Şimdi Ara

Bot Kullanmayıp .......(Okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar bir araştırma yapmak için bu konuyu açtım... Yapıcağım Araştırma ve Anket Sro nun geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyorum... Ve bizim mahalledeki arkadaşları bilgilendirmek içinde...

Şimdi Aramızda Bot kullanmadan lv 70 + olan varmı ?? Varsa Charının fotosunu koyarsa daha inandırıcı olur çünkü bot kullanan adam kullandımda oldum der!... Ama düşük lvl adam Sırf bu konuyu kirletmek için evet ben lv70+ oldum DER!!!

Evet Bot kullanmayan lv 70+ olan varmı ????

SAYgıLar

• ben botsuz 70 %99,99 char kasmıştım zamanında oda 70+ sayılırmı:)
    ama ss koyamıyacam charı satalı çoooook oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyone

ben botsuz 70 %99,99 char kasmıştım zamanında oda 70+ sayılırmı:)
    ama ss koyamıyacam charı satalı çoooook oldu.
    sayılır ozmnlar lv 71 vardıda olmadıkmı demi master abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBorn_TheBest

sayılır ozmnlar lv 71 vardıda olmadıkmı demi master abi

Alıntıları Göster
    İşte babamın charı sadece el ve ticket kesinlikle bot kullanılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james carter -- 9 Mart 2007; 10:22:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: james carter

Alıntıları Göster
    Afferim afferim

• quote:

Afferim afferim

Alıntıları Göster
    yalnız bu char benim değil babamın kendim charıım %30 bottur
  • quote:

Orijinalden alıntı: james carter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: james carter

belli zaten buflardan ama helal olsun elle kasmıs sonucta botla kasılıp full farmlı chardan daha degerli bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brunhild

quote:

Orjinalden alıntı: james carter

belli zaten buflardan ama helal olsun elle kasmıs sonucta botla kasılıp full farmlı chardan daha degerli bence

Alıntıları Göster
    Gördüğünüz gibi koskoca forumda 70+ botsuz adam var yada yok... yada yok desek daha doru...

• quote:

Gördüğünüz gibi koskoca forumda 70+ botsuz adam var yada yok... yada yok desek daha doru...

Alıntıları Göster
    http://metecik.aslanlar.org/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=1 BURdan bak tum resimlerim..

ah burdan bak BOTSUZ manuel El ile LvL 78 hatta su an %56
    Oyunda surekli unqile kesiyorum geceleri oynaıyorum (cogu botcu acık bırakır sabah oynar) ama gece oynamadııgm anlamına gelemz bazen sadece bir uniqle icin 2-3 saat bekleidimiz oluyor bu aradaki sohbet zamnaı kısaltıyor.. ben o kadar güveniyorum kendime babele gir sor beni :)
    yada bulundumm eski guillden playerleri oyunda sadece 3-4 kişi dısında cogu Türk sever beni (diye dusnuyorum)
    botsuz da lvl kasılır azime baglı bisi bence ha bot kullanmadın mı CANLI botum var kuzenim Ben Hafta Sonu bazen girmiyorum Kuzneim (YUSUF) oynar..
    30 isyu + 6 urcihe + 4 tg unqile kolik oldum botum olsa belki bunlarla ugrasmasam zaten 80 olmustum ..ve hala simdi ıoyuna girip sat 3 de cıkacak isyuyu kesmek icin deniyorum...
    ve botsuz kasan bir kac türk daha var yani herkesi karalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 10 Mart 2007; 12:22:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

http://metecik.aslanlar.org/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=1 BURdan bak tum resimlerim..

ah burdan bak BOTSUZ manuel El ile LvL 78 hatta su an %56
    Oyunda surekli unqile kesiyorum geceleri oynaıyorum (cogu botcu acık bırakır sabah oynar) ama gece oynamadııgm anlamına gelemz bazen sadece bir uniqle icin 2-3 saat bekleidimiz oluyor bu aradaki sohbet zamnaı kısaltıyor.. ben o kadar güveniyorum kendime babele gir sor beni :)
    yada bulundumm eski guillden playerleri oyunda sadece 3-4 kişi dısında cogu Türk sever beni (diye dusnuyorum)
    botsuz da lvl kasılır azime baglı bisi bence ha bot kullanmadın mı CANLI botum var kuzenim Ben Hafta Sonu bazen girmiyorum Kuzneim (YUSUF) oynar..
    30 isyu + 6 urcihe + 4 tg unqile kolik oldum botum olsa belki bunlarla ugrasmasam zaten 80 olmustum ..ve hala simdi ıoyuna girip sat 3 de cıkacak isyuyu kesmek icin deniyorum...
    ve botsuz kasan bir kac türk daha var yani herkesi karalama

Alıntıları Göster
    metecik in yaptığı da kapak olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bigsolo

metecik in yaptığı da kapak olsun :D

Alıntıları Göster
    metecik ve onun 1 arkadaşı hariç forumda 70+ botsuz yok :)
  • quote:

metecik ve onun 1 arkadaşı hariç forumda 70+ botsuz yok :)

Alıntıları Göster
    MODLAR YOK BU SİTEDE Bİ DE KURALLAR DA B-O-T- LA İLGİLİ KONU AÇMAK YASAK HAYRET BİŞİ BİZ AÇSAK ALIYOZ BAŞKASI AÇSA AFERİN ÇOK GÜSEL OLUYO

• quote:

Orijinalden alıntı: o0PuSuLA0o

MODLAR YOK BU SİTEDE Bİ DE KURALLAR DA B-O-T- LA İLGİLİ KONU AÇMAK YASAK HAYRET BİŞİ BİZ AÇSAK ALIYOZ BAŞKASI AÇSA AFERİN ÇOK GÜSEL OLUYO

Alıntıları Göster
    Nerde yazıyor ya burda anket yapıyorum... Yaw siz nasıl abilersiniz şikayet butonu var orda varsa derdiniz - usulsuz bişey gördüyseniz basın poster olmuşsunuz hep ... Ayıp abiler

• quote:

Nerde yazıyor ya burda anket yapıyorum... Yaw siz nasıl abilersiniz şikayet butonu var orda varsa derdiniz - usulsuz bişey gördüyseniz basın poster olmuşsunuz hep ... Ayıp abiler

Alıntıları Göster
    69 lvl cold bladeyi hiç bir hile hurdaya bulaşmadan kastım şu anda 9 farkla sp kasıyorum botun adını bile anmadım
    kaldıki bot kullanları oyuncudan saymıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

69 lvl cold bladeyi hiç bir hile hurdaya bulaşmadan kastım şu anda 9 farkla sp kasıyorum botun adını bile anmadım
    kaldıki bot kullanları oyuncudan saymıyorum ben

Alıntıları Göster
    olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebekali

olabilir

Alıntıları Göster
    metecik babelde evt ben gördm
  • Bencede bot kullanıp 1.5 ayda 79 olan var kendi çapasıyla 2 yıldada ölüm botlre
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsuit

Bencede bot kullanıp 1.5 ayda 79 olan var kendi çapasıyla 2 yıldada ölüm botlre
    la pusula kes adamı hasta etme insanlar burda bilgi dağıtıyo cahil okuda öğren işte bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: accseller

la pusula kes adamı hasta etme insanlar burda bilgi dağıtıyo cahil okuda öğren işte bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma

Alıntıları Göster
    bizim mahallede biri var 70 lvl şuan troyda full str glavie bot yok ticketde yok Vallahi :) daha maymun aldı 68de yeni çok azimli birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

bizim mahallede biri var 70 lvl şuan troyda full str glavie bot yok ticketde yok Vallahi :) daha maymun aldı 68de yeni çok azimli birisi

Alıntıları Göster
    ben botsuz 27 ye kadar kastim sonra char soyuldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.