Amerikadaki top ünilerde phd yapmak istiyorum. Hangisinde daha mümkündür sizce. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOUN mech vs İTÜ ehb
-
-
Boun me kadro şampiyonlar ligi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ütülüler bile boun der
itu ehb degil mi yaw
-
İtü ehb bence süper bölüm 3-4 sene önce fena underrated dı hatta. Ama olay usa phd ise her bölümde boun 1 numaradır herhalde (belki ee de bilkentle kapışır).
Kaldı ki boun makine trde en iyi akademik kadrosu olan 4-5 bölümden biridir 3.5+ gpa ile michigan phd kapısı açıyor
Sorunun cevabı net boun makina
Bilkent ee manyak bir yer hocam. Ülkenin en iyi akademik kadrosuna sahip bölümü bence.
Tabi öyle ama placement olarak son birkaç seneyi dışarda bırakırsak sanki boun 1tık önde gibi geliyor bana. Çok da önemli değil goat 1 ve goat2 bölüm ne de olsa.
boun ee nin 1860dan aldığına halen inanamıyorum 🙄 inanılmaz alım fırsatı 2seneye kuzen girecek böyle durursa yerlestircz ins ee ye
İnş hocam. Keşke bende 2 3 yıl geç girsem, boğaziçi ee giderdim.
Türkçe konuş bilader! Önce Türkçe konuş sonra ergenlik hayallerinle çift anadal + erasmus düşünürsün
Bilader diye bi kelime yok türkçede kral
Boun me ucurur
O da çok güzel bölüm ama akademiden ilerlemek istiyorum ben.
okul olarak boun bölüm olarak itü
-
Baskan sen yatay mı yapacaksın nereden geçiş yapıyorsun ?
Hacettepe ceng’den myp patlatıcam knk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesin Akademi düşündüğünüz için mi ayrılıyorsunuz yoksa başka bir nedeni var mı. Hacettepe ceng hakkında pek olumsuz birşey duymadım da
Akademi düşündüğüm için ayrılıyorum. Akademik kadro yetersiz geldi, okulun imkanları yetersiz geldi ve evim burda. Benim için daha rahat olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 31 Ağustos 2024; 19:29:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akademiden ilerlemek isteyenlere hep özel bir saygım olmuştur hocam, tebrik eder ve başarılar dilerim umarım güzel yerlere gelirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bilader diye bi kelime yok türkçede kral |
Benzer içerikler
- diş hekimliği pişmanlıktır
- kyk ilk 100 bursu
- sobotta pdf telegram
- bilkent yatay geçiş
- kyk da çamaşır nasıl yıkanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X