Şimdi Ara

boss bilgileri çok değerli!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim yazdık ya cok guzel mılleti bilgilendirmeye yönelik bi topic ama su bilgileri daha ii arastırıpta yazsaydın cogu dogru deıl o bilgilerin bea !! bi kere sammayı bi varrior bi asas +60 lazım sen +55 yazmısın sunlarıda duzgun yazsaydın cok güzel bi topic olacaktı ama ossun genede bizi bilgilendirmeye calıstıgın için saol :D:D:D gerçekten forum acısından guzel bi baslık acmısın ama KOPYACISIN :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze_256

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

herneyse beyler fazla söze gerek yok siz bu konuyu beğendinizmi onu söleyin bana
    beğenmek ne demek hayran kaldık

aga ciddi söle şimdi dalga geçmenin anlamı yok ben 2saat o kadar uğraştım ellerim uyuştu valla
    ciddiyim ben yaf paylaşım için sağol .

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseGeneration

kardeşim yazdık ya cok guzel mılleti bilgilendirmeye yönelik bi topic ama su bilgileri daha ii arastırıpta yazsaydın cogu dogru deıl o bilgilerin bea !! bi kere sammayı bi varrior bi asas +60 lazım sen +55 yazmısın sunlarıda duzgun yazsaydın cok güzel bi topic olacaktı ama ossun genede bizi bilgilendirmeye calıstıgın için saol :D:D:D gerçekten forum acısından guzel bi baslık acmısın ama KOPYACISIN :D

kardeş kopyacıyı değilim kardeş kopyala yapıştır olayı yapamadım 2saat boyunca kendi elimle yazdım

• quote:

BEYLER EMEĞE SAYGI VERİN DE ÇAVUŞ NEYİM OLAK

Bi sn. buralarda fazladan olcaktı bi iki tane emeğe saygı.

tmm buldum al sana yarım kilo emeğe saygı

• quote:

quote:

kardeşim yazdık ya cok guzel mılleti bilgilendirmeye yönelik bi topic ama su bilgileri daha ii arastırıpta yazsaydın cogu dogru deıl o bilgilerin bea !! bi kere sammayı bi varrior bi asas +60 lazım sen +55 yazmısın sunlarıda duzgun yazsaydın cok güzel bi topic olacaktı ama ossun genede bizi bilgilendirmeye calıstıgın için saol :D:D:D gerçekten forum acısından guzel bi baslık acmısın ama KOPYACISIN :D

kardeş kopyacıyı değilim kardeş kopyala yapıştır olayı yapamadım 2saat boyunca kendi elimle yazdım

UGRASIPTA YAPTIYSAN HELAL OLSUN SANA GERÇEKTEN COK GUZEL BŞİ YAPMAYA CALISMISIN

• quote:

UGRASIPTA YAPTIYSAN HELAL OLSUN SANA GERÇEKTEN COK GUZEL BŞİ YAPMAYA CALISMISIN

aga yemin EDERİM Kİ 2SAAT BOYUNCA ELİMLE YAZDIM DAHA NE DİEM YAW

• eline sağlık
  • SAOLASIN BİR EMEĞE SAYGI DA BU ARKADAŞ ÇOK SAOLASIN
  • ellerıne saglık ısıme yarıcak ben 56 lwl mageyım hangı boss keserım???
    ozellıkler::
    elımdekı +6 salamander
    ustumdekıler +7 hp set
    yuzukler hp bonus 5-6
    lwl 56
    ıce-lıghtıng
    nelerı keserım cvp plss
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusma

ellerıne saglık ısıme yarıcak ben 56 lwl mageyım hangı boss keserım???
    ozellıkler::
    elımdekı +6 salamander
    ustumdekıler +7 hp set
    yuzukler hp bonus 5-6
    lwl 56
    ıce-lıghtıng
    nelerı keserım cvp plss

herşey ilk sayfada yazıo kanka
  • MUSAKKA abi lütfen bunu üst konu yaparsan herkes faydalanabilir ve bana msj atmaslar
  • Üst konu değil, sadece SSS yaptım... Diğer üyeler kolay ulaşabilsinler diye...

Ayrıca topicde saçma sapan mesaj atanlar... Gereksiz mesajlarınızla topiği kirlettiğinizin farkındasınız, biliyorum... Lütfen bir daha olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Üst konu değil, sadece SSS yaptım... Diğer üyeler kolay ulaşabilsinler diye...

Ayrıca topicde saçma sapan mesaj atanlar... Gereksiz mesajlarınızla topiği kirlettiğinizin farkındasınız, biliyorum... Lütfen bir daha olmasın...

üst konu yapsan daha ii olurdu ama bunada şükür :D

• beyler antreas orclarda nerde çıkar
  • yav bunlar galiba eski haritaya gore akrepler falan çolde diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Üst konu değil, sadece SSS yaptım... Diğer üyeler kolay ulaşabilsinler diye...

üst konu ii olur aslında [simage][/simage]
  • arkadaşım güsel yararlı bilgiler ama keşke yazsaydın alıntıdır die
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

arkadaşım güsel yararlı bilgiler ama keşke yazsaydın alıntıdır die

2 saat boyunca ssende elinle yazzan unutursun hatamı düzeltiğin için saol
  • quote:

quote:

quote:

herneyse beyler fazla söze gerek yok siz bu konuyu beğendinizmi onu söleyin bana

aga ciddi söle şimdi dalga geçmenin anlamı yok ben 2saat o kadar uğraştım ellerim uyuştu valla

senin mi ellerin uyuştu benimmi ? arkadaşlar bu yazının tümü eksisiyle artısıyla bna aittir. ona msnden gönderende benim burasını ve daha birçok yabancı veya türk KO sitelerini dolaştım . Ve en sonunda bu bilgilere ulaştım .. Yani bu yazının hepsi bana aittir

• quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

quote:

quote:

senin mi ellerin uyuştu benimmi ? arkadaşlar bu yazının tümü eksisiyle artısıyla bna aittir. ona msnden gönderende benim burasını ve daha birçok yabancı veya türk KO sitelerini dolaştım . Ve en sonunda bu bilgilere ulaştım .. Yani bu yazının hepsi bana aittir

sen kimsin be msn den gönderen ark değilsin sen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.