Şimdi Ara

boun iktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar ygs 14k mat 43.25 geo 20.25 edb 47.50 cog 19.50 boun iktisat hayal mi işletme hayalde iktisat kurtarmazmı 2014 e göre 1400 oluyorum 2013 700 2015 400

Yök atlastan ortalamalarına baktım gecen seneye göre (tabi ne kadar baz alınır ) bilmiyorum ama edb 44 mat 38 geo 18

• obp 90 bu arada
  • Odtü işletme hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Olur gibi geldi daha doğrusu inşallah olur çünkü benimde yaklaşık böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: serenatay

Olur gibi geldi daha doğrusu inşallah olur çünkü benimde yaklaşık böyle

hocam yok atlasa bakıyorumda gecen senenin ortalamaları çok düşük tamam zordu gecen senede bence ortalama çok yükselmez heralde edb ortalaması 44 sen nereyi istiyodun bu arada
  • teressss T kullanıcısına yanıt
    Benim üç seçeneğim var gibi tm1 den battığım için uluslararası ilişkiler gelecek gibi kalbim tabi işletme diyor umudum ilk 30 binde çok TM olmadığı in hala var seni de kurtarır mat ve ygs geçen seneden zordu coğrafya edebiyat bence aynıydı zorluk olarak mat netlerini beş düşür geometriyi iki düşür ortalamaya hala yakınsan girersin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    TOBB CENG
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YÖK Atlas ortalama olduğu için ondan düşükle bile giriliyor demek ki mantıken

• insallah olur işletmede ekonomiden cok yüksek degil ortalama netleri siyaset benimde aklımda tm3 olması cazip
  • YGS 6900. Mat 41 geo 20 edb 46.5 Coğ 20.25. Obp 85. 2014e göre 1110 oluyorum. Galatasaray iktisat ihtimali nedir arkadaşlar en kotu siralama kac olur bu netlerle

• quote:

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

YGS 6900. Mat 41 geo 20 edb 46.5 Coğ 20.25. Obp 85. 2014e göre 1110 oluyorum. Galatasaray iktisat ihtimali nedir arkadaşlar en kotu siralama kac olur bu netlerle

en kmötü 1.5 k da kalırsın bence ilk 1k yüksek ihtimal inşallah bende oyle kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teressss -- 26 Haziran 2016; 21:02:06 >
  • up upu pupup
    Umarım 2kdan geriye dusmeyiz dostum. Cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

Umarım 2kdan geriye dusmeyiz dostum. Cok iyi olur

hocam boun neden düşünmüyosun bide sıralamalar bu senen nasıl değişir bi fikrin varmı
    Dostum boun tutarsa cok yuksek ihtimalle ilk tercihim olur diye dusunuyorum. Ama ben sıralama olarak orayı tutturamıcağımı sanıyorum. Açıkçası hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi umutlandırmıyorum pek çünkü forumda yazılanlara bakınca 2 bin kişiye kadar geriye atabilir gibi duruyo. Ha forumda yazılanların hepsi doğru mu dersen bilmiyorum derim ama yine de ben kendimi kötüsüne hazırlıyorum sonradan sorun çıkmaması için.

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs5 29k mat 43 geo 29 edebiyat 52 cogragya 15 obp 87 tm1 kac k gelir sizce

• Tmciarkadas61 T kullanıcısına yanıt
    Dostum ygs fazlasıyla sıkıntılı olmuş sizin ama tahminimce 2knın altına kolay kolay düşmezsiniz

• Ygs 26k mat 49 geo 26 edb 50 coğ 18 benim ilk 1k gelir mi ya

• boun iktisat sınırda kalırsın gibime geldi. altına bilkent yaz o kesin.
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.