Şimdi Ara

Bot alacağım ama hem klasik hem spor il giyebilmeliyim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bot almak istiyorum. Fakat kararsızlık kötü. Bir türlü model beğenemedim. İşim greği genellikle takım elbise giyiyorum. fakat hem kot altına giyebileceğim hemde hiç değilse iş yerine kadar idare edebilecek su geçirmeyen ve üşütmeyen bir bot arıyorum.

Kaliteli olmasına özen gösteriyorum çünkü aldığımda 5 sene giyebilmeliyim diye düşünüyorum.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

saygılar,

• teşekkürler ama çok fazla şikayet var yeşil kundura için harley veya cat için bile yeşilden alınanlarda su geçirdiği için şikayetvar.com'da bir sürü şikayet var. pek güvenemedim.

Dockers, Timberland, Cat, Harley tercihlerim.
  • Sail Laker's ın botları tam aradığın cinsten ve kaliteliler 3. senesi halen daha boyadan sonra ilk günkü gibi oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangkmn

Sail Laker's ın botları tam aradığın cinsten ve kaliteliler 3. senesi halen daha boyadan sonra ilk günkü gibi oluyorlar.

ben bunun botunu bulamadım internette :) hep sanki normal ayakkabısı var :( özür
  • Pampa bence kayık al ayada jetsiki XD ZAAAAAAAGAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardaway2

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangkmn

Sail Laker's ın botları tam aradığın cinsten ve kaliteliler 3. senesi halen daha boyadan sonra ilk günkü gibi oluyorlar.

ben bunun botunu bulamadım internette :) hep sanki normal ayakkabısı var :( özür

Hocam belki sezonuna göre ürünleri güncelliyorlardır önümüz bahar olduğu için bulamamış olabilirsin ama fikir vermesi için model gösterebilirim..

Benim kullandığım bot buna benziyor..

istediğin şu tarz heralde hem takım elbise altına hemde günlük hayatta kullanabileceğin bi bot

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.