Şimdi Ara

Bowerlar bi el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    100Fire/100Pac/80Light/20Cold pacheon olur mu görüşlerinizi almalıyım ama acil

• Yapanlar var ama iki buildden de tam verim alamazsın. Bana göre ya 100light ya da 100cold yap. Melez char yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Yapanlar var ama iki buildden de tam verim alamazsın. Bana göre ya 100light ya da 100cold yap. Melez char yapmaya gerek yok.

yorumun için teşekkürler ama 100 light yapınca defans açığı olacak. Onu protectorla kapattık desek bilemiyorum ama
    char alıcam da araştırma yapıyorum
  • Şahsen bu buildi kullanıyorum.. En güzeli, gönlün rahatça yapabilirsin..
  • Aynen bu şekilde bende kullanıyorum.
  • benım seçimim cold fire pacheon lıght gereksız partı ratıo dan baska bırsey verdıgı yok pvp de cok basarılı lıght a oranla
  • bence lighte gerk yok ordan tek kazancın parry ratio ve speed öbür türlü hem snow hemde phy kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 Sene Bow OyNadım Light KasarKen Cok YaraLı YanlıZ Pwp De CoLd Buıldı Senden DAha SAğLam Olur KısacaSı KasarKEn Light Pwpde Cold Derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

Bir şey sormak istiyorum
    100Fire/100Pac/80Light/20Cold pacheon olur mu görüşlerinizi almalıyım ama acil

Benim skill yapılandırmamdı fakat benim buildim 8str-1int'ti bu yapılandırmayla alamıyacağın char yoktur tavsiyem böyle devam etmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The[q] ^^

2 Sene Bow OyNadım Light KasarKen Cok YaraLı YanlıZ Pwp De CoLd Buıldı Senden DAha SAğLam Olur KısacaSı KasarKEn Light Pwpde Cold Derim

o zaman 80 light 20 cold yapar senin dediğine göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.