Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.560
Cevap
279
Favori
621.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben etrafımda 60 yaşında olupta bunu giyen görmedim. Neyse sen onları almakta ben bunu giymekte özgürüm. Tercih sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 47-48 numara arası, su geçirmeyen, içi yumuşak, sıcak tutan, terletmeyen, eli yüzü düzgün bi bot tavsiyeniz var mı? H.Davidson olabilir ama 47 numarasını bulabileceğimi sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley botlari parasini hak eden bir urun degil ve demode oldu artik harley,timber

250 lira verip aldigin harley kütük gibi tabaniyla ve agirligi ile ayak sagliginizi mahvediyor,topuklariniz catliyor

Casual giyinmek isteyen,iş ortaminda bulunan arkadaşlar bence daha farkli modellere yonelebilir incide,hotic de guzel modeller var yani 300 lira verecekseniz bu dedigimiz magazalardan hem kot hem kumaş ile giyilebilecek botlar bulursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: 0rela

Sa iyi forumlar

harley bot 330
    jack jones mont (deri ceket) 150
    loft switshirt 25

toplam : 505 lira civarı yapıyor

80 lira boyner indirim 50 lira da nuvo 375 felan oluyor.

Öğrenciyim bunlara ihtiyacım var bir kere alıp daha almayayım diyorum.

O yüzden fiyatını daha nasıl indirebilirim veya başka yerden daha ucuza nasıl alabilirim acaba ?

Ölücü olunmaz ölücü doğulur

Jack jones mont ile loft tişörtün linkini atabilir misin hocam

J.Jones Ceket :
    www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/jack-jones-mont-2181973-519921843-0-0.html?FromOrder=1

Loft tshirt :
    www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/loft-t-shirt-2056124-519665882-0-0.html?FromOrder=1

Bot :

Buyur hocam

• 47 numara spor ayakkabı giyen için Greyder 45 numara olmaz değil mi?

Bazı markaların 46 numara botları oluyor ama. ..

• http://www.modagram.com/gunluk-ayakkabi/the-north-face-m-snowstrike-ii-outdoor-bot/detay/62491/281393
    Ben linkteki botu aldım sitenin 40 lira indirimi vardı onunla birleştirip almıştım geçen cumartesi izmiri sel götürürken kullandım o kadar suyun içine girip çıktı su geçirmedi içide konforlu ıslak fayans üzerinde yürüdüğümde kayma yapmadı tabi dikkatli yürüyordum çanak kırılır korkusuna

• Amerikadan aldığım su geçirmeyen Orjinal Amerikan Dexter Sıfır Bot (44 Numara) forumdan gelen arkadaşlarıma 125 TL'ye bırakacağım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-orjinal-amerikan-dexter-sifir-bot-44-numara-238864585/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxima06

Amerikadan aldığım su geçirmeyen Orjinal Amerikan Dexter Sıfır Bot (44 Numara) forumdan gelen arkadaşlarıma 125 TL'ye bırakacağım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-orjinal-amerikan-dexter-sifir-bot-44-numara-238864585/detay/

Hangi model? Kalıpları nasıl?
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki ilanda model numarasıda var.

Kalıpları malum amerikalıların biraz geniş.

Ürün sıfır olup ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum.

Siyahını ben giyiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxima06

Aşağıdaki ilanda model numarasıda var.

Kalıpları malum amerikalıların biraz geniş.

Ürün sıfır olup ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum.

Siyahını ben giyiyorum.

Dexter bot isteyen bir arkadaşım varda ona almayı düşündüm yalnız o 43 giyiyor sanırım bu bot ona olmaz.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    USA 10 giyiyorsa olur. Aslında kutunun üzerinde EURO 43 yazıyor ama ben 44 giyiyorum rahat oluyor bana.

• Bu üçünden birini alacağım. 25 TL Nuvo'dan iade gelecek. %10 İndirim kodu var Nuvo'da. %25 alışveriş iadesi daha gelecek Nuvo'dan. Çok iyi fiyata gelecek.

• Botlar konuya eklenmiştir...Fiyatları sırf sizler için uygun tuttum aynılarını internette çok daha fahiş fiyata bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Bu üçünden birini alacağım. 25 TL Nuvo'dan iade gelecek. %10 İndirim kodu var Nuvo'da. %25 alışveriş iadesi daha gelecek Nuvo'dan. Çok iyi fiyata gelecek.

Bu Scooter modelleri arasında ne farklar var biliyor musunuz? Hepsi birbirine çok benziyor, sadece model numaraları farklı.

• prlk kullanıcısına yanıt
    Açıkçası asıl sormak istediğim konu buydu benimde.
  • Gencler adam gibi bisey bulamadim gidip bunu aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar ECCO diye bir marka varmış. Daha önce kullanan oldu mu?

Araştırıyoruz. Sanırım kumaş pantolon altına gore tex ürünleri bulunan tek firma. İnternet satışları yok ve fiyatlar uçuk, 400-500 civarındaymış. İstanbulda olan bi arkadaş gidip bakabilse ona göre yolumuz düştüğünde uğrardık.

Amazondan baktım da gerçekten casual güzel botları var.

• Arkadaşlar varsa yakınlarınızda. .Flo outlet mağazası bakın bence...ben kayseri ipeksaray AVM de. Baktım botlara .lumberjack, dockers 80 ile 110 arası güzel modeller vardı..mesela ben bunu 99 a aldım bence fiyatına göre gayet iyi
    www.dockersturkey.com
    Dockers Online Shop Dockers ayakkabı, çanta ve aksesuarlar uygun fiyatlarla sizlerle. TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO.
    http://www.dockersturkey.com/U1254,41,dockers-209031-kahve-erkek-bot-sonbahar-kis-dockers.htm

bide gözüme çarpan bu vardı 99 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 28 Ekim 2015; 16:38:59 >

• Salomon guzel gtx bulsam alacam da yok ppahali yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Fırsatcı beyler, sizlere bir tavsiyem var; bot'tan kasıt, kışlık sıcak tutacak kaydırmayacak bot ise gidip bu şekilli sokak botları olan timberland, cat, yok scooter, arrow, ot, bok gibi markalara 200-300lira paranızı dökmeyin. Bunlar şekildir, belki bazıları su da geçirmez ve kaymazda ama hemen hemen hiçbiri adam gibi sıcak tutarak kışlık bot vazifesini gerçekleştirmediği gibi uzun ömürlü de olmaz. Rahat da değildirler.

Size tavsiyem adam gibi kışlık outdoor botu almanızdır. Eğer kışlık olarak düşünüyorsanız vibram olmayan tabanlı ve izolasyonlu bir model seçin. Bunlardaki izolasyonları kesinlikle hiçbir sokak markasının botunda bulamazsınız. Aynı şekilde sağlamlık da kıyaslanamaz bile. Eskiden outdoor botları çok pahalıydı ama şimdi şekil sokak botları da deli gibi pahalandığı içn pek fark kalmadı o yüzden bir kere alın sağlamını kalitelisini alın ayaklarınızı kışın sıcacık kalsın.

Misal bende Salomon elbrus var, tam kış botu.

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

Pek kaymıyor, tank gibi sağlam, çoğu spor ayakkabıdan bile daha rahat(asla cat, timberland gibi tahta tabanlı botlarla kıyaslamayın) ve çok sıcak tutuyor. -18 dereceye kadar izolasyonlu. Fiyatı da 300liranın biraz üstü, şimdiki yok harleylerin, timberlandlerin de bu fiyatlarda hatta daha pahalı olduğunu düşünürseniz bu tip bir bot almanız kesinlikle daha akıllıca olur. Alın ve bana teşekkür edin, fırsat budur 30lira indirim kovalamak değil.

hocam adanada oturan bir insan evladı olarak ne tür bi bot önerirsiniz bana?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.