İyi günler arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola, yaklaşık 2 ay önce ayağım kırıldı yeni yeni yürümeye başladım ve kullandığım Harley Davidson Botum ağır olduğu için kullanmak istemiyorum yeni bir bot almaya karar verdim ve aklımda olan nubuk Timberland tarzı botlar 150-200 TL arası birşey düşünüyorum önerileniriniz varmı rica etsem kullanan memnun olan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını belirtirseler çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle dockers, o meşhur dockers değil. ikisi arasında lumberjack bir adım önde gibi duruyor...
zaraki_kenpachiZ
kullanıcısına yanıt
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim, Dockers a dün baktımda görünüşü güzelde sağlamlığı nasıl acaba biraz araştırdım koku yapıyor boyası çıkıyor felan yazmışlar birde Lumberjack de dikiş var Dockers da yok sanırım, görünüş olarak Dockers birazdaha hoş Lumberjacke bakmadım ama o yandaki amblemi metal felan güzel durur diye düşünmüştüm.
görünüş olarak dockers daha iyi demişsin ama bana o kenardaki yuvarlak logo çok itici geliyor. sırf ondan dolayı dockers almadım. bence lumberjack al.
plutarkhos_
kullanıcısına yanıt
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, Kotun altında felan güzel görünür ya severim öyle şeyleri ben harleyide o yandaki şekli için almıştım kotun altında güzel görünüyor :) bu alıcağımda yani o ufak bir pay görünüş kullanan arkadaşlar varsa sağlamlığını merak ediyorum ikisi arasında fark varmı acaba Dockers ile Lumberjack arasında.