Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne saçma bir maç olmuş yaw.. lebron 2-18 fg (0-6 üçlük) ile 12 sayı atmış 10 top kaybı yapmış ama 9 rib 9 asist ile yine td yapmanın eşiğinden dönmüş.. ve lebron bu kadar kötü oynamışken cleveland maçı başabaş götürmüş..

pierce 2-14 fg ile 4 sayı 6 top kaybı, allen 37 dk'da 0-4 fg ile 0 sayı 4 top kaybı.. inanılır gibi değil..
    cleveland 23-75 fg ile %30.7 yüzde ile şut atıp 17 top kaybı yapmış, boston %42.6 fg ile 21 top kaybı.. bu kadar rezil hücum performansı olan ikinci bir maç ben hatırlamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

yuh 10top kaybı yapmış lebron..nası bi savunma yaptılar ya..ya da lebron mu gününde değildi..

Sadece lebron değil,Garnett ve ilgauskas dışındakiler gazozuna oynamış sanki
  • Ne maç olmus yaa izlemek lazim
  • lebron çok kötüydü...td nin kapısından döndü ama çok kaçırdı...
    bakalım ne olucak...
  • bu seride celtics'in turu atlamasını istiyorum.Ama hiçde o kadar kolay değil , lebron son turnikeyi atsaydı işin rengi başka olabilirdi.bu seride diğer seriler gibi muhtemelen 2-0 dan başlayacak..
  • Maci kacirdim , izleyen arkadaslar maci upload edebilirmi arkadasalr simdiden tskler
  • hee, hemen simdi kafama takiyorum usb'yi. 10 dakikaya tamamlanir heralde upload.

ben %40'tan bahsederken herifler cikip %30'la mac tamamliyor, deli ettiler resmen. hele lebron, sanki space jam'deki yaratiklar gelip adamin yetenegini calmislar gibi oynadi. mike brown'a da cok kizdim, hicbir hucum seti olmadigini gosterdi dun gece. topu lebron'a verip, iki top surup sut atmasini bekle, oh ne ala. ayrica detroit serilerinde oldugu gibi hep kotu bir seyler olduktan sonra dogruyu bulacak sanirim yine. neyse hatalarini gorup ders almasi da bir sey ama takima hucum etmeyi ogretecek ve lebron'a biraz daha soz gecirebilecek bir koc fena olmaz onumuzdeki sene icin. ilk yari rondo, ikinci yari ise cassell'in inanilmaz oyunu boston'a galibiyeti getirdi. son bolumde sayilarin buyuk cogunlugu cassell'den geldi zaten. ikinci macta gibson'in daha fazla sahada kalip daha cok top kullanmasi gerekiyor, west'le olmayacak orasi anlasildi.
  • Snickers ye, hızı arttırır...
  • İki takım için de berbat bir maç.. Ama kazanan belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @li behr@m

4-3 Boston.

Ray Allen'ın bu serideki performansını merak ediyorum. Atlanta serisinde pek iyi olduğu söylenemez. İnşallah bu seride daha iyi bir yüzde tutturur.

Ray Allen daha çok atsın dedim hiç atamadı.
  • Ben de Ray of Hope'dan iyi bir performans bekliyordum ama Allen yatmaya kararlı gibi.
  • maci upload ettim gerci ama hala izleyemeyenler varsa en azindan lebron'un ilk mactaki performansi icin su animasyona bakabilirsiniz;

saka bir yana, bu aksam ilk macin acisini cikarir insallah. cunku serideki en kritik mac bence. bunu alip saha avantajini ele geciremezsek sampiyonlugun en buyuk favorisi olsak da ceviremeyiz seriyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

maci upload ettim gerci ama hala izleyemeyenler varsa en azindan lebron'un ilk mactaki performansi icin su animasyona bakabilirsiniz;

/>

saka bir yana, bu aksam ilk macin acisini cikarir insallah. cunku serideki en kritik mac bence. bunu alip saha avantajini ele geciremezsek sampiyonlugun en buyuk favorisi olsak da ceviremeyiz seriyi.

maçı yeni izledim oyun tamamen savunma üzerine oynanmış hücuma yönelik iki takımında hiçbir taktiği yokmuş gibi gördüm bu koçlar ne iş yapıyor bilmem

• 9-3 ile atan lebron kendi adamına faul yaptı resmen.böyle danalık görmedim
  • kıran kırana maç oluyor lifırayn ceyms neyseki yine gününde değil big z de durdu

kg coştur bizi
  • bir insanin ayni anda hem gerizekali hem de sakar olma olasiligini gectim hadi de nasil olur da bizim takima 2 tane birden duser. bu varejao ve west adami katil eder, onlari oynatan mike brown'un da allah belasini versin.
    %34'le atiyoruz yine, nba'in gorup gorebilecegi en berbar hucum eden takimi ak47!
    krala ise bir sey demiyorum cunku kral ciplak.
  • bazen difensi abartıyoruz alem seyirci görsün

cavs a slm yola devam
  • ne oldu, 2'de mi bitiyor artik seriler yoksa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ne oldu, 2'de mi bitiyor artik seriler yoksa..

kusura bakma fazla kaptırdım maça kendimi 6 arkadaş maç izliyince nerdeyse ortam tribüne döndü

• ben arkadaslarla izleyince hicbir sey anlamam izledigimden. neyse tebrikler ama seri daha bitmedi.
    ikinci bir detroit vakasi yasanir insallah..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.