Bot almak istiyorum. Fakat kararsızlık kötü. Bir türlü model beğenemedim. İşim greği genellikle takım elbise giyiyorum. fakat hem kot altına giyebileceğim hemde hiç değilse iş yerine kadar idare edebilecek su geçirmeyen ve üşütmeyen bir bot arıyorum.
Kaliteli olmasına özen gösteriyorum çünkü aldığımda 5 sene giyebilmeliyim diye düşünüyorum.
teşekkürler ama çok fazla şikayet var yeşil kundura için harley veya cat için bile yeşilden alınanlarda su geçirdiği için şikayetvar.com'da bir sürü şikayet var. pek güvenemedim.
Dockers, Timberland, Cat, Harley tercihlerim.
Sail Laker's ın botları tam aradığın cinsten ve kaliteliler 3. senesi halen daha boyadan sonra ilk günkü gibi oluyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangkmn
Sail Laker's ın botları tam aradığın cinsten ve kaliteliler 3. senesi halen daha boyadan sonra ilk günkü gibi oluyorlar.
ben bunun botunu bulamadım internette :) hep sanki normal ayakkabısı var :( özür
Pampa bence kayık al ayada jetsiki XD ZAAAAAAAGAR
quote:
Orijinalden alıntı: Hardaway2
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangkmn
ben bunun botunu bulamadım internette :) hep sanki normal ayakkabısı var :( özür
Hocam belki sezonuna göre ürünleri güncelliyorlardır önümüz bahar olduğu için bulamamış olabilirsin ama fikir vermesi için model gösterebilirim..
Benim kullandığım bot buna benziyor..
istediğin şu tarz heralde hem takım elbise altına hemde günlük hayatta kullanabileceğin bi bot