< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyavuz1 -- 26 Temmuz 2022; 11:27:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
boun işletme ekon sıralaması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kim diyor hocam düşünen azaldı diye? Eadan girip hedefi yüksek olanların büyük çoğunluğu bu bölümleri hedefleyerek hazırlanıyor zaten. 2-3 müptezel YBS sayıkladı diye işletme ve econa olan ilgi azalmaz. Sıralamaların o hatta çok oynayacağını sanmıyorum, yazıp şansınızı deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dediğin faktörler hiç olmasa bile, doğal şartlarda 556 ile girebilirsin, 35 kişi ciddi bir sayı değil bence. Ha ayrıca forumdaki ybs hayranlığını kadarını ben başka hiçbir yerde görmedim çok ciddiye alınır bir şey değil bence. Bölüm geçen sene yükseldi, bu sene de belki biraz daha yükselir ya da aynı bantta kalır
hocam forum abartıyo olsa bile boun ybs artar her türlü talep artıyor bu kesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gecen seneye göre 70 geriye çekildi bu sene de cok duymadım etrafta ona göre işletme ekon 40 50 kisi çekilir mi diye sordum benimki çıkarım zaten
2021 sıralamasına niye bakıyorsunuz :D
-
1921 e mi bakalim :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyavuz1 -- 26 Temmuz 2022; 11:54:50 >
2021e bakan amatördür 2020 gibi gelcek sıralamalar eada ilk 1k içinde 2021de dolu say vardı bu sene saglam edebsos1 çözmeden derece nasıl yapacaklar
-
haklısın geçen sene bende boyle düşünüyordum ama bu dediğin 0 700 arası degilde daha cok 700 ve devamı için bence
o sıralamaya yazın zaten 200 ile alan yeride yazın siz yazmıcaksınızda kım yazcak ama aynı netler ile sıralamalar 2020 gibi geldiyse aynı yerleşrirmede gelcek .700 diyoesunuzda 700 ile 550 arasında ucurum yok bu sıralamalrda işler çok muallak tahmın zor bence iktisat 620 işletme 430 civarı kapatır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E56FEBEAA -- 26 Temmuz 2022; 12:6:43 > -
zor zaten benimki tahmin sadece boun hukuk ne kadar değiştirir vs bunları düşünüyorum ama bence de işletme düşmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyavuz1 -- 26 Temmuz 2022; 12:6:31 >
hukuk yazanlar ennn son yazar kapanma ıht var değiştirecek olan ybs yukarlardan ybs yazan cok var gerçekten
-
Hocam sen ne yazacaksın
gs koc bilkent 3 lüsü gelmeyen 300 600 arası olanlar illa hukuk istiyorsa bu insanlarin gidecek yeri yoktu şimdi boun hukuk mecbur kaldılar benim arkadaş 450 caresiz boun hukuk gidicek
İşletme olmaza Econ olur hocam
Boun hukuk Tm ilk 1k yı etkilemez hiç bi türlü İstanbul veya Ankara hukuk yazacaklar belki boun düşünür
bence de
okul olarak balon ve çöp
econ net gelir bence ama işletmeyi bilmiyorum 2020de bile 491di çok oynamadı geçen sene o kadar say olmasına rağmen bu sene bence hiç geri gitmeyebilir
-
bencede sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Kim diyor hocam düşünen azaldı diye? Eadan girip hedefi yüksek olanların büyük çoğunluğu bu bölümleri hedefleyerek hazırlanıyor zaten. 2-3 müptezel YBS sayıkladı diye işletme ve econa olan ilgi azalmaz. Sıralamaların o hatta çok oynayacağını sanmıyorum, yazıp şansınızı deneyin.
|
Benzer içerikler
- medikinet kullananlar yorumları
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- ismail murat aydın
- apotemi paragraf zor mu
- tus dershane fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X