Şimdi Ara

BOSS SCROL KAGIDI TEKRAR PİYASA CIKDII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler MONSTER SUMMON KAGIDI PİYASAYA TEKRAR CIKDI ARES 1 ESLANTDA 600 M DEN PAZARDA ss cekdım ama nasıl elıcemı bılmıorum ekleye tıklıorum bpm hatası verıor ve sunuda ekleyım bu kagıdın ozellıgı skıl yerıne koyum basdıgımızda 30 sn ıcınde herhangı rasgele bır boss yanımızda doguyor kesıorsun her basışda farklı bi boss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayme -- 7 Aralık 2007; 23:23:51 >

• ya merak ettim :S
  • www.imageshack.us ' u KullanabiLirsin. oRda gözat' dan resmini seçiceksin ardındna upLoad dersin Resme tiklayip üstteki yaziyi buraya koyarsin
  • www.ImageShack - Hosting.com buradan resmi ayarla sonra en alttakını kopyala yapıstır yapıyosun snrada yazının ustunu alıp imageye tıklıyosu kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

www.ImageShack - Hosting.com buradan resmi ayarla sonra en alttakını kopyala yapıstır yapıyosun snrada yazının ustunu alıp imageye tıklıyosu kolay gelsın
    tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayme

tamam

Alıntıları Göster
    O nasıl scrool öle be :) Adam lvl 55 aldı kağıdı bi bastı felankor çıktı ne yapcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞHA

O nasıl scrool öle be :) Adam lvl 55 aldı kağıdı bi bastı felankor çıktı ne yapcak :)

Alıntıları Göster
    Monster Summon Scroll arkadaşlar. Eskiden Eventlerde hediye edilirdi. İşte ilk cash alan 3 kişiye yada GM bulma eventinde gibi. Hatta youtube'a yazarsanız birkaç video göreceksiniz. Basınca yanında boss çıkıyor. TK da çıkabilir Kekuride bilemezsiniz. Genelde içleri boş çıkıyor tabi bu bossların videoları izlerseniz göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Monster Summon Scroll arkadaşlar. Eskiden Eventlerde hediye edilirdi. İşte ilk cash alan 3 kişiye yada GM bulma eventinde gibi. Hatta youtube'a yazarsanız birkaç video göreceksiniz. Basınca yanında boss çıkıyor. TK da çıkabilir Kekuride bilemezsiniz. Genelde içleri boş çıkıyor tabi bu bossların videoları izlerseniz göreceksiniz.

Alıntıları Göster
    boss düşürme kağıdını myko da iken çok kullandım. 50-60 kadar kullandım düşen bosslar lobo-lycoan-lupus-bakirra-barrk-antares-kekerikekukaka ve duke oldu başka hiçbir boss düşmedi- içinden ise duke haricinde hepsinden drop almıştım. hatta önce morodonda düşürmüştüm 5-10 tane sonra belki morodon diye daha iyielri düşmüyor deyip elmorad ve eslantta düşürdüm yine aynıları çıkmıştı. sonra şöyle düşündüm hepimizin aklına şöyle geliyor arkadaşlar ve clanca düşürür ortaya keser uniqe yaparız ancak şirket bunu değil tek başına bi char için bu sc yi yapmış yani tek başına bi charın kesebileceği bosslar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunga -- 8 Aralık 2007; 0:37:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altunga

boss düşürme kağıdını myko da iken çok kullandım. 50-60 kadar kullandım düşen bosslar lobo-lycoan-lupus-bakirra-barrk-antares-kekerikekukaka ve duke oldu başka hiçbir boss düşmedi- içinden ise duke haricinde hepsinden drop almıştım. hatta önce morodonda düşürmüştüm 5-10 tane sonra belki morodon diye daha iyielri düşmüyor deyip elmorad ve eslantta düşürdüm yine aynıları çıkmıştı. sonra şöyle düşündüm hepimizin aklına şöyle geliyor arkadaşlar ve clanca düşürür ortaya keser uniqe yaparız ancak şirket bunu değil tek başına bi char için bu sc yi yapmış yani tek başına bi charın kesebileceği bosslar düşüyor.

Alıntıları Göster
    myko kapanmadan önce malum dupe yapılıyodu bu scrollardan baya dupeleyip boss party yapmıştık moradonda az boss event yapmadık

• quote:

Orijinalden alıntı: _ZeratuL_

myko kapanmadan önce malum dupe yapılıyodu bu scrollardan baya dupeleyip boss party yapmıştık moradonda az boss event yapmadık

Alıntıları Göster
    Aslında 50 LvL assasinle Toplumun arasına girip bastıktan sonra Z + %10 u koycan.ne cıkarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcayir

Aslında 50 LvL assasinle Toplumun arasına girip bastıktan sonra Z + %10 u koycan.ne cıkarsa

Alıntıları Göster
    RESMI KAYDETERKEN KAYIT TURU JPEG YAP EKLE DEDIGINDE HATA VERMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcayir

Alıntıları Göster
    Bu konu 2 gün önce açılmıştı. Felankor falan iyi salladınız yine hiç deilse önceki konuda talos demişlerdi :)

1. dereceden bosslar düşer. Yani antares lobo lycaon lupus bakirra hyde kekurikukaka ve barkk. Yani kimse talos umuduyla gitmesin.

Myko da dupeliyoduk en az 1000 tane basmışızdır moradonda en büyük çıkan şey bakirraydı clanca elimiz boş döndük

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Bu konu 2 gün önce açılmıştı. Felankor falan iyi salladınız yine hiç deilse önceki konuda talos demişlerdi :)

1. dereceden bosslar düşer. Yani antares lobo lycaon lupus bakirra hyde kekurikukaka ve barkk. Yani kimse talos umuduyla gitmesin.

Myko da dupeliyoduk en az 1000 tane basmışızdır moradonda en büyük çıkan şey bakirraydı clanca elimiz boş döndük

Alıntıları Göster
    a diye 1 npc var o npc ile alakalıydı o sc ler ama kapalı aresde elınde olan çok kişi var bızdede vardı foruma ss koymuştum

%100 up kağıtları ve onlar aktıf değil ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Alıntıları Göster
    boşverin yaa degmez o na verecegin cashla neler neler alırsınzaten bi cash fiyatını duyunca kimse almazda

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3Baktery

boşverin yaa degmez o na verecegin cashla neler neler alırsınzaten bi cash fiyatını duyunca kimse almazda

Alıntıları Göster
    O ıtem tekrar dönmedi eskiden eventler ile birlikte dağıtılan itemleri saklayan kişiler var fakat şuanda kullanılmıyor , bizim clan başkanınında elinde kaldı . Ayrıca 1. derecen boss diyen arkadaşım DF düşürdük 1. dereceden mi aceba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

a diye 1 npc var o npc ile alakalıydı o sc ler ama kapalı aresde elınde olan çok kişi var bızdede vardı foruma ss koymuştum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

eskiden +7 den +8 e yüzde yüz geçiren scroll ss leri konulmuştu sanırım jpko daydı acaba uskodada var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

eskiden +7 den +8 e yüzde yüz geçiren scroll ss leri konulmuştu sanırım jpko daydı acaba uskodada var mıdır

Alıntıları Göster
    empire zamanında vardı fakat şimdi yok diye biliyorum (tabi ozamandan saklayan olmadıysa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

empire zamanında vardı fakat şimdi yok diye biliyorum (tabi ozamandan saklayan olmadıysa)

Alıntıları Göster
    no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onnue

no ss no güven

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Onnue

no ss no güven

vaLLamı La
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Orjinalden alıntı: Onnue

no ss no güven

vaLLamı La

Alıntıları Göster
    evet manesdede gördüm ben 5 liydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 11 Aralık 2007; 20:55:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.