Şimdi Ara

Bot Ban Gm denklemi =/ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

AŞŞAĞIDAKİNE TIKLA VE GÖR NASIL OLDUĞUNU.Eğer aşşağıdaki adam cevap vermeseydi banlanırdı bukadar basit.mai_mai doğru söylemiş

GM&BOT <<<<TIKLA

Yaw bu karşılıklı.Ayrıca bunlarında çözüm yolu var.GM yazı yazdığında bot otomatik cevaplıyo.Ayrıca silk almış o adam maymunu var hiç bişeyde yapmazdı.Altın yumurtlayan bir tavuğu sen olsan keser misin?

Bende bot kullanıyorum biliyorum cevap verdiğini.Ama karşındakide aptal değil botun yazıp yazmadığını anlamayacak kadar.Sen haklısın altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmez ama resimdede gördüğün gibi şikayet edildiğin takdirde %0.01 de olsa ziyaret edilme olasılığın var.Benide GM 2 kere ziyaret ettim ve o an pc başındaydım(olmasaydım banlanırdım emin ol).Bot+silk alan ve banlanan çok kişi biliyorum.

Bu bot olayını silk ile ilişkilendirmek bana saçma geliyor.
    Benim başka bir teorim var.Botuda bize bunlar satıyor(Gerçi ben beleşini tercih ediyorum artık.

1-) Bot eminim ki zaten onların.Botu kullandığımızı zaten biliyolar.Ancak silk almamızı bekliyolar.
    2-) Softmode artık paralı oldu o malum siteden premium üyelik alıyosun ve softmode bölümünü görebiliyosun.Yani bot almak isteyen artık para ile.Neyse fazla derinlere inmeyelim

• yazilan herseyi okumadim ama su dogru bot+silk ban yemezsin

ancak sadece bot kullanirda silk almazsan ban yersin bu kadar basit bu yontem hic kargasa yaratmaya gerek yok herkez uzun uzun bisiler yazmis okuyamadim ben kusura bakmayin
  • Az once son ban listeleri aciklandi ...
    Kim ne derse desin Joymax ne kullandiginizi ne yaptiginizi biliyor buna emin oldum ...
    Bir arkadas ile beraber yaklasik 1 ay once 2. char acarak kasalim demistik ...
    Bu arkadasim sm ile silk almaksizin ve cok kisa sureler ile kasti actigi chari ... Ben ise ayni anda actigimiz chari 2. char olmasi nedeni ile cokta onemsemeyerek gece gunduz evde olsamda olmasamda pc yi acik birakarak parali bot + silk alarak (pet, gt, su an premiumlu) kastim ... bu arkadasim az kasti ve chari su an 54 lvl benimki 71 lvl oldu ve sonuc ... arkadasin char banlandi ... bu ve bunun gibi ornekler cok ...
    Elbette istisnalar olur ancak artik JM eskisi gibi yanina gidip "hi" diyerek banlamiyor ... basta dedigim gibi zaten kim ne kullaniyor ne yapiyor biliyorlar ... Kendi aciklamalarinda da var listeler uzerinde calisiyoruz ve bu cok zaman isteyen bir is o yuzden gecikebiliyoruz kusura bakmayin diyorlar :) Bu zaten demek oluyor ki "biz eleyip seciyoruz banlayacaklarimizi" ...
    istisnalar elbette olur yani sikayet uzerine gm gelecegi tutar siz yoksunuz basinda banlanirsiniz elbette ...
    ancak bu toplu ban listelerinde olay gayet belli ..

sm + no silk >> banla gitsin
    sm + silk >> duruma gore :)
    parali bot + no silk (bu grup azdir) >> duruma gore
    parali bot + silk >> dedigim gibi ancak gm ziyareti bahtsizligi gibi durumlar yakiyor bu oyunculari

• guzel acıklama
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

quote:

Orjinalden alıntı: _KyoTo_

saçma abi, diyelim kardesıme bıraktım oda konusmuyo nolcak ? o riske giremez, + 1700 tane botu tek tek kontrol etseler nası olcak ? zamanlarını neden harcasınlarki ? =/

bilen bi botter arkdas yardımcı olsun lütfen =(

bende kardeşime bırakınca hiç eğilse '' abim yok '' diyor yani bi hi da diyemezmi

Yaw botu bulsam bende alcam ama önce 4 haftalık ticket la kascam baktım sıkıldım bot alcam.Banladıkları botlarda dandik para kasma botları &90 ı

edit: imla

BENİM KARDESŞİM Hİ DİYEMİO DAHA OKUMA YAZMASI YOK AMA SENDEN BENDEN İİ SRO OYNUO

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.