Botanikecza.com'da geçerli %15 indirim kodu : 280916
Kod haftasonuna özel tüm ürünlerde geçerliymiş. Kendi adıma parfüm almayı düşünüyorum. Daha önce siteden alışverişlerim oldu sorun yaşamadığım güvendiğim firmalardan olduğundan indirim mesajları geldikçe konusunu açıyorum. Firma ile herhangi bir bağım yoktur arkadaşlar. Firma ankara'da faaliyet gösteriyor ben istanbulda yaşıyorum.
Her botanikecza konusunda belirli kişiler sorun yaşadım yazıp kayboluyor. Rica ediyorum varsa sıkıntınız somut bir şekilde belirtin biz de ona göre alternatif firma bakalım. Ama sorun yaşadım yazıp ne sorununuzu ne de firmanın tavrını söylemeyip sorunu tek taraflı dinleyince kusura bakmayın ben kasıt arıyorum.
İyi forumlar.
Ben de daha önceden alışveriş yapmıştım ve sorun yaşamadım. Saç dökülmesi için bi şampuan önerisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karınca
Ben de daha önceden alışveriş yapmıştım ve sorun yaşamadım. Saç dökülmesi için bi şampuan önerisi olan var mı?
bu arada, kozmetik de taksit kaldırıldı..
quote:
Foltene pharma flakon ve şampuanı
Ben 2 kez alışveriş yaptım ikisinde de sorun yaşamadım. Bazı ürünlerin fiyatları piyasanın altında. İndirim kuponu ile de çok iyi oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay
Ben 2 kez alışveriş yaptım ikisinde de sorun yaşamadım. Bazı ürünlerin fiyatları piyasanın altında. İndirim kuponu ile de çok iyi oluyor.
Ben sorun yaşamıştım ve yazmıştım,ayrıca kaybolmadım hep buralardayım... Benim sorunum şirketin ürünleri çok geç göndermesiydi,misal bir siparişim yanılmıyorsam 15-20 gün sonra gönderildi...Bunu sorun edecek birisi değilim,lâkin site en azından bir mesaj yazıp "ürününüz şu tarihte gelecek" diyebilirdi...
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p
Ben sorun yaşamıştım ve yazmıştım,ayrıca kaybolmadım hep buralardayım... Benim sorunum şirketin ürünleri çok geç göndermesiydi,misal bir siparişim yanılmıyorsam 15-20 gün sonra gönderildi...Bunu sorun edecek birisi değilim,lâkin site en azından bir mesaj yazıp "ürününüz şu tarihte gelecek" diyebilirdi...
Alıntıları Göster
Bilgilendirme için teşekkürler. Kızımın deterjanları bitmişti. Çok iyi oldu.
Havala ile alışveriş yaptım. 1 saat içinde kargoya vermişler. Önceki siparişimde baya bekletmişlerdi, ben de iptal ettirmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: asi1227
Havala ile alışveriş yaptım. 1 saat içinde kargoya vermişler. Önceki siparişimde baya bekletmişlerdi, ben de iptal ettirmiştim.
Alıntıları Göster
prof. ibrahim saraçoğlu'nun ürünleri satılıyor bunlar orjinal mi?
bu adam ürün mü çıkarıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Lasvegaswings
Alıntıları Göster
Tedarik sorunu ve yuksek fiyat ugrasmaya degmez... 25-30 gunde kavga dovus para iadesi alabılmıstım ... Ve iade edildi dediklerinde hesabımda para iadesini gormeyince mahkemeye vericem kavgalarıyla iade gerceklestirmislerdi. Yok muhasebe hatası cart curt..
quote:
Orjinal annem için bir ara baya alışveriş yaptım saraçoğlu ürünlerinden.
Ne yalan söyleyim ben gayet memnunum buradan, çok sık olmasa da alışveriş yaparım, 1 sipariş dışında hiç sıkıntı yaşamadım onda da arayınca hallettiler baya önceydi.
Bakalım siteye bir ihtiyaç var mı, indirim işimize yarasın
Anneme çörekotu yağı kapsülü aldım. Bu ilk siparişimdi.Bakalım süreç nasıl işleyecek? Haber veren arkadaşa teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Efes
quote:
Orjinal annem için bir ara baya alışveriş yaptım saraçoğlu ürünlerinden.
Ne yalan söyleyim ben gayet memnunum buradan, çok sık olmasa da alışveriş yaparım, 1 sipariş dışında hiç sıkıntı yaşamadım onda da arayınca hallettiler baya önceydi.
Bakalım siteye bir ihtiyaç var mı, indirim işimize yarasın
Alıntıları Göster
Perşembe sipariş ettiğim şampuan Cuma günü geldi.
quote:
Perşembe sipariş ettiğim şampuan Cuma günü geldi.
Alıntıları Göster
güncel kupon kodu olsa da kullansak
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
güncel kupon kodu olsa da kullansak
Hocam Günaydın,
Mesajınızı okurken indirim maili geldi. Kalbiniz çok temizmiş. Konusunu açıyorum faydalanmak isteyen herkes faydalansın :)
Sporcu besinleri hesaplıya geliyor ihtiyacı olan baksın