Şimdi Ara

Boy Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda boy konulari konusulurken bakiyorumda herkesin boyu 180in ustunde. 175 boyu olanlar "kisayim kisayim" diye agliyorlar.

Anlamiyorum, millet salliyormu, yoksa gercekten herkes bu kadar uzunmu? Turk insani ortalama 175 diyorlar ama acaba yeni nesil dahami uzun?

Ben 24umdeyim 170 boyundayim. Kendimi normal saniyordum ama ben mi kisayim ve herkes gercekten bu kadar uzun mu, yoksa herkes boyunu fazla mi yaziyor??

170 boy bi erkek icin kisa mi?

• Turkiye'de her uzunlukta boya sahip insanlar var. Ama bir genelleme yap dersen erkekler icin gidip gelen boy ortalamasi 1.65 - 1.90, Turkiye'de 1.80 barajini asmis cok erkek var, yuzdelere vurdugumuzda turk erkeginin genel boyu 1.70 - 1.80 arasidir. 1.70 boy kisa degildir ama uzunda degildir tabiki. Bunlara bagli olarak bayanlarin boyuda genelde kisadir Turkiye`de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Turkiye'de her uzunlukta boya sahip insanlar var. Ama bir genelleme yap dersen erkekler icin gidip gelen boy ortalamasi 1.65 - 1.90, Turkiye'de 1.80 barajini asmis cok erkek var, yuzdelere vurdugumuzda turk erkeginin genel boyu 1.70 - 1.80 arasidir. 1.70 boy kisa degildir ama uzunda degildir tabiki. Bunlara bagli olarak bayanlarin boyuda genelde kisadir Turkiye`de.
    170-180 arasidir diyosun da, acaba o eskiden miydi diye sormadan edemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Turkiye'de her uzunlukta boya sahip insanlar var. Ama bir genelleme yap dersen erkekler icin gidip gelen boy ortalamasi 1.65 - 1.90, Turkiye'de 1.80 barajini asmis cok erkek var, yuzdelere vurdugumuzda turk erkeginin genel boyu 1.70 - 1.80 arasidir. 1.70 boy kisa degildir ama uzunda degildir tabiki. Bunlara bagli olarak bayanlarin boyuda genelde kisadir Turkiye`de.
    Bi de 24unden sonra boy uzatmanin bi yolu var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresho

Bi de 24unden sonra boy uzatmanin bi yolu var mi

Alıntıları Göster

benim hayalim 192 olmaktı
    185 de kalakaldım
    benden uzunları görünce içim gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

benim hayalim 192 olmaktı
    185 de kalakaldım
    benden uzunları görünce içim gidiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cadocx
    185 de kalakaldım

Iste ben bunu anlamiyorum 185 uzun degilde nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A85915B4C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    15 yaşında 198 arkadaşım olduğundan yeni nesil uzun diyebilirm ama tabi bi bunla belli olmaz.. o arkadaşın kardeşi var o da 190 ve 15 yaşında olmalarıa rağmen lise 3 e geçtiler artık kaç yıl erken başladılarsa.. yanlarında ben cüce gibiyim 173 cm boyla üstelik 3 ay sonra 18 e giricem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Çavuş -- 4 Temmuz 2009; 17:10:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A85915B4C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benim boyum şu an 1.67 şimdilik hiç deert etmiyom lakin lise yıllarında çok çektim bir örnek verirsem bir gün oturuyorum sırada karşı koridorda da iki kız vardı beni kesiyolardı ben de o zamalar utangaçdım tabi ama kestiklerini anlıyodum kızlar benden boy olarak büyükdü ama bir kalksam çok utanacaktım tenefüs boyunca sıradan kalkmadım sınıfın en yakışıklı zıppırık bir çocuğu geldi yanıma sedat kızlar seni kesiyo dedi ama sen onların donuna kaçarsın diye dalga geçti şimdi ise o çaçuk benden bir kaç cm uzun

• ben 1.86yım ama bence kısayım çünkü sokağa çıktığım zaman benden uzun çok insan görüyorum.. Benden kısa insanlarda var ama benden uzun insanlarda bir hayli fazla.. Bence 1.90 ideal.. 1.80 idare eder . 1.70-180 kısa 170ve aşşağısı çok kısa :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

ben 1.86yım ama bence kısayım çünkü sokağa çıktığım zaman benden uzun çok insan görüyorum.. Benden kısa insanlarda var ama benden uzun insanlarda bir hayli fazla.. Bence 1.90 ideal.. 1.80 idare eder . 1.70-180 kısa 170ve aşşağısı çok kısa :S
    quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

ben 1.86yım ama bence kısayım çünkü sokağa çıktığım zaman benden uzun çok insan görüyorum.. Benden kısa insanlarda var ama benden uzun insanlarda bir hayli fazla.. Bence 1.90 ideal.. 1.80 idare eder . 1.70-180 kısa 170ve aşşağısı çok kısa :S

Buna da artik yuh denir. 186ymis kisaymis... Bence sen hava atiyorsun.

Benim listem soyle: 165in alti kisa, 165-175 normal-ortalama, 175-185 uzun, 185in ustu cok uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emresho

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Buna da artik yuh denir. 186ymis kisaymis... Bence sen hava atiyorsun.

Benim listem soyle: 165in alti kisa, 165-175 normal-ortalama, 175-185 uzun, 185in ustu cok uzun.

Alıntıları Göster
    ınsan oglu ac gozludur boyum 183 ama bende bendne uzunu gorunce kısa gbı dusunuyorum uzayabılırım umudu oldukca hep daa fazlasını ısterıs saten belkı 190 adamda fazlasını ısterdı 170 tr ortalamasında bence gayet ıyı boyum uzamaya devam edıyor zaten sız kendı tarafınızdan baktıgınız ıcın 180 olanların 180 cm yı beeyenmemesını tabıkıde anlayamıyorsunuz ve bıldıgım kadarı ıle 20 yasından ıtıbaren boy uzaması durur

• quote:

Orijinalden alıntı: chrisangeLL

ınsan oglu ac gozludur boyum 183 ama bende bendne uzunu gorunce kısa gbı dusunuyorum uzayabılırım umudu oldukca hep daa fazlasını ısterıs saten belkı 190 adamda fazlasını ısterdı 170 tr ortalamasında bence gayet ıyı boyum uzamaya devam edıyor zaten sız kendı tarafınızdan baktıgınız ıcın 180 olanların 180 cm yı beeyenmemesını tabıkıde anlayamıyorsunuz ve bıldıgım kadarı ıle 20 yasından ıtıbaren boy uzaması durur

Alıntıları Göster
    yanı soyle dusunun 160 ıcın 170 170 ıcın 180 180 ıcın 190 uzun bukadar 20 yasına kadar gecerlı tabı b u

• quote:

Orijinalden alıntı: chrisangeLL

yanı soyle dusunun 160 ıcın 170 170 ıcın 180 180 ıcın 190 uzun bukadar 20 yasına kadar gecerlı tabı b u

Alıntıları Göster
    babam 1.75 ben (yaş:28)1.68 biladerim(yaş:27)1.63 küçük kardeşim(yaş15)1.71... şimdiki nesil acayip uzuyo arkadaş.yeğenlerim arasında 16 yaşında 1.80 boyunda çocuklar var...bizim talihimizde buymuş.çok moralimi bozuyo.bir türlü kısa olmayı kabullenemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

babam 1.75 ben (yaş:28)1.68 biladerim(yaş:27)1.63 küçük kardeşim(yaş15)1.71... şimdiki nesil acayip uzuyo arkadaş.yeğenlerim arasında 16 yaşında 1.80 boyunda çocuklar var...bizim talihimizde buymuş.çok moralimi bozuyo.bir türlü kısa olmayı kabullenemedi.

Alıntıları Göster
    sizin boyunuzda kısamı yaş:!7 boy 1.63 valla çok manyak bişey çok hızlı koşuyorum . çok iyi basket oynuyorum. futbolda bir numarayım. kavgada çok avantajlı uçabilirsin rahat rahat.çok iyi vücut yapılıyor.bordobereli olacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: drago41

sizin boyunuzda kısamı yaş:!7 boy 1.63 valla çok manyak bişey çok hızlı koşuyorum . çok iyi basket oynuyorum. futbolda bir numarayım. kavgada çok avantajlı uçabilirsin rahat rahat.çok iyi vücut yapılıyor.bordobereli olacam.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drago41

kavgada çok avantajlı uçabilirsin rahat rahat
    Zihniyete bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: explorerAA

quote:

Orjinalden alıntı: drago41

kavgada çok avantajlı uçabilirsin rahat rahat
    Zihniyete bak.

Alıntıları Göster
    el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış. buda o hesap olmuş.belkide espri yapmış arkadaş.
  • quote:

el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış. buda o hesap olmuş.belkide espri yapmış arkadaş.

Alıntıları Göster
    Yeni nesil uzun tabi. Biz bulgur pilavıyla büyüdük, şimdinin gençleri bizim liseden sonra anca tattığımız yiyeceklerden daha çocuk yaştayken bıkmış oluyor, bonibon yutar gibi vitaminler mineraller alıyor, bir de hormonlu meyva sebzeler var .

Sonuçta 15 yaşında 2 metreyi bulan gençlik.

"Önemli olan işlevdir" klasiği ile noktalayalım

Not: Ben de 1.85'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 13 Temmuz 2009; 12:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Yeni nesil uzun tabi. Biz bulgur pilavıyla büyüdük, şimdinin gençleri bizim liseden sonra anca tattığımız yiyeceklerden daha çocuk yaştayken bıkmış oluyor, bonibon yutar gibi vitaminler mineraller alıyor, bir de hormonlu meyva sebzeler var .

Sonuçta 15 yaşında 2 metreyi bulan gençlik.

"Önemli olan işlevdir" klasiği ile noktalayalım

Not: Ben de 1.85'im

Alıntıları Göster
    artıkın tek avuntumuz bu kaldı...

• quote:

artıkın tek avuntumuz bu kaldı...

Alıntıları Göster
    1.80 şu an, ağustos 15'te 18 yaşına gireceğim. Memnunum ama 1-2 cm daha niye olmasın:D

Boy konusunda genler çok önemliydi ama genlerde üst sınır al sınır olayı vardı ve üst sınıra ulaşmada en önemli faktör beslenmeydi. Örneğin; genlerimde yazılı boyum 182 üst 175 alt diyelim, iyi beslendim ve üst sınıra çok yaklaştım. ( Varsayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish-Nemo

1.80 şu an, ağustos 15'te 18 yaşına gireceğim. Memnunum ama 1-2 cm daha niye olmasın:D

Boy konusunda genler çok önemliydi ama genlerde üst sınır al sınır olayı vardı ve üst sınıra ulaşmada en önemli faktör beslenmeydi. Örneğin; genlerimde yazılı boyum 182 üst 175 alt diyelim, iyi beslendim ve üst sınıra çok yaklaştım. ( Varsayım)

Alıntıları Göster
    uzayın arkadaşlar elinizde fırsat varken kaçırmayın ben biladere hep bunu söylüyom.hopla biyom zıpla diyom.ben kısa kaldım sen uza diyom.yemeside yerinde keratanın.benide şimdiden geçti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.