Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.560
Cevap
279
Favori
621.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu veya bir sonraki haftasonu bot almayı düşünüyorum. Bütçe kısıtlı, linkteki modeli bir kaç yıl önce kullanmıştım. Küçüldükten sonra kullanmadım, su geçirmiyordu gayet iyiydi. Şu an nasıldır bu model? Yağmurda karda su almasın, sıcak tutsun yeter.

www.hepsiburada.com
    2019 Erkek Kışlık Bot Modelleri ve Fiyatları - En Efsane İndirimler
    http://www.hepsiburada.com/scooter-m1412cku-m1412-cku-erkek-bot-p-AYKKSP128854

Maksimum 200 lira civarı önerileriniz varsa alabilirim.

• 5sene önce 160 liraya aldigim harleyim hala taş gibi simdi 340 lira bi 3-4 sene daha rahat rahat giyerim gibi tavsiye ederim dusunenlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • North Face Ankara'da hangi mağazalarda satışı yapılıyor yada Ankarada mağazası varmı ?
  • Sa iyi forumlar

harley bot 330
    jack jones mont (deri ceket) 150
    loft switshirt 25

toplam : 505 lira civarı yapıyor

80 lira boyner indirim 50 lira da nuvo 375 felan oluyor.

Öğrenciyim bunlara ihtiyacım var bir kere alıp daha almayayım diyorum.

O yüzden fiyatını daha nasıl indirebilirim veya başka yerden daha ucuza nasıl alabilirim acaba ?

Ölücü olunmaz ölücü doğulur
  • Ben yeşilden bot aldım 100 papel e
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Ben yeşilden bot aldım 100 papel e

Ben de gidip bakmayı düşünüyorum ama vakit yok.Nasil ürünler uygun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHOHO

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Ben yeşilden bot aldım 100 papel e

Ben de gidip bakmayı düşünüyorum ama vakit yok.Nasil ürünler uygun mu

Yeşilin kendi üretimi kendi botunu aldım ben peşin fiyatı 94 lira
    2 gündür istanbulda yağmurda giyiyorum oldukça rahat konforlu ayağıma tam oturdu sıkma vurma olayı yok

Açıkcası sezonluk niyetine aldım bu kışı çıkarsın seneye ihtiyacım olursa daha kaliteli bişey alırım dedim
    Çünkü 200 liradan aşağıya adam akıllı bi bot yok

Poliüretan malzemeden yapılmış,kırılmaz bükülebilir özelliği var.
    Oldukça hafif, ama karda nasıl olur bilmiyorum

• Arkadaşlar Scooter ayakkabıların kalitesi nedir? Fiyatlar uygun ama fiyatına göre mi kaliteli yoksa, fiyatının üstünde mi kalitesi?
  • merhaba arkadaslar bot konusunda tecrubem yok ama oldukca makale yazı okudum..bot secımınde nerde kullanacagınızı ve beklentılerınızı belırleyıp öyle almalısınız/almalıyız

Kriterler :Ayakta uzun saatler ; hareketsiz kuru ayazda (ısı yalıtımlı ve sıcak tutan katmalından) ;hareketlı kuru ayazda (ısı yalıtımlı hareket ıle sıcak tutan) terletmeyen koku yapmayan ; su kar suyu gecırmeyen ; tabanı asfalta veya kara ince buza kalın kar tabakasına ıslak zemine daga tasa uyumlu(işte burda dag ıcın ayrı sehır ıcın ayrı olusum var dag ıcın alıp sehırde kullanamazsınız asfalt nedenıyle taban dıslerı parcalanır diyorlar ) vsvs kriterler sıralanıyor

yani bot alım su gecırmesın dıyorsanız inşaatcı botu alınız hıcbırsekılde gecırmez :)
    bottan beklentim sahsım adına nedir ; Koku yapmasın az hareketle ısısını muhafaza etsn parmak ucları usumesın uzun sure yuruyus ve ayakta kaldıgımda topuktan baskı yapıp ayagımı yormasın basit atlama sıcrama kosma hareketlerıne uyumlu olsn taban destegı topuk destegı bulunsun.ayaklarım terlemesın nefes alabilsin tabanı ince buzda ıslak zeminde ve karda kaymasın asfalta uyumlu olsun..su ve kar suyu almasın ve absurt renklerde rengarenk olmasın kota kumasa monta paltoya uyumlu brsey olsun dıye yola cıktım hemen hemen buldumda aradıgımı ama inceleme yorum bulamadım..marka ile ilgili şiakeytler mevcut fakat bu sıkayetler ne kadar tutarlı bot tıpı kuru hava ıcın spor ayakkabı alıyor amca sonra bunu kar kıs kıyamet dag bayır gıyıyor ve dıyor kı 3 ayda kenarları acıldı su aldı yan yanttı camura battı daha aldıgı urunu özellıklerını ve kullanım alanını bilmiyor saplama acıklamıyorda anca hönkürüyor çemkiriyor..

Sizlerden ricam fırsattan bahsedilen ürünlerin görünüm kullanım alanı fiyat aralıgı ve ÖZELLİKLERİ hakkında bilgiler vermeniz ki yararı olsun..

1 ürün üzerine odaklıyım bu aralar botumuda attım gecen sene kar yagmur derken bakalım gaza gelıp alcam ama paylasmayacagım burda kımseyı kullanmadıgım ürünün fanı olup yanlıs yonlendırmek istemem..fırsatlara ve ürünlere daima acıgım Ayaııca waterproof ve goretex kullanıcı var ise her ikisinide denemiş olan terletme ve su alma konusunda yorumlarını rica ederim
    saygılar selamlar

ÖRNEK OLARAK BİR BOT(dagcılık için) :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak14 -- 24 Ekim 2015; 22:15:35 >

• Sporline.com adresinde satılan ayakkabı ve botlar bana daha hesaplı geldi scooter 1543 modelini çarşıda 180 tl den aşagı bulamadım net en hesaplı korayspor vardı 155 tl gezinirken bu siteye rastladım kapıda ödeme ve kargo ücreti dahil 132tl birçok tanınmış markanın ürünleri mevcut.
  • Arkadaşlar ECCO diye bir marka varmış. Daha önce kullanan oldu mu?

• Arkadaşlar elimde 2 adet bayan orijinal hunter çizme var. Hepsiburada kampanyasından almıştım. Birisi eşim için diğeri satmak için. Eşiminde ayağına olmadı bende 2 botuda satışa çıkardım. Daha önce ilan açmıştım fakat ilgilenmedim fazla. Eğer düşünen varsa aldığım fiyattan veririm
    Normalde 200 tl aşağı yok diye biliyorum
    Adetini 100 tl vericem
    İkiside 38 numara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kafama göre 200e kadar outdoor bot bulamadım :(
  • Elimde 44 numara Harley Davidson bot var. 1 kış giydim ve şimdi ayağıma büyük geldiği için satmak istiyorum. Yüzde yüz deridir isteyen zaten koklayabilir aldıgında. 80 TL'ye bırakmayı düşünüyorum. fotoğrafları görmek isteyenler açtıgım konuya bakabilir.http://forum.donanimhaber.com/m_111300263/f_//tm.htm#111300263
  • YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=288

yerli ve gtx botlara bakın bence.
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/asolo-symbio-gore-tex-su-gecirmez-erkek-botu-id_8209928.html

veya parası olan bundan alsın yağmuru ve soğuğu unutsun.
    ben üç sene önce ykm den 200 almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 25 Ekim 2015; 20:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar ECCO diye bir marka varmış. Daha önce kullanan oldu mu?

Araştırıyoruz. Sanırım kumaş pantolon altına gore tex ürünleri bulunan tek firma. İnternet satışları yok ve fiyatlar uçuk, 400-500 civarındaymış. İstanbulda olan bi arkadaş gidip bakabilse ona göre yolumuz düştüğünde uğrardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar ECCO diye bir marka varmış. Daha önce kullanan oldu mu?

Araştırıyoruz. Sanırım kumaş pantolon altına gore tex ürünleri bulunan tek firma. İnternet satışları yok ve fiyatlar uçuk, 400-500 civarındaymış. İstanbulda olan bi arkadaş gidip bakabilse ona göre yolumuz düştüğünde uğrardık.

Hocam sağlam, herhangi bir markanın benzer ürünleri de 300'den başlıyor. Ekşideki yorulmalar bakılırsa ayakkabılar mükemmel, çok rahat ve eskimiyor vs demiş herkes ama ekşiye ne kadar güvenilir bilemem. Şahsen hak edeceğini bilsem 400-500'de verebilirim. Tabi sezon sonunda indirim oluyorsa beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rela

Sa iyi forumlar

harley bot 330
    jack jones mont (deri ceket) 150
    loft switshirt 25

toplam : 505 lira civarı yapıyor

80 lira boyner indirim 50 lira da nuvo 375 felan oluyor.

Öğrenciyim bunlara ihtiyacım var bir kere alıp daha almayayım diyorum.

O yüzden fiyatını daha nasıl indirebilirim veya başka yerden daha ucuza nasıl alabilirim acaba ?

Ölücü olunmaz ölücü doğulur

Jack jones mont ile loft tişörtün linkini atabilir misin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

bu modeli 5 yıl önce 125 tl ye almıştım. Hala kullaniyorum. Fakat topuk kısımlarındaki astar 2 santimetre çapında yırtıldı. Ama hala su geçirmiyor ve rahatsız etmiyor. Kaydığını da hatırlamıyorum. Tek sıkıntısı gün sonunda tabanları çıkartıp kurutmak zorundasınız yoksa ıslak kalıyor ayağın terlemesinden dolayı.

Ne kadar iğrenç bir bot. 60 yaşındaki amcaların giydiği botlardan.Harley veya Cat giyeceksin giyeceksen.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.