Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk çeyrek 32-13 cleveland önde ve 13-20 ile şut atıyor.
  • İlk çeyrek sonu skor 32-13 Cavs lehine. Boston beklenen performansı sergileyemedi ilk çeyrekte.. Acilen toplarlanmaları gerek, yoksa Cavs acıyacak gibi gözükmüyor. Seyircisi önünde çoşmuş gibi oynuyorlar.
  • cemberler daha buyukmus burda.
  • Cavs 17 sayi farkla onde.

Tuttugum takimlar sirasiyla elendi. Once Denver'i tuttum LAL'a elendi. Sonra 76ers'a gectim onlar Detroit'e elendi. Simdi Orlando ve Cavs'i tutuyorum. Bakalim onlar da elenecek mi?Orlando 1-3 yenik durumda. Cavs da suan 0-2 yenik durumda. Bu maci alirlarsa 1-2 olacak.
  • Of LeBron ne block basti be.
  • Durum 2-1..
  • lebron'un iki blogu da dehsetti gercekten, ikisini de rondo'ya yapti. rondo'nun yerinde olsam basketbola ve hayata kusmustum.
  • Beyler ben şunu anlayamıyorum. Ray Allen, ligde şu anda en iyi sutörlerden biri diyebileceğimiz bir oyuncu, belki de en iyisi.. Ama normalde bu kadar iyi bir 3'lükçünün maçta bu kadar vasat 3'lük atmasını aklım almıyor..

Wally,West, Gibson.. Adamlar makina gibi atıyorlar. Ray of Hope'un onlardan iyi olduğu kesin. Ne bu adamın sorunu, ailevi meseleleri mi var, morali mi bozuk? Ne yani ne.. Bi kaç gündür bunu düşünüyorum, hala yanıtı bulamadım.
  • Rondo niye kafa bandını ters takıyor acaba?
  • ne bloklar izledik dün akşam ama Rondo neyine güvenerek hep potaya gidiyo anlamıyorum Nba tarihinin en çok blok yiyen oyuncusu olacak bu gidişe her maç blok yiyiyor
  • son maçı torrentten çekmek farz oldu.
  • james sonlarda patlama yapar umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 11 Mayıs 2008; 22:14:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Beyler ben şunu anlayamıyorum. Ray Allen, ligde şu anda en iyi sutörlerden biri diyebileceğimiz bir oyuncu, belki de en iyisi.. Ama normalde bu kadar iyi bir 3'lükçünün maçta bu kadar vasat 3'lük atmasını aklım almıyor..

Wally,West, Gibson.. Adamlar makina gibi atıyorlar. Ray of Hope'un onlardan iyi olduğu kesin. Ne bu adamın sorunu, ailevi meseleleri mi var, morali mi bozuk? Ne yani ne.. Bi kaç gündür bunu düşünüyorum, hala yanıtı bulamadım.

Ben playoffların başından beri düşünüyorum ama bi cevap bulamadım.

Belki basketboldan zevk almıyordur artık. 5'te 0 da atılmazki. Aldığı sürelere bakıyorum; genelde hatta neredeyse bütün maçlarda takımda en çok süre alan o ama sayısı beklenenden az.

Okulda da nasıl savunacağımı bilemiyorum Ray Allen'ı. Neresini seviyorsun eskisi gibi değil falan diyorlar...

Bu arada seri hakkında fikrimi değiştirdim 4-3 Cleveland alır diyorum.

• Ilk yari 43-45 Cavs lehine bitti.
  • Rondo turnikeye girerken Big Zye tosladi. Ya da Big Z Rondo'ya tosladi.
  • lebron 2. yari dagildi yine, bir turlu koparamadik..
    boston'a daha yakin su anda mac :(
  • Ray Allen da ne olduysa bu macda daha iyi oynuyor.

W. Szczerbiak da iyi oynuyor bugun.

Lebron'un attigi 3lukden sonra ki durusu guzeldi.
  • 3. ceyrek sonu

Boston 65 - 68 Cleveland
  • Lebron her zaman ki gibi manyak basti smaci.

Cavs seriyi 2-2 yapmaya cok yakin..
  • Ve seri 2-2

88-77 Cavs aldi maci.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.