin patronu içinden dragon tooh hammer cıkar genelde (uniqe itemdir we en az 80 mil eder )Ama baze saglam itemlerde cıkıo(Elxir staff,dextery bonus +7 küpe, coin Very Happy ) ve tabi cursed bone cıkmazsa olmaz Samma Wariorların nese kaynagı Very Happy kesmesi bu yazdıgım boss lar kadar kolay olmasada kesilebilen bi bosstur (Gigantic axe two handed ve one handed ve birde her wwariorun hayali warior earring cıkmaktadır) ====>Javana Hp attack ve defans bakımından sammanın yarısı sayılır içinden (Javana axe two handed ve one handed bide warior earring) Atilla Kesmesi kolay deildir ama içinden cıkanlar dudak ucuklatır(chitn shell ve en az 50 milyonluk itemler) (bi kere cihan abi benim yüzümden 50 milyon zarara girdi ordan hatırlıom bu attillayı Very Happy ) Troll Kİng lvl :110 HP:179250 Attack:16011 İçinden : Bronze Earring, Silver Earring, Gold Earrin, Crystal Earring, Platinum Earring, Elf Earring, Secret Silver Earring, White Silver Earring, Agate Earring, Opal Earring cıkar. Deruvish Founder Kesmesi kolay olan bi bosstur.asasinler bol bol keserler içinden:Opal ring, Agate Ring, Ruby Ring, Diamond Ring, Emerald Ring, Gold Ring, Silver Ring, Elf Ring, Crystal Ring, Platinum Ring cıakr ve bunlar cok janjanlı itemlerdir Harpy Queen lvl:100 HP:33230 Attack:3455 içinden:Feather of Harpy Queen, Magician Earring, Warrior Earring, Priest Earring, Rogue Earring. cıkar. Talos lvl:140 HP:120000 Attack:10129 Cok Zor olan bi bosstur. içinden cıkan itemler cok güzledir.Bunlar :Belt of Life, Mana Belt, Fire Belt, Ice Belt, Lightning Belt, Crystal Belt, Iron Belt, Bronze Belt, Glass Belt, Belt of Strength, Belt of Dexterity, Belt of Intelligence, Elf Belt, Belt of Curse, Skeleton Belt, Harpy Belt olarak bilinir Snake Queen lvl:100 aHp si yüksek fakat attackı az oldugundan dolayı tek blade master ve healer ile biraz urasıldıgı takdirde kesile bilir.İçinden:Amulet of Curse, Amulet of Strength, Amulet of Dexterity, Amulet of Intelligence, Amulet of Magic Power, Amulet of Health, Elemental Necklace, Crystal Necklace, Iron Necklace, Amulet of Goddess, Blue Dragon Necklace, Red Dragon Amulet, Black Dragon Necklace, Green Dragon Amulet, White Dragon Amulet cıkar
shaula : lvl 50 +++ herkes atilla :lvl 55+++ variorlar bi healer snaqe quen : lvl 62 tank-1 healer-lvl 50 asas harpy quen : lvl 62 tank-2,3 healer- lvl50 asas samma : lvl 55++ varior ve asas-1healer dragon toot :lvl 50++ asas ve warior troll king : 14 adet nova mage ve bir debuff yada 5 healer-2 lvl 62 tank ve 1lvl50asas dervish founder : lvl 62 tank - 1healer Atross : lvl 62 tank - 1 healer kesilmesine katıldığım boss lar bunlar bunlar ben bukadarını biliyom
62 lvl bi roque ve bir healerin kesemeyeceği hiç bir boss yoktur sadece trol king de3 healer lazım alın beyler
beyler lütfen okuyup geçmeyelim yorum plz
saol aga bilgilendirdiğin için
Ellerine saglık cok işime yaradı
iyi olmuş ama esland boss haritası lazım bunuda bulabilirmisin. bide ikide bir smile very happy falan demişsin ne oluyo bu
abi süper olmuşta ben arlardaki very happyleri nalyamadım ne alaka bide ellerine sağlk uğraşmışa benziyorsun
arkadaş kendi yazmamıştır bunu bu yazıyı benim oynadığım server yani xigenon serverından osmanliordusu clanının sitesinde bosslarla verilen topicden ark kopyalamıştır buyrun bakın http://www.osmanliordusu.com/phpBB2/viewtopic.php?t=33
lütfen emeğe saygı gösterelim yada şu siteden alıntıdır diyelim
tam terside olabilir ama olmayadabilir taBİ eğer alıntıysa hiç yakıştıramadım
ben ordan yazmadım kardeşim arkadaşım bunları söledi kopyalayamadım sonra da elimle yazdım 2 saat boyunca yazdım sizin için ve yemin ediyorum ki kendim uğraştım beyler bu arada veryy happlerin ne olduğunu bilmiyorum arkadaş yazdı bana msn den bende kopyalayamadım olmadı elimle yazdım ve hala yemin ediyorum önümde de kuran var beyler söleyem yanee
quote:
Orjinalden alıntı: kamikaze_256
beyler lütfen okuyup geçmeyelim yorum plz
dostum.arkadasım.guzel ınsan.bu yazdıkların bosslarla ılgılı acıklamaları her K.E oyuncusu bılır...ama daha cok ayrıntı plss+emege saygı....
kardeşim bak ii dinle BUNU BANA MSN DEN ARKADAŞIM GÖNDERDİ BENİM PC BİRAZ SALAK OLDUĞU İÇİN KOPYALA OLAYI YAPMADIM 2 SAAT ORDA DURANLARI YAZDIM BENİ YALANCI ÇIKARMAYA KENDİNİDE HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞMA ÇALIŞIYOSAN DA BAŞKA TOPİE BAK LÜTFEN
elemental lord sende xigenondasın hiçmi duymadın osmanliordusu clanını verdiğin adrese girip baktınızmıda adama inanıyosunuz