Şimdi Ara

Bot Ban Gm denklemi =/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

silkle falan alakası yok bu işin.

gmler şikayet edilen kişileri keyifleinin istediği bi zamanda kontrol ediyorlar.

gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.

Alakası yok! Paralı botların artık msj yazma yeteneği bile var.Mesela not bırakıyorsun sana pm atana şuan pc başında deilim die pm atıo :) Mesela sen not düş 'Ne var lan!' die gm sana yazdığında gmye pm olarak yazsın bunu :D

o olayın silkle ne alakası war?
    o botu yapanların becerikliliği:D

silkle alakası elbet yok!
    arkadaş hi deyince cvp vermezsen banlıo dedi bende botların cvp verme özelliği var onu dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flex2oo8 -- 26 Şubat 2007; 16:16:09 >

• Ama Bot sadece Yazdın 1 şeye Aynı cevabı veriyor...

Gm : hi
    Bot : hi
    Gm : u are bot ?_
    Bot : hi
    Gm : :S...
    Bot: hi
    :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

quote:

Orjinalden alıntı: _KyoTo_

saçma abi, diyelim kardesıme bıraktım oda konusmuyo nolcak ? o riske giremez, + 1700 tane botu tek tek kontrol etseler nası olcak ? zamanlarını neden harcasınlarki ? =/

bilen bi botter arkdas yardımcı olsun lütfen =(

bende kardeşime bırakınca hiç eğilse '' abim yok '' diyor yani bi hi da diyemezmi

Yaw botu bulsam bende alcam ama önce 4 haftalık ticket la kascam baktım sıkıldım bot alcam.Banladıkları botlarda dandik para kasma botları &90 ı

edit: imla

benim kardeşim 4 yaşında PC'yi açmayı bilmio daha benim sıkıntım yok...Allah yardımcınız olsun...

• kyoto nun bot kullanmasına gerek yokki adam zaten 80 lvl ayrıca benim bildiğim kadarıyla silk alan kişileri kolay kolay banlamıyorlar hi olayıda yalan bu oyunu kaç bin kişi oynuyor tek tek hepsine hi mı dicek bence banlama işi öyle değildir ücretsiz bot kullanan nubot vs kullanan ve silk almayan kişileri banlıyorlardır hep paralı bot kullanıp silk alanları banlamazlar mantıksızca para geliyor zaten niye banlasınki dediğim gibi ücretsiz bot kullananları fln banlıyorlardır binlerce kişi hi diyerek kontrol edemezler he ayrıca birde hi diyerek kontrol ediyorlarsa küçük bir ihtimal zaten botun cevap verme özelliği var ayrıca gm belli adama belli bir mesafe yaklaştığı zaman direk oyundan çıkıyor veya towna dönüyor bence banlanma olayı hi diyerek olamaz başka bir şekli vardır herkezi öyle kontrol edemezler tek tek hi diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOGEL24 -- 27 Mayıs 2007; 20:14:07 >

• Birinciyi Bilmiyorum Ama İkiciyi Kuş Bakışı Yapıyorlar.
    Sen Beleş Bot Kullandığın İçin Sordun Biliyorum Merak Etme Sende Banlanacaksın.
  • KyoTo 80 Level mi Yanılmıyormusun Yada Ben mi Yanılıyorum.
  • quote:

herkez nekadar çok biliyor yaw ben sadece kendi fikirlerimi söleyeyim

quote:

ve joymax hem silk hem bot alan birisni banlamaz

banlıyooor
    guild arkadaşım banlandı.

quote:

ben bunu bot satan arkadaslarla konustum sikroadin orjinal bot'unu yapan silkroadin gm'i

satan kişi sana asla böyle bir söylemez. nerenizden uyduruyorsunuz bunları.

quote:

gmler her botu banlamıor mlsf yani babelde oyle en azından mesela HEROESVN die bir vietnamlı guild var hepsi bot ama gm hiç bişi yapmoır neden cunki gmin charıda o guildde :/ ayrıca hepsinde sos var yani işin içinde gene düzenbazlık var

sizin hayal gücünüz nekadar çok yaw.

@Alone_In_The_Dark
    bu işler böyle siz inansanızda inanmasanızda yoksa bir botu tespit etmek çok kolay gidersin hotana beklersin demircinin önünde gelenlerden kimin bot kimin bot olmadığını anlarsın.birinin bot olduğunu anlamak çok kolaydır

quote:

Şahsen ben her slm verene her hi diyene cvp vermiyorum

gm sana hi diyecek ve sende başında olup cewap wermiyeceksin. Seni hiç Gm ziyaret ettimi acaba.çünkü direk yanında spawn olan tepesinde turuncu turuncu gm yazan parlak kıyafetler giyen biri ve yanına geldiğinde tepkisiz kalman mümkün deil eğer botta ve başında deilsen hariç

quote:

Gm in tek yaptığı karakter sürelerinize bakar aşırı az bir zamanda yüksek lvl yaptıysan gm hesabını keser...

28 günde 70 lvl oldum ve char hala banlanmadı
    gm benim amcamın oğlu belki ondandr:D

+1. Fikrine katıldığım için üzüldüm kendimce ama ne yapalım bu kadar adam arasında doğru laf bi senden çıkmış hll olsun.

28+Bot olayıda güzel

• 3 aylık konular sarmıyo artık gidip cap 60 ken kalma bi konu bulup hortlatın
  • benim bildiğim tibetteki kyoto ise 80 lvl
  • quote:

Orjinalden alıntı: seashadow

ben bunu bot satan arkadaslarla konustum sikroadin orjinal bot'unu yapan silkroadin gm'i

quote:

Orjinalden alıntı: Kharakoram

oyunun kodlari okuyabilen bir botu joymax in bilgisi (ya da izni diyelim) olmadan birileri oyle kolayca yapamaz ...

Kesinlikle katılıyorum. Botun sahibi aynı zamanda Joymax çalışanı. Bu artık sabit, biraz aranız iyi olsun ve bot satıcılarıyla görüşün bakalım ne diyecekler :) Tabi bilgisi varsa ve aranız iyiyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

3 aylık konular sarmıyo artık gidip cap 60 ken kalma bi konu bulup hortlatın

Post rulaz yapıyolardır belki :) İki üç hortlatmaktan bişey olmaz
  • 6 aylık konu hortlamış yaw
  • quote:

herkez nekadar çok biliyor yaw ben sadece kendi fikirlerimi söleyeyim

quote:

ve joymax hem silk hem bot alan birisni banlamaz

banlıyooor
    guild arkadaşım banlandı.

quote:

satan kişi sana asla böyle bir söylemez. nerenizden uyduruyorsunuz bunları.

quote:

gmler her botu banlamıor mlsf yani babelde oyle en azından mesela HEROESVN die bir vietnamlı guild var hepsi bot ama gm hiç bişi yapmoır neden cunki gmin charıda o guildde :/ ayrıca hepsinde sos var yani işin içinde gene düzenbazlık var

sizin hayal gücünüz nekadar çok yaw.

@Alone_In_The_Dark
    bu işler böyle siz inansanızda inanmasanızda yoksa bir botu tespit etmek çok kolay gidersin hotana beklersin demircinin önünde gelenlerden kimin bot kimin bot olmadığını anlarsın.birinin bot olduğunu anlamak çok kolaydır

quote:

Şahsen ben her slm verene her hi diyene cvp vermiyorum

gm sana hi diyecek ve sende başında olup cewap wermiyeceksin. Seni hiç Gm ziyaret ettimi acaba.çünkü direk yanında spawn olan tepesinde turuncu turuncu gm yazan parlak kıyafetler giyen biri ve yanına geldiğinde tepkisiz kalman mümkün deil eğer botta ve başında deilsen hariç

quote:

Gm in tek yaptığı karakter sürelerinize bakar aşırı az bir zamanda yüksek lvl yaptıysan gm hesabını keser...

28 günde 70 lvl oldum ve char hala banlanmadı
    gm benim amcamın oğlu belki ondandr:D

Bu Doğrudur Aynısı Troy Serveri İçin De söz Kosusu, Troyda olanlar Shu guildi bilirler dyun.. vb. ön güçlü kişiler ordadır başta masterleri olmak üzere sunlar 2şer 2şer o guilde bi vesile ile girdik üyeler arasında pek online olmasa da bir gm ile aynı isme sahip char mevcut, ve onun gm olduğu söylenmişti.

• quote:

gmler şikayet edilen kişileri keyifleinin istediği bi zamanda kontrol ediyorlar.

gm şikayet edilen kişinin yanına gider "hi" der,eğer sende ona hi dersen bot deilsindir, cevap wermezsen botsun banlanırsın, bukadar.
  • quote:

Allah Allah hi der öyle mi?
    Kontrol edline serverlardada hi diyolar dimi.Kardeş silk alırsan hangi illegal prog. olursa olsun seni banlamazlar.Arkadaşlarım aylardır kullanıyolar silkte alıyolar hiçbiriside banlanmadı.Ben silk almamıştım ve bot kullandım banlandım.Anlicağın joymax'ta bazı rüşvet alan polis memurları gibi silk alırsan görmemezlikten geliyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

6 aylık konu hortlamış yaw

• nickimdende anlasilacagi gibi isim nedeniyle serverdeki yarislardan kopmamak icin bot kullandim kullaniyorum.bunu gizlemenin anlami yok.bu zaman kadar farkli serverlerde 3 tane char kastim.hicbiri de banlanmadi.banlanan botter arkadaslarin cogu illegal bot kullanimindan kaynaklanmaktan banlanmislardir.
    ama sosun olayina gelince sanki gmlerin ya da joymax in bunlari para karsiligi satiyor gibi geliyor.athens serverindeyken 8888 adli char sosun dusurcem dedi item uptade sonrasi.2 gun sonra elinde sosun ile dolasmaya basladi.sans da denebilir yada bu kadar da olmas gibi geliyor.ama bisilerin dondugu kesin
  • AŞŞAĞIDAKİNE TIKLA VE GÖR NASIL OLDUĞUNU.Eğer aşşağıdaki adam cevap vermeseydi banlanırdı bukadar basit.mai_mai doğru söylemiş

GM&BOT <<<<TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroLyn -- 6 Haziran 2007; 19:30:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

AŞŞAĞIDAKİNE TIKLA VE GÖR NASIL OLDUĞUNU.Eğer aşşağıdaki adam cevap vermeseydi banlanırdı bukadar basit.mai_mai doğru söylemiş

GM&BOT <<<<TIKLA

Yaw bu karşılıklı.Ayrıca bunlarında çözüm yolu var.GM yazı yazdığında bot otomatik cevaplıyo.Ayrıca silk almış o adam maymunu var hiç bişeyde yapmazdı.Altın yumurtlayan bir tavuğu sen olsan keser misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

AŞŞAĞIDAKİNE TIKLA VE GÖR NASIL OLDUĞUNU.Eğer aşşağıdaki adam cevap vermeseydi banlanırdı bukadar basit.mai_mai doğru söylemiş

GM&BOT <<<<TIKLA

Yaw bu karşılıklı.Ayrıca bunlarında çözüm yolu var.GM yazı yazdığında bot otomatik cevaplıyo.Ayrıca silk almış o adam maymunu var hiç bişeyde yapmazdı.Altın yumurtlayan bir tavuğu sen olsan keser misin?

Bende bot kullanıyorum biliyorum cevap verdiğini.Ama karşındakide aptal değil botun yazıp yazmadığını anlamayacak kadar.Sen haklısın altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmez ama resimdede gördüğün gibi şikayet edildiğin takdirde %0.01 de olsa ziyaret edilme olasılığın var.Benide GM 2 kere ziyaret ettim ve o an pc başındaydım(olmasaydım banlanırdım emin ol).Bot+silk alan ve banlanan çok kişi biliyorum.

Bu bot olayını silk ile ilişkilendirmek bana saçma geliyor.
    Benim başka bir teorim var.Botuda bize bunlar satıyor(Gerçi ben beleşini tercih ediyorum artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.