Şimdi Ara

BOTT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ BOTU NERDEN İNDİREBİLİRİM bi sitesi vardı onun yazarsanız sevinirim

• ne botu? bot ne arar la silkroadda?

hangi bot lazımsa google'a yaz çıkmazsa buraya yaz ben bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

ne botu? bot ne arar la silkroadda?

hangi bot lazımsa google'a yaz çıkmazsa buraya yaz ben bulurum.

-Bot mu?
    -Ne botu?
    -Bot ne arar la SRO'da

• Hayırlı günler. -Hayırlı günler efendim.
    sro vadisinde bir gbot varmı geçen haftaya oranla?
    -BOT mu? Ne botu? Bot ne arar la sroda Ben öyle bişey görmedim ben 110 level seviyesindeyim, Biz ya yaratık kesmek için geliyoz buraya. Bot olarak bize gelmez öle şeyler. - Anlamadım ne olarak? - Bot işleri. -Gbot VARmı? -Haa gbot mu diyosun?Gbot sroda şu an yok. Şu durumda GMler var gbot olurmu ya?gbot nerde ki artış olacak.Öldü fiyatına bazarda alışveriş oluyo ama alan yok.Görüyosunuz çevreyi ne tıkırtı var ne sıkırtı var.Geliyen soğuyu yiyen akşamları geçip gidiyen eve.-Fiyatlar ne durumda? -Fiyatlar çok aşağıda.Alan yok alan alan olmayınca fiyatlar... -Peki bunun sebebi nedir? Bi artış olmamasının sebebi ne?-Sebebi doğu karakoramda gbot oldu olmaz bunun sebebi bu.Belirli bi iş.Ha benim bi silahım var ha orda.3 aydır elimde.11 m golda yaptırdık 9 m golda satıyoz alan yok.Şu durumda gold olmadığı için... gbot olmadımı gold olurmu sroda sen bu sro çocugu değilmisin?sro çocuğusun.-Peki teşekkür ederim. -Bende teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 11 Mayıs 2010; 18:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

Hayırlı günler. -Hayırlı günler efendim.
    -BOT mu? Ne botu? Bot ne arar la sroda Ben öyle bişey görmedim ben 110 level seviyesindeyim, Biz ya yaratık kesmek için geliyoz buraya. Bot olarak bize gelmez öle şeyler. - Anlamadım ne olarak? - Bot işleri. -Gbot VARmı? -Haa gbot mu diyosun?Gbot sroda şu an yok. Şu durumda GMler var gbot olurmu ya?gbot nerde ki artış olacak.Öldü fiyatına bazarda alışveriş oluyo ama alan yok.Görüyosunuz çevreyi ne tıkırtı var ne sıkırtı var.Geliyen soğuyu yiyen akşamları geçip gidiyen eve.-Fiyatlar ne durumda? -Fiyatlar çok aşağıda.Alan yok alan alan olmayınca fiyatlar... -Peki bunun sebebi nedir? Bi artış olmamasının sebebi ne?-Sebebi doğu karakoramda gbot oldu olmaz bunun sebebi bu.Belirli bi iş.Ha benim bi silahım var ha orda.3 aydır elimde.11 m golda yaptırdık 9 m golda satıyoz alan yok.Şu durumda gold olmadığı için... gbot olmadımı gold olurmu sroda sen bu sro çocugu değilmisin?sro çocuğusun.-Peki teşekkür ederim. -Bende teşekkür ederim.

Ah sinan sen yokmusun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

Hayırlı günler. -Hayırlı günler efendim.

Allah tependen baksın.Gece gece ne kadar güldürdün

• SRODA BOTTAN COK NE VAR KI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Repair
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.