Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lebron, kg'yi poster malzemesi yapti resmen. yilin en iyi smaclarindan biriydi.
    son periyot sadece 12 sayiya izin verdik ama hala hicbir hucum seti olmadan, suta dayali oynuyoruz.
    5. maci mutlak almamiz lazim bakalim neler olacak, kahramanimiz lebron james bu serinin herhangi bir macinda %40'i gorebilecek mi acaba?
    bu arada boston da 0-5 oldu; "where 0-5 happens", "where ray allen can't shoot happens"
  • Lebron'un %40i gorup gorememesi biraz da takimiyla ilgili :)
    Takim tamamen Lebron uzerine kurulu. Adamlar bekliyorlar bekliyorlar son 10 saniye kala Lebron topu aliyor tek basina birseyler yapmaya calisiyor. Sure dolarken de salliyor sutlari cogu da girmiyor. Lebron bence serinin devaminda sutlari zorlamasin. Toplari alsin defansi ustune cekip bosdaki takim arkadasini bulsun. Bugun boyle cok guzel asistler yapti. Takim arkadaslari da degerlendirirse bu paslari Cavs seriyi alabilir. Ya da Lebron'un silkelenip eski haline geri donmesi gerek. Eski Lebron'u istiyoruz.
  • boston 1 mac bile alamadi deplasmanda,kimse boston sampiyon olur diyemiyor.normal sezon hikayemis
  • Hakkaten Kaan Kural'ın dediği gibi bir maç oldu,rezalet şut seçim ve paylaşımları ile Boston ,playoff ve şampiyonluk modunda olmadığını,daha doğrusu üst seviye bir ekip,takımdaş olmadığını kanıtlar gibi oldu.

Cleveland,beraber oynamanın getirdiği artı ile rakibine oranla daha bir takım bu malum,ama Boston her ne kadar yenilse bile bu kadar kolay teslim olmamalı idi,en azından uzatma vb... göremedik.

Rakibinden,deplasmanda yaklaşık 10 sayıya tekabül eden faul sayısı kazanmış bir takım,nasıl olur da 4. periyodu bu kadar şuursuz oynar anlamıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 13 Mayıs 2008; 12:34:02 >
  • Ben başında da söylemiştim şimdi de söylüyorum.. 4-2 Cavaliers alacak.

• bu pozisyonda lebron'un annesi pierce'a bir seyler soyluyor. lebron da annesine "sit your ass down" diyerek yerine oturmasini soyluyor.

burda da kg seyircilere "f*cking faggots." diyor. ilk mactan once de "me against you, motherf*ckers" demisti.

simdi de lebron'un muhtesem smaci;

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)

• quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

bu pozisyonda lebron'un annesi pierce'a bir seyler soyluyor. lebron da annesine "sit your ass down" diyerek yerine oturmasini soyluyor.

burda da kg seyircilere "f*cking faggots." diyor. ilk mactan once de "me against you, motherf*ckers" demisti.

simdi de lebron'un muhtesem smaci;

/>

Bron annesine çok kibarca oturmasını rica etmiş ama Garnett'in bu kadar saygısız olduğunu bilmiyordum. Tribünde olsam; "sensin faggot! assh.le" derdim ama maçlara bi daha giremem diye demiyorum...

D.N.: Yalnız sadece bende mi kapalı yoksa sadece Samet'te mi açık youtube bilmiyorum. Tabi Samet Türkiye'de değilse önermeyi direkt çürütelim...

• abi acilmis olmasi lazim, dunden beri giriyorum ben hicbir ayar yapmadan. sadece open dns kullaniyorum o kadar. eksisozluk'e de baktim simdi, acilmis diyorlar. hatta soyle yorumlar var;

quote:

tekrar yayınlanmasına izin verilen paylaşım sitesi. bu sefer kaç gün girmemize izin verecekler acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: savcilik

artık önümüzdeki kapatmalara bakacağız.
  • Ya open dns sayesinde giriyorsun ya da ülkenin 1/4'üne veriyorlar youtube'u. Şu an sadece Ege ve Marmara'dan erişiliyor...
  • He açılmış evet, bende de giriyor.
  • PP nin artık kendine gelmesi lazım.Bu adam değil mi şampiyonluk diye yanıp tutuşan süperstar?Berbat bir seri geçiriyor şu ana kadar.KG görevini başarıyla yapıyor ama PP ve Allen takımı rezil etti resmen.Loser psikolojisi var takımda galiba.
  • Ray Allen vasatın az da olsa üstüne çıkmış ama Garnett kendine göre hiç iyi değilmiş.

Hele Pierce, şut yüzdesi rezalet. 41 dk. 13 sayı

Son periyotta dağılmış Boston ve kaybetmiş.

Sonraki maç Boston'un sahasında bakalım orada ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Ya open dns sayesinde giriyorsun ya da ülkenin 1/4'üne veriyorlar youtube'u. Şu an sadece Ege ve Marmara'dan erişiliyor...

firefox'un cacheini (önbellek) temizle, sorun hallolacak.
  • Tura bir adım daha yaklaştık.Ayrıca beyler, ya bu videolar 2. saniyeden sonra takılıyor.Opera kullanıyorum, firefox da da böyleydi off
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Tura bir adım daha yaklaştık.Ayrıca beyler, ya bu videolar 2. saniyeden sonra takılıyor.Opera kullanıyorum, firefox da da böyleydi off

flash'i kaldirip yeniden yukle, duzelir buyuk ihtimalle.
    http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

• seri şuan 2-2 ve boston bunun icin dua etmeli 4 mactada lebron bilinen lebron degildi,lj kendisini toparlarsa bu seri cleveland icin hicte zor olmayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

quote:

Tura bir adım daha yaklaştık.Ayrıca beyler, ya bu videolar 2. saniyeden sonra takılıyor.Opera kullanıyorum, firefox da da böyleydi off

flash'i kaldirip yeniden yukle, duzelir buyuk ihtimalle.
    http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

Yok be abicim onu kaç kez denedim olmadı.Teşekürler.

• cache'yi temizle, sonra silip bastan kur ve bilgisayari yeniden baslat..
    olmazsa eski versiyon flash yukleyip dene..
    hala duzelmezse ie'ye alicaz seni, baska caresi yok.
    ha bu arada codec pack yuklu degilse, k-lite codec pack'i kur..
  • quote:

Aynı problem bende de var. Bende bi çözüm bulamadım. Mecbur videoları internet explorer'dan izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.