Bildirim
Bot Ban Gm denklemi =/
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
silkle falan alakası yok bu işin.
gmler şikayet edilen kişileri keyifleinin istediği bi zamanda kontrol ediyorlar.
gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar. -
saçma abi, diyelim kardesıme bıraktım oda konusmuyo nolcak ? o riske giremez, + 1700 tane botu tek tek kontrol etseler nası olcak ? zamanlarını neden harcasınlarki ? =/quote:
Orijinalden alıntı: luckyone
gmler şikayet edilen kişileri keyifleinin istediği bi zamanda kontrol ediyorlar.
gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.
bilen bi botter arkdas yardımcı olsun lütfen =( -
hehehe gm 4-5 kere ziyaretime geldi ve bu işi böyle yapıyorlar ki banlanan arkadaşlarım war onlarda bu şekilde banlandılar.ayrıca bu son zamanlarda açıklanan ban listesi bir hafta içinde falan ortaya çıkmadı şu an oynadığımız global serverın en başından beri banlanan toplam kişi sayısıdır, bu göz boyamak için böyle birşey yaptı joymax ve birçok kişide buna inandı.ayrıca 1700 deil 4000 civarı kişi banlanmış şimdiye kadar ama bunların sadece 150 si normal bot kullanıcıları.Yani joymaxın botlarla savaş yaptığı falan yok.bot la joymak arasında karşılıklı çıkar ilişkisinden başka bişey yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: _KyoTo_
saçma abi, diyelim kardesıme bıraktım oda konusmuyo nolcak ? o riske giremez, + 1700 tane botu tek tek kontrol etseler nası olcak ? zamanlarını neden harcasınlarki ? =/
bilen bi botter arkdas yardımcı olsun lütfen =(
Alıntıları Göster
-
karışık bi çıkar ilişkisi olayı deilki bu gayet açık adamların para kazanması lazım ve herşirket daha fazlasını ister hem silkle hemde botla parayı kırıolar bu kadar basit ha ban olayına gelince ister atarlar ister atmazlar sen adamlara yada gmlere ingilizce küfür saydırırsan oyun huzurunu bozarsan vs.. banı yersin ama bot kullanmak ban sebebi deildir joymax için kimse altın yumurtlayan tavuğu kesecek kadar salak deildir size olacakları söyleyim daha dogrusu tahminim eger oyunun fosla birleşimini görebilirsek botterların yarısından cogunu temizlicekler ama oyun tam sürüme geçince aynı tas aynı hamam devam edilecek bot tarzı olayların olmadı bi online oyun söyleyin bana wow'undan tutun ta ko'suna kadar tüm online oyunlarda bu tarz şeyler dönmektedir önlemini alan varmı yada almak isteyen ben göremedim gören varsa sölesinquote:
hehehe gm 4-5 kere ziyaretime geldi ve bu işi böyle yapıyorlar ki banlanan arkadaşlarım war onlarda bu şekilde banlandılar.ayrıca bu son zamanlarda açıklanan ban listesi bir hafta içinde falan ortaya çıkmadı şu an oynadığımız global serverın en başından beri banlanan toplam kişi sayısıdır, bu göz boyamak için böyle birşey yaptı joymax ve birçok kişide buna inandı.ayrıca 1700 deil 4000 civarı kişi banlanmış şimdiye kadar ama bunların sadece 150 si normal bot kullanıcıları.Yani joymaxın botlarla savaş yaptığı falan yok.bot la joymak arasında karşılıklı çıkar ilişkisinden başka bişey yok bence.
Alıntıları Göster
-
wow da bot varmı... dostum senin oynadığın wow başka bir wow galiba...blizzard bota izin veririmi sanıyorsun..haklısın bazı yazılım dehaları wow a da bot programı yazdılar geçmişte yazıyorlar hala ve gelecektede yazacaklar...ama blizzard bunları anında yada çok kısa bir sürede tespit ediyor ve derhal charı değil accountu banlıyor...bir account demek bir wow cd si ve aylık üyelik demek...o yüzden wow da bot olayına kalkışmak %100 enayilik...quote:
Orijinalden alıntı: WeGotRimes
karışık bi çıkar ilişkisi olayı deilki bu gayet açık adamların para kazanması lazım ve herşirket daha fazlasını ister hem silkle hemde botla parayı kırıolar bu kadar basit ha ban olayına gelince ister atarlar ister atmazlar sen adamlara yada gmlere ingilizce küfür saydırırsan oyun huzurunu bozarsan vs.. banı yersin ama bot kullanmak ban sebebi deildir joymax için kimse altın yumurtlayan tavuğu kesecek kadar salak deildir size olacakları söyleyim daha dogrusu tahminim eger oyunun fosla birleşimini görebilirsek botterların yarısından cogunu temizlicekler ama oyun tam sürüme geçince aynı tas aynı hamam devam edilecek bot tarzı olayların olmadı bi online oyun söyleyin bana wow'undan tutun ta ko'suna kadar tüm online oyunlarda bu tarz şeyler dönmektedir önlemini alan varmı yada almak isteyen ben göremedim gören varsa sölesin
Alıntıları Göster
wow la diğer online oyunları karşılaştırma bence...hatta isimlerini bile yanyana yazma derim..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
wow da bot varmı... dostum senin oynadığın wow başka bir wow galiba...blizzard bota izin veririmi sanıyorsun..haklısın bazı yazılım dehaları wow a da bot programı yazdılar geçmişte yazıyorlar hala ve gelecektede yazacaklar...ama blizzard bunları anında yada çok kısa bir sürede tespit ediyor ve derhal charı değil accountu banlıyor...bir account demek bir wow cd si ve aylık üyelik demek...o yüzden wow da bot olayına kalkışmak %100 enayilik...
wow la diğer online oyunları karşılaştırma bence...hatta isimlerini bile yanyana yazma derim..
Alıntıları Gösterquote:
wow da bot varmı... dostum senin oynadığın wow başka bir wow galiba...blizzard bota izin veririmi sanıyorsun..haklısın bazı yazılım dehaları wow a da bot programı yazdılar geçmişte yazıyorlar hala ve gelecektede yazacaklar...ama blizzard bunları anında yada çok kısa bir sürede tespit ediyor ve derhal charı değil accountu banlıyor...bir account demek bir wow cd si ve aylık üyelik demek...o yüzden wow da bot olayına kalkışmak %100 enayilik...
ya ben oynadım zaman vardı biliorumda o yüzden dedim orası öyle tabii wow'un tadı ayrıda ben orda bot tarzı seyler kullanmadım halde ban yedim zaten o yüzden kılım biraz blizzarda kaç sene oynadıım o kadar sonra ban yeyince adama koyuyo giden parada cabası tabii
-
Botla oyuna girmiş bir hesabı GMler anında anlar zaten...quote:
Orijinalden alıntı: WeGotRimesquote:
ya ben oynadım zaman vardı biliorumda o yüzden dedim orası öyle tabii wow'un tadı ayrıda ben orda bot tarzı seyler kullanmadım halde ban yedim zaten o yüzden kılım biraz blizzarda kaç sene oynadıım o kadar sonra ban yeyince adama koyuyo giden parada cabası tabii
Alıntıları Göster
Gerenk yok "hi" demeye onlar gösteriş sadece
-
arkadaslar bu bot olayi sürüyor ve sürecekte!..quote:
Orijinalden alıntı: Beni7Bitirdi
Botla oyuna girmiş bir hesabı GMler anında anlar zaten...
Gerenk yok "hi" demeye onlar gösteriş sadece
Alıntıları Göster
ben bunu bot satan arkadaslarla konustum sikroadin orjinal bot'unu yapan silkroadin gm'i
we banlanan bot player'ler diger arkadaslarinda söyledigi gibi 300 400 civari belki amagercekte banlanan botlarin hepsi para botlaridir
sahte sirket adlari ile son zamanlarda cikan kredi kartine gold satan arkadaslarin acc'leri banlananlar
joymax banliyo onlar aciyo!... bu böle dewam ediyo
bot arkadaslarin yaninda mutlaka bir gm'in gezindiginide aklinizin bir kösesinde bulundurun :P
onlar istedikleri anda bütün botlari banlama yetkisine sahip ama bu joymax ve silkroad'in cikarina ters
oldugu için bu artik legal hale döndü !....
-
quote:
Orijinalden alıntı: _KyoTo_
saçma abi, diyelim kardesıme bıraktım oda konusmuyo nolcak ? o riske giremez, + 1700 tane botu tek tek kontrol etseler nası olcak ? zamanlarını neden harcasınlarki ? =/
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: _KyoTo_
bende kardeşime bırakınca hiç eğilse '' abim yok '' diyor yani bi hi da diyemezmi
Yaw botu bulsam bende alcam ama önce 4 haftalık ticket la kascam baktım sıkıldım bot alcam.Banladıkları botlarda dandik para kasma botları &90 ı
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 2 Ocak 2007; 11:37:48 >
-
gmler her botu banlamıor mlsf yani babelde oyle en azından mesela HEROESVN die bir vietnamlı guild var hepsi bot ama gm hiç bişi yapmoır neden cunki gmin charıda o guildde :/ ayrıca hepsinde sos var yani işin içinde gene düzenbazlık varquote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylarquote:
Orjinalden alıntı: _KyoTo_
bende kardeşime bırakınca hiç eğilse '' abim yok '' diyor yani bi hi da diyemezmi
Yaw botu bulsam bende alcam ama önce 4 haftalık ticket la kascam baktım sıkıldım bot alcam.Banladıkları botlarda dandik para kasma botları &90 ı
edit: imla
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 2 Ocak 2007; 11:37:33 >
-
quote:
gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.quote:
Orjinalden alıntı: 1a93a7
gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.
SAÇMALIK
bu kesinlikle uyduruk anlamsız ve boş bir cevap
bi bota hi dediğinde
ohda hi diye cevapverebilir botlarda bu özelliklerde var
bot kullanmıyorsun diorm no i dont use bot =( dio
herhangi bot geçen bir cümle kurduğunda her seferinde no i dont use bot =( yazıyo
hi diorm tekrar hi=) yazıyo herseferinde aynı cevabı verio yani senin dediğin saçmalıktan ibaret
bot olduğunu böyle kanıtlayamazwsın bazen ben F12 ye basarak temasız oynuorm oyunu daha bi akıcı aktif oynanıyo yazılanları göremiorm benide bot diye banlicakmı gm HAYIR
bot böyle anlaşılamaz çünkü botun yaptığı herşeyi normal oyuncularda yapabilir bot tespiti içn yaptıkları hataları yakalamak lazm yani
sen isteyerek/istemeyerek bot taklidi yapabilirsin sadece botların yapabildiği birşey bulup bu sebepten banlamaları gerekir
ve joymax hem silk hem bot alan birisni banlamaz
bi K2 bide Joymax zaten 2side açgözlü,uzakdoğulu,bacaksız,kısa pantolonlu,çekikgözlü adamların şirketleri
@Live Evil
sen srodamı oynardın abi =)
Korkma kyoto banlanmazsın kolay kolay bottan
olympusta oynayanlar bilir
Atit_Crystal gm'e globalden sövdü
banla beni ben botçuyum diye k*çını yırttı ama noldu? banlanmadı bide botla serverin ilk 70lernden oldu
Botu banlamıyolar yada Atit clanının bi ilişkisi var gmlerle :D
banlanan botçu bi arkadaş tanıyosanız örnek verin gelsin konuşalım eğer öyle biri varsa?
bu banlananlarında bazıları naylon kullanıcı belki(göz boyamak içn yapılan gerçekte olmayan kullanıcı :D )
belki öyle insanlar yok?
belki 1hafta banlanıp banı açılanlarında ismi orda yazıyo
bi arkadaşım banlandı GM taklidi yapıp insanlardan para toplamaktan hemde tam 2106 aralık ayına kadar
Joymaksın Tos'u varmı acaba onu okuyalım
ban sebepleri arasında Bot kullanmak varmı sitye göz atıcam bulabilirsem öyle bi TOS burayada koyucam.
-
live evil'e katiliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Scythe Law
gmler her botu banlamıor mlsf yani babelde oyle en azından mesela HEROESVN die bir vietnamlı guild var hepsi bot ama gm hiç bişi yapmoır neden cunki gmin charıda o guildde :/ ayrıca hepsinde sos var yani işin içinde gene düzenbazlık var
Alıntıları Göster
zaten bunlar para tuzagi Gm bir tane edit acc hazirliyor bu acc bir kac ay ortalikta geziniyor isim yapiyor we üzerindeki itemleri satisa cikariyor Gm in belirledigi bir fiyattan
diyelim örnek 200m 64 full blue blade!..
bunu alabilecek bir arkadas ya kredi karti kullanarak bunu yapacak yada sadece seyretmek ile yetinecek
biraz geriye dönüp bakarsaniz bu dedigime yakin birsylerle karsilasabilirsiniz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alone_In_The_Darkquote:
SAÇMALIK
bu kesinlikle uyduruk anlamsız ve boş bir cevap
bi bota hi dediğinde
ohda hi diye cevapverebilir botlarda bu özelliklerde var
bot kullanmıyorsun diorm no i dont use bot =( dio
herhangi bot geçen bir cümle kurduğunda her seferinde no i dont use bot =( yazıyo
hi diorm tekrar hi=) yazıyo herseferinde aynı cevabı verio yani senin dediğin saçmalıktan ibaret
bot olduğunu böyle kanıtlayamazwsın bazen ben F12 ye basarak temasız oynuorm oyunu daha bi akıcı aktif oynanıyo yazılanları göremiorm benide bot diye banlicakmı gm HAYIR
bot böyle anlaşılamaz çünkü botun yaptığı herşeyi normal oyuncularda yapabilir bot tespiti içn yaptıkları hataları yakalamak lazm yani
sen isteyerek/istemeyerek bot taklidi yapabilirsin sadece botların yapabildiği birşey bulup bu sebepten banlamaları gerekir
bi K2 bide Joymax zaten 2side açgözlü,uzakdoğulu,bacaksız,kısa pantolonlu,çekikgözlü adamların şirketleri
@Live Evil
sen srodamı oynardın abi =)
Korkma kyoto banlanmazsın kolay kolay bottan
olympusta oynayanlar bilir
Atit_Crystal gm'e globalden sövdü
banla beni ben botçuyum diye k*çını yırttı ama noldu? banlanmadı bide botla serverin ilk 70lernden oldu
Botu banlamıyolar yada Atit clanının bi ilişkisi var gmlerle :D
banlanan botçu bi arkadaş tanıyosanız örnek verin gelsin konuşalım eğer öyle biri varsa?
bu banlananlarında bazıları naylon kullanıcı belki(göz boyamak içn yapılan gerçekte olmayan kullanıcı :D )
belki öyle insanlar yok?
belki 1hafta banlanıp banı açılanlarında ismi orda yazıyo
bi arkadaşım banlandı GM taklidi yapıp insanlardan para toplamaktan hemde tam 2106 aralık ayına kadar
Joymaksın Tos'u varmı acaba onu okuyalım
ban sebepleri arasında Bot kullanmak varmı sitye göz atıcam bulabilirsem öyle bi TOS burayada koyucam.
Alıntıları Göster
EVET ARKADAŞLAR İNGİLİZCEM ÇOK İYİ DEİL TAMAMINI ÇEVİRİCEK KADAR İYİ DEİL
AMA BURDA BOT KULLANIMINA CEZA HAKKINDA Bİ HUSUS GÖREMEDİM
JOYMAX=... ANLAYAN ANLADI
BOT YASAK DEİL HERKEZ KULLANABİLİR !!!
TABİ YUKARDA ÖYLE Bİ HUSUS VARDA BEN GÖREMEDİYSEM
İNGİLİZCESİ BENDEN DAHA İYİ OLAN Bİ ARKADAŞ GÖREBİLİRSE ÖYLE BİŞEY BURDAN AYDINLANMAMIZA YARDMCI OLSN
-
BU AZÖNCE YOLLADIĞIM RESİM SRONUN TERMS OF SERVİCE'SİYDİquote:
Orijinalden alıntı: Alone_In_The_Dark
EVET ARKADAŞLAR İNGİLİZCEM ÇOK İYİ DEİL TAMAMINI ÇEVİRİCEK KADAR İYİ DEİL
AMA BURDA BOT KULLANIMINA CEZA HAKKINDA Bİ HUSUS GÖREMEDİM
JOYMAX=... ANLAYAN ANLADI
BOT YASAK DEİL HERKEZ KULLANABİLİR !!!
TABİ YUKARDA ÖYLE Bİ HUSUS VARDA BEN GÖREMEDİYSEM
İNGİLİZCESİ BENDEN DAHA İYİ OLAN Bİ ARKADAŞ GÖREBİLİRSE ÖYLE BİŞEY BURDAN AYDINLANMAMIZA YARDMCI OLSN
Alıntıları Göster
bOTTAN BANLANAN Bİ ARKADAŞ VARSA HAKKINI ARASN :D BOT YASAK DEİL ANLADIIM KADARIYLA...
BOŞUNA BOTLARI ŞİKAYET ETMEYİ VİDYOLAR FOTLAR YOLLAMAYIDA BIRAKALIM BAKIN BANLANICAKLAR DİYE Bİ ŞEY YOK ORDA
-
Bug Exploitation = Bugları bulup kullanmak manasında.quote:
Orijinalden alıntı: Alone_In_The_Dark
BU AZÖNCE YOLLADIĞIM RESİM SRONUN TERMS OF SERVİCE'SİYDİ
bOTTAN BANLANAN Bİ ARKADAŞ VARSA HAKKINI ARASN :D BOT YASAK DEİL ANLADIIM KADARIYLA...
BOŞUNA BOTLARI ŞİKAYET ETMEYİ VİDYOLAR FOTLAR YOLLAMAYIDA BIRAKALIM BAKIN BANLANICAKLAR DİYE Bİ ŞEY YOK ORDA
Alıntıları Göster
Botlarda tam böyle oluyor. GameGuard ve silkroad_client.exe arasında bir dengesizliği görüp onun üstünden GameGuardı aktif edersin ardından botu açar bug üzerinden hack yapmış olursun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scythe Law
gmler her botu banlamıor mlsf yani babelde oyle en azından mesela HEROESVN die bir vietnamlı guild var hepsi bot ama gm hiç bişi yapmoır neden cunki gmin charıda o guildde :/ ayrıca hepsinde sos var yani işin içinde gene düzenbazlık var
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Live Evil
sizde bunu bile bile hala bu oyunu oynuyorsunuz.ben olsam 1 dk bile durmam.bırakırım.
-
quote:
gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.quote:
Gm in gelip hi demesiyle senin ona cvp vermemenle botter mu oluyosun yani gm ler bu kadar akılsız değil.... Şahsen ben her slm verene her hi diyene cvp vermiyorum çünkü çoğu gereksiz konuşmalar oluyor... Gm in tek yaptığı karakter sürelerinize bakar aşırı az bir zamanda yüksek lvl yaptıysan gm hesabını keser... Yani siz istediğiniz kadar gm e ben botter değilim diyin farketmez her karakterin donate time ı olduğu gibi play time ıda var....
-
herkez nekadar çok biliyor yaw ben sadece kendi fikirlerimi söleyeyimquote:
Orijinalden alıntı: Tyrandequote:
Gm in gelip hi demesiyle senin ona cvp vermemenle botter mu oluyosun yani gm ler bu kadar akılsız değil.... Şahsen ben her slm verene her hi diyene cvp vermiyorum çünkü çoğu gereksiz konuşmalar oluyor... Gm in tek yaptığı karakter sürelerinize bakar aşırı az bir zamanda yüksek lvl yaptıysan gm hesabını keser... Yani siz istediğiniz kadar gm e ben botter değilim diyin farketmez her karakterin donate time ı olduğu gibi play time ıda var....
Alıntıları Göster
quote:
banlıyooor
guild arkadaşım banlandı.
quote:
ben bunu bot satan arkadaslarla konustum sikroadin orjinal bot'unu yapan silkroadin gm'i
satan kişi sana asla böyle bir söylemez. nerenizden uyduruyorsunuz bunları.
quote:
sizin hayal gücünüz nekadar çok yaw.
@Alone_In_The_Dark
bu işler böyle siz inansanızda inanmasanızda yoksa bir botu tespit etmek çok kolay gidersin hotana beklersin demircinin önünde gelenlerden kimin bot kimin bot olmadığını anlarsın.birinin bot olduğunu anlamak çok kolaydır
quote:
Şahsen ben her slm verene her hi diyene cvp vermiyorum
gm sana hi diyecek ve sende başında olup cewap wermiyeceksin. Seni hiç Gm ziyaret ettimi acaba.çünkü direk yanında spawn olan tepesinde turuncu turuncu gm yazan parlak kıyafetler giyen biri ve yanına geldiğinde tepkisiz kalman mümkün deil eğer botta ve başında deilsen hariç
quote:
Gm in tek yaptığı karakter sürelerinize bakar aşırı az bir zamanda yüksek lvl yaptıysan gm hesabını keser...
28 günde 70 lvl oldum ve char hala banlanmadı
gm benim amcamın oğlu belki ondandr:D
-
quote:
herkez nekadar çok biliyor yaw ben sadece kendi fikirlerimi söleyeyim
quote:
banlıyooor
quote:
quote:
@Alone_In_The_Dark
bu işler böyle siz inansanızda inanmasanızda yoksa bir botu tespit etmek çok kolay gidersin hotana beklersin demircinin önünde gelenlerden kimin bot kimin bot olmadığını anlarsın.birinin bot olduğunu anlamak çok kolaydır
quote:
gm sana hi diyecek ve sende başında olup cewap wermiyeceksin. Seni hiç Gm ziyaret ettimi acaba.çünkü direk yanında spawn olan tepesinde turuncu turuncu gm yazan parlak kıyafetler giyen biri ve yanına geldiğinde tepkisiz kalman mümkün deil eğer botta ve başında deilsen hariç
quote:
Gm in tek yaptığı karakter sürelerinize bakar aşırı az bir zamanda yüksek lvl yaptıysan gm hesabını keser...
Alıntıları Gösterquote:
herkez nekadar çok biliyor yaw ben sadece kendi fikirlerimi söleyeyim
quote:
banlıyooor
quote:
quote:
@Alone_In_The_Dark
quote:
quote:
insanlar arda bir bole hayal gucu ile herşeye kalkısıolar millete karışma bırk hayal kursunlar hayal kurmak guseldir
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- japonca nickler
- pk ne demek
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X