Şimdi Ara

Bot Ban Gm denklemi =/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot hayatta kullanmam o kadar aciz görmüyorum kendimi.... Diyelimki başında değilim nolacak Gm banlıyacakmı??* Kaç kez bu şekilde ban yedinde bu kadar kesin konuşuyosun insanları yanlış yönlendiriyosun onu anlayamadım..???? Peki sen herhangibi bir oyunda Gm lik yaptınmı ??? Ben bir çok test server ında yaptım farklı farklı oyunlarda ve hepsinde rutin şeyler hakimdir mesela Player Online Time Gm ler herşeyden önce buna önem verirler... Gm in seni banlamamasının sebebi adam akıllı Gm yokta o yüzden....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyrande

Bot hayatta kullanmam o kadar aciz görmüyorum kendimi.... Diyelimki başında değilim nolacak Gm banlıyacakmı??* Kaç kez bu şekilde ban yedinde bu kadar kesin konuşuyosun insanları yanlış yönlendiriyosun onu anlayamadım..???? Peki sen herhangibi bir oyunda Gm lik yaptınmı ??? Ben bir çok test server ında yaptım farklı farklı oyunlarda ve hepsinde rutin şeyler hakimdir mesela Player Online Time Gm ler herşeyden önce buna önem verirler... Gm in seni banlamamasının sebebi adam akıllı Gm yokta o yüzden....

ee madem kendini o gmlerden üstün görüyosun BAŞVUR sen gm ol. ben şu son bir aydır bot kullanıcısıyım en azından hayatsal faliyetlerim oluyoo o olduu zaman

• Benim üstün oldugumu söylediğim tek bir kelime söyle yazılarımdan ne alakası varki ??????
  • adam akllı gm yo sözünden çıkardım yani sen olsan hepsini banlayabilicekmisin sen banlıyosun adanlar yeni char açıyo
  • Gm lerin görevini yapmadığını sert bi şekilde söylemek ben daha iyi gm lik yaparım anlamınamı geliyor..? Eğer sen böyle anladıysan yaşının getirdiği zaaflar diyorum başka bişey demiyorum.... Konuyu çok boş şeylere götürüyosun.... Sen botunla kasmaya devam et...
  • Bizim Alps serverında bir bot guild ar arda charları soyuldu. Sanırım bunun tek yolu charlarını soyulması ve risk alıpta bot kullanamaması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyrande

Gm lerin görevini yapmadığını sert bi şekilde söylemek ben daha iyi gm lik yaparım anlamınamı geliyor..? Eğer sen böyle anladıysan yaşının getirdiği zaaflar diyorum başka bişey demiyorum.... Konuyu çok boş şeylere götürüyosun.... Sen botunla kasmaya devam et...

Yani şahsen ben öyle sonuç çıkardım ama sende bir konuyu yanlış anlamışsın ben botla öyle kasmıyorum ki ben sadece 6 saat için kruyorum.O da okula giderken bırakıyorum yani aklım kalmıyo en azından akşamları da 1 2 saat falan bırakıyorum en azından doğru dürüst uyku uyuyabilriyorum ama napıyorum yine bi 6 7 saaatte elle kasıyorum zaten ben botun fazal bir faydasını göremedim ki 43 levelde red scorpionlara bırakıyorum 2 saat geçmeden ölyo alldıı exp. zaten taş çatlasa %5 kazandırıyo umarım sende bunu anlamışsındır Haksız yerede suçladığım için SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM

BU ARADA KONULARI YAŞA DEĞİNDİRMESEN İYİ OLUR yaşım 15 Unutma kardeş abi abla her neyse AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR.

• 1 aydır tatildeyi maralıksız kasıom ve artık gözlerim bozuldu,oyunu oynamak yüksek lvl olmak istiyorum ama gözlerimin bozulmasını istemiyorumve bota başladım ne kadar ayarlarını yapamasamdaen azından hayatsal faliyetlrini yapabiliyosun böle olunca..
  • canlarım şu anda bot sro da legal ben xian serverında oynuyorum playerların %80 ni bot bende kullanıyorum
    bot kullananları temizleyecek olsalar şu anda sadece ishade tarafına gelseler en az 150 kişi ban yer ancak yeni serverlarda gm ler not playerları banlıyor ama server 1 ayı geçsin ortalık bott kaynar ben 80 lvl pure int nuker kastım şu andada str blade kasıyorum 52 im ama şunu söyliyimki daha gm nin ismini bile bilmiyorum joymax yakında botu legal hale getirir bunada inanıyorum
  • ve şunuda eklemek istiyorum ben o kadar aciz değilim ben bu lafı o kadar çok söyledim ki ko oynadım 60 olmak için uykusuz günlerce apos döndüm masterimi açmak için varımı yoğumu sattım +4 glave +7 fp setle gezdim ve pişmn oldum sro ya başladım nuker açtım 6 ay kastım 55 lvl oldum sonradan farkına vardım ben sabah akşam uykusuz lvl kasarken sosyal hayatımı bitirirken adamlar gezip tozuyorlar sosyal hayatlarının tadını çıkartıyorlar hemde paşa paşa uğraşmadan lvl atlıyorlar bende bot aldım 500 kredi her şeyini öğrendim lvlimide kastım farmımıda yaptım ama sosyal hayatımı 0 lamadım eğer gerçekten hilesiz bileğinin hakkıyla oynamak istiyorum diyenler WoW oynasın 200silk parasına hilesiz rahatça oynayın bu tür online oyunlar arkasında blizart gibi sağlam bi firma olmadıkça bot koxp gibi programlara mahkumdur arkadaşlar ve size tavsiyem oynıyacaz diyorsanız kullanın ne sosyal hayatınızdan olursunuz nede sabah akşam pc başında kendinizi öldürürsünüz.... isteyen darılır isteyen gücenir isteyen laf yapar şu anda bottt LEGAL dir arkadaşlar......

• parasız çalışan bot yok zaten su anda oyunda arkdaşlar parasız bot die bişi yok
    bazıları sacmalıo kendilerince bunların hepsi zırvadır
    keyloggerdır trojendir vsvs
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

silkle falan alakası yok bu işin.

gmler şikayet edilen kişileri keyifleinin istediği bi zamanda kontrol ediyorlar.

gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.

Alakası yok! Paralı botların artık msj yazma yeteneği bile var.Mesela not bırakıyorsun sana pm atana şuan pc başında deilim die pm atıo :) Mesela sen not düş 'Ne var lan!' die gm sana yazdığında gmye pm olarak yazsın bunu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

gmler şikayet edilen kişileri keyifleinin istediği bi zamanda kontrol ediyorlar.

gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.

Alakası yok! Paralı botların artık msj yazma yeteneği bile var.Mesela not bırakıyorsun sana pm atana şuan pc başında deilim die pm atıo :) Mesela sen not düş 'Ne var lan!' die gm sana yazdığında gmye pm olarak yazsın bunu :D

o olayın silkle ne alakası war?
    o botu yapanların becerikliliği:D
  • GM sana pm atacak sen pc basında diilim dicen ama senin adam hala kasıyor olacak..o da güzelmiş:))))
    quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

• boşa yormayın kendinizi ne zaman kırmızı yazı ile notice görün bot kullanmak yasaktır
    diye o zaman korkun bir sürü uyarı noticelerinin arasında hiç böyle bir notice gördünüzmü siz

ayrıca bot game guard bağlanmadan oyuna giriyor joymax enayimi böyle bir koruma yöntemi kolayca aşılan yere para ödüyor

sizin bot olduğunuzu anlamak için soru sormasına gerek yok zaten onlar botun cevap vermesi gibi olaylar işin düzmecesi

sadece aynı x ve y üzerinde görev yerine gitmesi bile yeter bot olup olmadığını anlamana vs....

son olarakta olay şu şurda yazılanlar kadar onlar kafaya takmıyordur bot olayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 23 Şubat 2007; 18:04:30 >

• Gm hi dio ondan sora bot kullanıonmu dioo eğer sn ona hyr kullanmıom dersenn geur gibi kasmaya dewam edion
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

boşa yormayın kendinizi ne zaman kırmızı yazı ile notice görün bot kullanmak yasaktır
    diye o zaman korkun bir sürü uyarı noticelerinin arasında hiç böyle bir notice gördünüzmü siz

ayrıca bot game guard bağlanmadan oyuna giriyor joymax enayimi böyle bir koruma yöntemi kolayca aşılan yere para ödüyor

sizin bot olduğunuzu anlamak için soru sormasına gerek yok zaten onlar botun cevap vermesi gibi olaylar işin düzmecesi

sadece aynı x ve y üzerinde görev yerine gitmesi bile yeter bot olup olmadığını anlamana vs....

son olarakta olay şu şurda yazılanlar kadar onlar kafaya takmıyordur bot olayını

öncelikle gameguardın artık etkisiz kaldığını joymax kendide açıkladı ve yeni bir güvenlik sistemiyle anlaşmak üzere olduğunu söyledi.bu forumdada verildi eğer okuyan olduysa joymax yetkililrinin cewap werdiği sorularda.

ama botu önleyemezlermi? isteseler önlerler yani bunu durdurmak için pek çaba harcamadıkları doğru.
    nedenine gelince bence bot onlarında işine geliyorda o yüzden. ama direk olarak joymax botu yapıyor demek yanlış bence ben buna inanmıyorum.botu yapan kişiler ko içinde bot yapıyorlar. joymaxın ne işi olur ko botuyla:)

• oyunun kodlari okuyabilen bir botu joymax in bilgisi (ya da izni diyelim) olmadan birileri oyle kolayca yapamaz ...
    bot kullananlar bilir at ile gorev yerine giderken onune cikan agaclari vs bot bir sekilde farkedip yon degistiriyor ... boyle bir program yapabilmek gercekten cok zordur eger oyunun yapimcisindan tiyolar almadi ise ...
    ayrica bot joymax in elbette isine geliyor hemen her bot kullanicisi mutlaka gold ticket ve maymun-tavsan vs aliyor ... ayrica insanlar ust lvl leri gorerek (ki elle kasanlain buyuk bi bolumu bikip birakiyor 50 lvl uzerinde exp alma zorlugundan) astral olsun immortal olsun bi suru harcama yapiyor ... yok isyu yok yarkan kesecegim diyip res scroll aliyor vs vs ...
    yoksa oyunda cogunluk 40 lvl altinda kalir ise joymax in kazanci inanilmaz duser ...
    oyun ucrretsiz oldugu icin joymax bu yuzden bota izin vermeye mahkum ...
    dusunun bot olmasa idi pacific e bu kadar ilgi olur muydu ? yani insanlar 70+ charlarini birakip yeni server a gecer miydi ... benim su an 73 charimda maymun + ticket var ve pacific e de char actim ve aynen ona da harcama yaptim ... yani bundan kazancli cikan joymax ve bunun olmasina goz yummak da degil bilahare istiyor bu durumu adamlar ...

• gm nin bot u banlaması zor birde
    gm oyuna girdikten sonra bot kendini otomatikman oyundan atıyor ayarladığın taktırde
  • 1a93a7 adlı arkadaşım sende babel server ında olsaydın ve HeroesVN guildinin yarattıgı harikaları görseydin Live_Evil in hayal gücüne şaşırırdın!!!

LvL sınırı 70 ken bütün guildde sos +7 silahlar ve sos setler vardı.. Hotan blacksmith de sergilerlerdi itemlerini bizde agzımızın suyunu silerdik!!

Şimdi 80 acıldı sadece HeroesVN guildinde 5 tane sosun var.. Ve elemanlardan birinin guild niki "One_Hit_U_Die" bu adam pure nuker sun +7 sword ve tahminimce 3-4 parca da sun item var ustunde!!
    3kişi bu nukeri yatıramadı 2 si full str glavie biri de ben pure nuker.
    Ben bunların gm in arkadaşı olduguna da inanırım babası oldugunada..
    Sırf bu yüzden ellerimle kastıgım 80 lvl charımı bırakıyorum babel de!!!

Çünkü bu adamlar server ın kralı.. 90 acılınca da böyle olucaklar!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.