Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bostonun home-away performansı kuzey ile güney gibi..bakalım cleveland'ta maç alabilecekler mi..Umarım Ntv ntvspor vs yayınlar da maçı izleriz sopcast aramaktan anam ağladı..

yoksa bu maç varmıydı?programa baktım bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ben arkadaslarla izleyince hicbir sey anlamam izledigimden. neyse tebrikler ama seri daha bitmedi.
    ikinci bir detroit vakasi yasanir insallah..

bizim takım neden bu kadar kötü şut atıyor anlaamadım valla sen git 1 sene önce final oyna şimdi sanki ilk defa playoff ta oynuyormuş gibi ellerin titreyerek şut at celtics den çokmu korkuyorlar nedir
  • Maçın tekrarı şu an Nba tv(Sipru izlenilebilir)'de. Bu Boston seyircisi kendinden geçmiş maç içinde. Posey ile başlayan yedeklerin taarruzundan sonra seyirci çıldırdı...

LeBron'da yüzdeyi düzeltmiş. 2/18'di 6/24 yapmış...

Boston'un deplasmandaki maçlardan birini alacağını düşünüyorum...

2.maç 73-89 Boston (2-0 Celtics)
  • lebron 2 maçta 42'de 8 oldu, inanılır gibi değil.. kalan maçlarda kendini affettirmeli yoksa karizmayı baya bi çizdirmiş olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

lebron 2 maçta 42'de 8 oldu, inanılır gibi değil.. kalan maçlarda kendini affettirmeli yoksa karizmayı baya bi çizdirmiş olacak..

+17(tk)
  • 2-0
  • Lebron'a ya kamyon çarpmış ya da Lebron gidip kamyona çarpmış.
    Bu kadar kötü oynamasının tek sorumlusu Boston olamaz herhalde.
    Yani DET de sert savunma yaptı geçen yıl ama bu kadar dökülmedi Lebron.
    Bakalım 3. maçta ne yapacak.
  • boston deplasmanda 1 maç alırsa bu iş burda biter!
    lebronun kötü performans göstermesinin tek nedeni boston savunmasıdır.öle savunmayı kime yapsalar kötü oynar(kobe dışında)
    ama bakalım cleavland evinde ne yapacak!
  • Ben bu olayları bi yerden hatırlıyorum.Seri 2-2'ye dönüyodu falan.Deja vu...
  • asıl mesele şu cleveland lebron'a o kadar bağlı ki onun kötü oynadığı(veya oynamadığı) maçları kazanmaları sürpiz ya da mucizelerle mümkün.ancak boston tarafında bir yıldızı kötü oynasa diğeri sırtlıyor.kazanmasını biliyorlar.

ayrıca lebron savunmasında yorulan efor sarfeden oyuncular sayesinde aslında diğer oyuncuların imkanı da artmış oldu ilgauskas hariç kimseden böyle bir katkı gelmedi.böylece boston için de kolay bir maç oldu.bir de cleveland'ın da boston'un sahasında maç(dolayısıyla seriyi) kazanmalarının da mucizelere kaldığı hemen hemen kesinleşti.boston dişini sıkıp da deplasmandan bir galibiyet koparırsa seriyi erken bitirip yorulmadan doğu finaline yükselebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pence46 -- 9 Mayıs 2008; 18:15:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Ben bu olayları bi yerden hatırlıyorum. Seri 2-2'ye dönüyodu falan. Deja vu...

slam yine gaza gelmişti böyle eziyoruz felan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @kii

boston deplasmanda 1 maç alırsa bu iş burda biter!
    lebronun kötü performans göstermesinin tek nedeni boston savunmasıdır.öle savunmayı kime yapsalar kötü oynar(kobe dışında)
    ama bakalım cleavland evinde ne yapacak!

Geçen sene Detroit daha iyisini yapmıştı bu savunmanın.

LeBron elbet dönecektir bu seri .

• Boston'u,Boston da yenmek imkansız gibi birşey ve turu geçebilmek için onları orda yenmek gerekiyor.Bu,durumun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.Hele de Lebron böyle oynarsa Cavaliers'ın hiç şansı yok gibi.
  • nerde kalmıştık

the_MAD var mı sağlam link

bu tvants mıdır nedir ne ya zırt pırt yayın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 11 Mayıs 2008; 2:52:54 >
  • http://www.justin.tv/psn_tr3s
    sop://broker.sopcast.com:3912/39130
    tvants://tvants2.ppnba.com/tvants/?k=ac3efe882136476c853f9177cd054c67
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

http://www.justin.tv/psn_tr3s
    sop://broker.sopcast.com:3912/39130
    tvants://tvants2.ppnba.com/tvants/?k=ac3efe882136476c853f9177cd054c67

eyvallah pires kardeş
  • bir tane daha dustu;
    http://www.justin.tv/maged_tv

iyi seyirler kardesim. bu sefer fazla kasmayin yalniz, heyecan gerek seriye.
  • ilk çeyrek itibariyle Boston savunması darmadağın.Ben Wallace her iki pota altında da çok istekli.Ayrıca Boston berbat hücum ediyor.
  • Fark yedi Boston, eziyor Cavs. Wally süper başladı, herif makina gibi atıyor. Sonumuz hayrola...

Sen elin Çinlisinin zırt pırt kanal değiştirme - reklam izleme eziyetini çek; adamlar fark yesin. Oldu mu? Olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 11 Mayıs 2008; 3:41:48 >
  • http://www.mogulus.com/andromedanet

kalite daha iyi burada.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.