Şimdi Ara

boşta 60 derece kart mı olur ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce vatandan gtx 550ti aldım kart boştayken 60 derece. kasada bitek işlemci ve ekran kartının fanı var. nolmal mi bu ?

• şu sıcak havalarda 500 serisi için normal.

afterburner ile kendi fan profilinizi isterseniz ayarlayıp sıcaklığı daha düşürebilirsiniz. önemli olan yükaltında iken kaç dereceyi gördüğü. şahsen ben 80 dereceyi geçmemesine dikkat ediyorum.

sırf bu sıcaklık yüzünden de giga 770 wf3 alacağım. hayvan odayı ısıtıyor yemin ederim.
  • egzoz fan da mı yok?
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    kartta direct cu soğtucu var sırf sıcaklamasın diye aldım bunu yoksa zotac alıcaktım.cidden normal mi bu sıcaklık. sırf ısınmasın diye kasanın kapağı açık çalışıyor ama halen 60 derece :S . oyun açmaya korkuyorum biraz
  • hærun H kullanıcısına yanıt
    2 gün önce vatandan iki tane kasa fanı sipariş ettim daha gelicek.ayrıca bi yararın yoksa cevap vermemekte özgürsün.
  • nileppezzed kullanıcısına yanıt
    Kartta sorun vardır. Kontrol ettirerek iade et.
    O kartlar boştayken oda sıcaklığında, yükte ise 60-65 derece civarında çalışmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Kartta sorun vardır. Kontrol ettirerek iade et.
    O kartlar boştayken oda sıcaklığında, yükte ise 60-65 derece civarında çalışmaktadır.

o halde yarın garantiyi arayayım.Mesaj yazdığınız için teşekkürler :)
  • Siz neyden bahsediyounuz sizinki yine iyi. Hocam ati 4850 var . Boşta 90 derece. 78 e düştüğü de oluyor. Zaten değiştiricem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.