ABİLER İNANMICANIZ HAYATIMDA HİÇ BOSS KESMEMİŞTIM Bİ CLANA GİRDIM (GRADE2 ) 63 LVL ADAMLA 1 SAAT İÇİNDE SNAKE QUENN-HARPY QUENN-ASHLERIN BOSUNU KESTIK BİDE TALOS ÇIKTI AMA CANI SIKILDI KESMEDI ONU
quote:Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned çookk kötüüü niye kestiniz onları kesmemeniz geekiyodu .. olm gerizekalı moduna mı girdin hıı kestiysen kestin bizene ne gereksiz bi topic ya
banada lvl 41 adama anteras denk geldi kestim coins ile +4 rare item 4 str bonus düştü napım şimdi.hydede kestim lvl 38 de nolcak yine(espiri olsun die falan sölemiorum cypherda yeni, açtıım adamla kestim)
quote:Orjinalden alıntı: egen_ege AMA CANI SIKILDI KESMEDI ONU muahhah buraya yeni dikkat ettim canım sıkıldı:D
quote:Orjinalden alıntı: egen_ege ABİLER İNANMICANIZ HAYATIMDA HİÇ BOSS KESMEMİŞTIM Bİ CLANA GİRDIM (GRADE2 ) 63 LVL ADAMLA 1 SAAT İÇİNDE SNAKE QUENN-HARPY QUENN-ASHLERIN BOSUNU KESTIK BİDE TALOS ÇIKTI AMA CANI SIKILDI KESMEDI ONU ii item çıktı mı bari ?
quote:Orjinalden alıntı: radyasyo_N BİZENE CANIM AÇMAYIN GEREKSİZ TOPİC adamın ağzına ..... ama gerçekten gereksiz topic