cm fm tabi ki gerçekçi oyunlardır ama bu işler oyunlarla bilgisayarlarla olmaz, boumsoung da piyasaya iyi bir giriş yapmış fakat; büyük bir düşüş yaşamıştır seri b deki formu ile tekrar eski günlerine döner gibi oldu sonuç olarak beşiktaşa iyi gider de defansta öyle lider özellikleri yoktur fakat şu defansa ilaç gibi gelir alabilirseniz.
Ona bakarsak ben FM 2005'de Adebayor'u (Arsenal'daki) almıştım ... İlk sezon çok kötü oynadı 30 küsür maçta 6-7 gol attı sonra Gençlerbirliği'ne sattım orda büyük patlama yaptı 30 maçta 25 gol atıp gol kralı oldu şimdi de Arsenal'da ...
yaş kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
yaş kaç?
2x5+134%7x14-29%5+1907-1940
yaşım bu istiyorsan hesaplarsın istemiyorsan öğrenemezsin
ertuğrul sağlam' da boumsong' a yeteri kadar forma vermezse boumsong' da oynayamaz beşiktaşta..
ertuğrul sağlam diatta ve özellikle higuin' e kaç maçta ilk 11 e koyduki..burak, i. akın, üzülmez, rico, tandoğan dururken higuin ve diatta bu kadrodan gidecek son insanlar..
Cm ile nasıl kıyaslarsınız gerçek hayatı ya..benim oynadığım cm de Arda Turan 3.ligte forma giyiyor şimdi Galatasarayın Ardayı satması iyi mi olur?
-27 çıktı sonuç Sen Heralde İlkokul a filan gidiyon Abilerinin bunu hesaplayamayacagını sanıyon ama yanıLıyıon Cünkü (-) Seviyelerde Bir insansın. zaten attıgın postlardan da bu beLLi oLuyor
cm3 de genç topcu izlemesi için adamlarımı tüm dünyaya yaymıstım ..Raporda c.ronaldo,tuncay,okan koç,rooneyy ..Büyük yıldız adayları demişti o zmanlar bunların adı sanı yoktu ortalıkta tii tuncayın sakaryadaki ilk zamanlarıydı sanırım..
yani cm yi küçümsemeyin..Çok hoca var cmden oyuncu beğenip alan..Bir aralar morinho'da ilgilenio demişlerdi ama oğlu oynuomus meğer baya oyuncu tavsiye etmişti :)
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
quote:
Orjinalden alıntı: CoCoKoRoNkO
quote:
yaş kaç?
-27 çıktı sonuç Sen Heralde İlkokul a filan gidiyon Abilerinin bunu hesaplayamayacagını sanıyon ama yanıLıyıon Cünkü (-) Seviyelerde Bir insansın. zaten attıgın postlardan da bu beLLi oLuyor
asıl sen - insansın -27 cıkıyomus hesaplamayıda bılmıyor daha
Tamam da bari CM 2006-2007 ye baksaydın 2003 de hakan şükür nasıl oynuodu şimdi nasıl
O oyunda juan fran'nın çok iyi değerleri vardı.Okan koç ve youlada iyidi.
Adamı juventus'tan cok iyi biliyorum hiç te dedigin gibi faydalı olmaz adı cıktı bi kere hata adamı diye.Futbol zekasi,son müdahaleleri kabus gibi.Juve transferde yaş tahtaya basmıyordu yıllardır ama bu herifle basmış oldu.
lagroteliyi alıcaktık juveden onun yerine diatta alındı şimdi de onun yedeği boumsong diattadan pek farklı değil baya ağır ve yavaş bir oyuncu sürekli hata yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: gago
lagroteliyi alıcaktık juveden onun yerine diatta alındı şimdi de onun yedeği boumsong diattadan pek farklı değil baya ağır ve yavaş bir oyuncu sürekli hata yapıyor.
bjk'ın almadıgı legrotaglie juventus'ta şu anda kıymete bindi savunmanın değişmezi oldu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
quote:
quote:
yaş kaç?
asıl sen - insansın -27 cıkıyomus hesaplamayıda bılmıyor daha
eet - 27.239
Juventus'ta saç baş yoldurmuştu. Ondan öncede sanırım Newcastle United forması giyiyordu. Maçları izliyordum. Bramble ile beraber her maç bir hata yapıyorları vardiyalı olarak. Ağır ve çok hata yapan bir oyuncu. Diatta boksör Boomsong ise güreşçi. Aralarındaki tek fark bu olsa gerek. Ayrıca buda çakma sanki. Boom-SONG
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme