Şimdi ben Int Mageim ve artık boss kesmek istiyorum ardream charı olduqum icin +6 crimson set +7 glacier erenion dual shio tears dual mage earringim war. canım yaklaşık 1500 lerde... Buff la ve ya Buffsız hangi bossları kesebilirm? Şimdiden teşekkürler :)
pardon lvl yzamamısım lvl 53
abı shıe tears fln war+6 crımson ne oyle + 7 yap onları zorlanarak lobo lycaon kesersn 56 olrsan tabi kekurikekukaka hyde antares rahat kesersın biraz zor ama belki barrkk kesebilrsin
ty up!!
merak etme bütün lobo lycan antares hyde kekurekaka lesath attila kesersin
atillanın altına girmeye korkuyorm 5 mage zor kestik onu
quote:
Orjinalden alıntı: yozlasma06
merak etme bütün lobo lycan antares hyde kekurekaka lesath attila kesersin
Atilla mı keser
ayrıca lesath we ya shaula kesebileceğimide sanmıyorm
up plz!
Hyde -- Antares -- Kekurikekukaka yı rahat . Shaula bile sana hayal sakın deneme onu kesmeyi..
Bende 65 lwl int mageyim. +7 eliksir +7 şel set ve arkamda 62 lwl bufer la altına girdim.Yaklaşık 10 dk da zor kestim.Attilanın canı çok olduğundan ve sürekli can doldurduğundan magelerin kesmesi zor olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Hyde -- Antares -- Kekurikekukaka yı rahat . Shaula bile sana hayal sakın deneme onu kesmeyi..
60 lwl bi magenin eslantta kesebilceği 2 boss var.(tabi flame olmak şart) 1. si zor da olsa shaulanın yarı canını alır. 2.si dragon tooth'tur.Canı eslanttaki bütün bosslardan az ve kesilmesi gayet kolay
lesath kesersin demişler bence kesemezsin
lobo lupus lycaon abyss fire olmadan hiç kesemezsin
attilada zorlanırsın tek kesemezsin ama ksye mutlaka gelinir.
ilk baş crimsonları 7 yap
sonra 57 ol hatta 59 ol sonra boss kovalamaya başla
O lvl ve itemlerle lobo bile kesemezsin sana şunu kesin söylerim.Flame olsan belki adamlar ksye gelir ve kutu alabilirsin ama Flame olmadan o item ve lvl ile hyde -- antares -- kekurikekukaka dan başka birşey kesemezsin..
flame paper ol arkana 1500 buff 1920 heal aL 56 skiliyle atillanın altına yat kesersin gibime geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme