Şimdi Ara

bot hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bot kullananlar ya da kullanacak olanlar için uyrarı ; Oyun nasıl bir yöntem kullanıyor biliyorum ama tek tek yakalayıp banlamak yerine belli bir periyotta botla kasılmış bütün charları banlıyorlar. 70 ,69 65, 68, 62, 45, 59, 66 lvl charlarım bir gecede banlandı. 45 lvl olan kasa charımdı ve sadece 1 gün bot kullanmıştım onunla. Bottan şikayet edenler için sevindirici bir gelişme. :) Kullananlar ya da kullanmayı düşünenler kesinlikle kullanmasnlar. Ya da bu oyunu oynamasınlar...

• Bencede kullanılmamalı oyunun zevki kalmıyo.
  • bircok arkadasın knight-silkroad gibi oyunları bırakmasının nedeni de bu zaten...hero henüz cok populer (knight-sro kadar) değil.birkac yıl sonra ucretsiz bot vs. cıkar die dusunuorm.ama su var oyunun hilelere karsı olan sistemi ii calışıor (biliorm cunku arkadasım 77 de banlandı)Blacksith solemiş zaten belli bir lvlda banlanıor charlar.İnş. bu oyunda dierlerine benzemes(cok unlu olmas) yoksa bu benim son online maceram olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicksizadam

bircok arkadasın knight-silkroad gibi oyunları bırakmasının nedeni de bu zaten...hero henüz cok populer (knight-sro kadar) değil.birkac yıl sonra ucretsiz bot vs. cıkar die dusunuorm.ama su var oyunun hilelere karsı olan sistemi ii calışıor (biliorm cunku arkadasım 77 de banlandı)Blacksith solemiş zaten belli bir lvlda banlanıor charlar.İnş. bu oyunda dierlerine benzemes(cok unlu olmas) yoksa bu benim son online maceram olur...

Oyunda bot olamaz. Gm lerde bot kullaniyorlar(serverlar dolu olsun diye) oyuna giren hic bir bot silinmiyor ta ki gm tum botlari topluca silene dek! Kendi botlarini silerken baskalarinin kullandigi botlar da silinmis oluyor.
  • daha once bole bişiy duyamamıstım ilginc...
  • senin için üzüldüm ama kullanılmamalı bence
  • senin bukdr charların banlandıgına gore demekki oyunu bilmiyosun

ben 2 ay önce free botla 58 levele geldim sonra oyunu bıraktım ve char hala duruyo

suanda free bot olmadıgı için elle kasıyorum

gidip townun onune kurarsan botu herhalde banlanırsın bu yazdıkların hikaye ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.