Bir şey sormak istiyorum 100Fire/100Pac/80Light/20Cold pacheon olur mu görüşlerinizi almalıyım ama acil
Yapanlar var ama iki buildden de tam verim alamazsın. Bana göre ya 100light ya da 100cold yap. Melez char yapmaya gerek yok.
quote:Orijinalden alıntı: ToorJi Yapanlar var ama iki buildden de tam verim alamazsın. Bana göre ya 100light ya da 100cold yap. Melez char yapmaya gerek yok. yorumun için teşekkürler ama 100 light yapınca defans açığı olacak. Onu protectorla kapattık desek bilemiyorum ama char alıcam da araştırma yapıyorum
benım seçimim cold fire pacheon lıght gereksız partı ratıo dan baska bırsey verdıgı yok pvp de cok basarılı lıght a oranla
bence lighte gerk yok ordan tek kazancın parry ratio ve speed öbür türlü hem snow hemde phy kullanırsın
2 Sene Bow OyNadım Light KasarKen Cok YaraLı YanlıZ Pwp De CoLd Buıldı Senden DAha SAğLam Olur KısacaSı KasarKEn Light Pwpde Cold Derim
quote:Orijinalden alıntı: mehmetsuer Bir şey sormak istiyorum 100Fire/100Pac/80Light/20Cold pacheon olur mu görüşlerinizi almalıyım ama acil Benim skill yapılandırmamdı fakat benim buildim 8str-1int'ti bu yapılandırmayla alamıyacağın char yoktur tavsiyem böyle devam etmen.
quote:Orijinalden alıntı: The[q] ^^ 2 Sene Bow OyNadım Light KasarKen Cok YaraLı YanlıZ Pwp De CoLd Buıldı Senden DAha SAğLam Olur KısacaSı KasarKEn Light Pwpde Cold Derim o zaman 80 light 20 cold yapar senin dediğine göre