Şimdi Ara

boss bilgileri çok değerli!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kamikaze_256

quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

herneyse beyler fazla söze gerek yok siz bu konuyu beğendinizmi onu söleyin bana
    beğenmek ne demek hayran kaldık

aga ciddi söle şimdi dalga geçmenin anlamı yok ben 2saat o kadar uğraştım ellerim uyuştu valla

senin mi ellerin uyuştu benimmi ? arkadaşlar bu yazının tümü eksisiyle artısıyla bna aittir. ona msnden gönderende benim burasını ve daha birçok yabancı veya türk KO sitelerini dolaştım . Ve en sonunda bu bilgilere ulaştım .. Yani bu yazının hepsi bana aittir

sen kimsin be msn den gönderen ark değilsin sen

iyi bak bakalım ozgun_35_ozgun mu değil mı ??mertcan bey

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

herneyse beyler fazla söze gerek yok siz bu konuyu beğendinizmi onu söleyin bana
    beğenmek ne demek hayran kaldık

aga ciddi söle şimdi dalga geçmenin anlamı yok ben 2saat o kadar uğraştım ellerim uyuştu valla

senin mi ellerin uyuştu benimmi ? arkadaşlar bu yazının tümü eksisiyle artısıyla bna aittir. ona msnden gönderende benim burasını ve daha birçok yabancı veya türk KO sitelerini dolaştım . Ve en sonunda bu bilgilere ulaştım .. Yani bu yazının hepsi bana aittir

sen kimsin be msn den gönderen ark değilsin sen

iyi bak bakalım ozgun_35_ozgun mu değil mı ??mertcan bey

sen bana sadece araştırdım dedin bende gerçekten elimle yazdım

• bu arada bişi sölemeyi unutmuşum killbill3 ile birlikte yazdık bunu bazı yerlerde yardım etti onada emeğe saygı lütfen
  • diyecek laf bulamıyom size
  • beyler şimdi bunları öğrendik ama ben lvl 66 oldum hala talos görmedim valla merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: astala_exe

bide yemin etme ok

ben kendi eliyle yazdığına inanıyorum... yazmamış olsa dandik bir şey için niye iddia etsin ki... ayrıca birinin söylediği ya da paylaştığı bir şeyden sonra niye sürekli ban yazısunuz... bu forumun amacı bişeyler paylaşmakmı yoksa insanlara laf sokup bozmakmı, kamikaze ye de teşekür ediyorum, siteyi bilse eminimki alıntı diye yazardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Legacy

quote:

Orjinalden alıntı: astala_exe

bide yemin etme ok

ben kendi eliyle yazdığına inanıyorum... yazmamış olsa dandik bir şey için niye iddia etsin ki... ayrıca birinin söylediği ya da paylaştığı bir şeyden sonra niye sürekli ban yazısunuz... bu forumun amacı bişeyler paylaşmakmı yoksa insanlara laf sokup bozmakmı, kamikaze ye de teşekür ediyorum, siteyi bilse eminimki alıntı diye yazardı

çok saol emeğe saygı veriyorsun ama ben yeni olduğum için ondan özür dilerim hepinizdeb

• güzel paylaşım çok sğl ama alıntı olduunu belirtsen bişey kaybetmezdin aksine çok iyi bi davranış olurdu emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaddy

güzel paylaşım çok sğl ama alıntı olduunu belirtsen bişey kaybetmezdin aksine çok iyi bi davranış olurdu emeğe saygı

saolasın
  • YARARLI TOPİC YAKIŞIR...
  • şu an xıgenon 1 de olup bana para yada bıçak verebilecek varmı lütfen
  • bu very Happy ne ya
  • bilmem
  • Gereksiz mesajlar atmayın diye uyarmıştım fakat dinleyen yok sanırım...

Konu kilitlenmiştir...

Ayrıca bazılarınızı izliyor olacağım... Bu davranışların devamını gördüğüm takdirde üyeliğinize veda edebilirsiniz... Çünkü başka seçenek bırakmıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Şubat 2006 19:57:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.