Şimdi Ara

Boy konusu lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 97 kasım doğumluyum, iki ay sonra 16 yaşıma giriyorum. Lise 3'e geçtim bu sene. Sınıfın yarısından çoğunun sakalları çıktı artık ama ben yaşıtlarımdan baya sonra ergenliğe girdiğim için henüz koltuk altımda bile tam bir şey çıkmadı yani sadece dikkatli bakınca tüylenme görünüyor henüz sakala çok var kısaca. Boyum 1.75 siz beni 16 değilde 15 hatta belki daha küçük olarak düşünün yani yaşıtlarımdan çok sonra başladı gelişimim. Sizce kaç civarına çıkarım? 1.82 falan olabilsem süper olacak. Bu arada bacaklarım 4-5 ay önce kıllanmaya başladı ondan önce kız bacağı gibiydi Yani arkadaşlar sizden de benim gibi ergenliğe geç girenler varsa yaşıtlarına göre uzamaları daha sonraları da devam etti mi bunu merak ediyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.

• Lan iyi ya çıkmasın boşver. büyüyorsun daha merak etme çıkacak. Anne Baba boylarını söylermisin?
  • Babamla aynı boydayım, annem 1.60, amcam 1.85 civarı diğerlerini tam bilmiyorum. Hocam niye çıkmasın 1.75 le çok ortada duruyorum topuklu giyen kızlara aşağıdan bakmak çok koyuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniDünyaDüzeni -- 12 Eylül 2013; 13:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniDünyaDüzeni

Babamla aynı boydayım, annem 1.60, amcam 1.85 civarı diğerlerini tam bilmiyorum. Hocam niye çıkmasın 1.75 le çok ortada duruyorum topuklu giyen kızlara aşağıdan bakmak çok koyuyor :(

Sakalın geç çıkması boyunun dahada uzayacağını gösterir yavaş yavaş büyüyorsun işte. doktor'un söylediklerini söylüyorum ama illede kafaya taktıysan Endokrin uzmanına görün.

ben Ergenliğe erken girdimde ne oldu boy 1,70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 12 Eylül 2013; 13:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

quote:

Babamla aynı boydayım, annem 1.60, amcam 1.85 civarı diğerlerini tam bilmiyorum. Hocam niye çıkmasın 1.75 le çok ortada duruyorum topuklu giyen kızlara aşağıdan bakmak çok koyuyor :(

Sakalın geç çıkması boyunun dahada uzayacağını gösterir yavaş yavaş büyüyorsun işte. doktor'un söylediklerini söylüyorum ama illede kafaya taktıysan Endokrin uzmanına görün.

ben Ergenliğe erken girdimde ne oldu boy 1,70

Sağol hocam söylediklerin için. Başka düşüncesi olan var mı arkadaşlar?

• Up
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 97 kasım doğumluyum, iki ay sonra 16 yaşıma giriyorum. Lise 3'e geçtim bu sene. Sınıfın yarısından çoğunun sakalları çıktı artık ama ben yaşıtlarımdan baya sonra ergenliğe girdiğim için henüz koltuk altımda bile tam bir şey çıkmadı yani sadece dikkatli bakınca tüylenme görünüyor henüz sakala çok var kısaca. Boyum 1.75 siz beni 16 değilde 15 hatta belki daha küçük olarak düşünün yani yaşıtlarımdan çok sonra başladı gelişimim. Sizce kaç civarına çıkarım? 1.82 falan olabilsem süper olacak. Bu arada bacaklarım 4-5 ay önce kıllanmaya başladı ondan önce kız bacağı gibiydi Yani arkadaşlar sizden de benim gibi ergenliğe geç girenler varsa yaşıtlarına göre uzamaları daha sonraları da devam etti mi bunu merak ediyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.

sakali hic takma kafana herkes demistir ama bende diyim hic ozenilcek bisi degil bende pisman oldum ozendigime cocukken babamin makinesini alir yanaklarima surerdim o derece :D ama boy icin bi endokrine gorun bence boyuda hic sevmem ama 1.92

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 175 gayet iyi bir boy Türkiye'de bulacağın kız ortalama 160 boylarında oluyor. Ama 165-170 bir kız bulursan , kız topuklu giyince aynı boyda olursunuz. Bence gayet hoş durur. Kız ve erkek arasında aşırı boy farkı güzel olmuyor. Ama yazdıklarına bakarsak sen zaten rahat 1.80 olursun dert etme. Ben de 97 ağustos doğumluyum. 17 yaşına girdim. Şuan 176 boyum var 18-19 yaşıma kadar 1.80 olacağıma inanıyorum ama olur da bu boyda kalırsam kafama takmam çünkü Türkiye standartlarına göre iyi bir boy. Kendi boyunu kızlarla karşılaştırmalısın zaten. Erkeklerle karşılaştırsan ne olacak? Önemli olan kızın yanında yapılı durman fit durman. Emin ol bu boyla güzel bir fizik ve ortalama bir yüze sahipsen bir çok 185 boyundaki adamdan öndesin demektir.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 97 kasım doğumluyum, iki ay sonra 16 yaşıma giriyorum. Lise 3'e geçtim bu sene. Sınıfın yarısından çoğunun sakalları çıktı artık ama ben yaşıtlarımdan baya sonra ergenliğe girdiğim için henüz koltuk altımda bile tam bir şey çıkmadı yani sadece dikkatli bakınca tüylenme görünüyor henüz sakala çok var kısaca. Boyum 1.75 siz beni 16 değilde 15 hatta belki daha küçük olarak düşünün yani yaşıtlarımdan çok sonra başladı gelişimim. Sizce kaç civarına çıkarım? 1.82 falan olabilsem süper olacak. Bu arada bacaklarım 4-5 ay önce kıllanmaya başladı ondan önce kız bacağı gibiydi Yani arkadaşlar sizden de benim gibi ergenliğe geç girenler varsa yaşıtlarına göre uzamaları daha sonraları da devam etti mi bunu merak ediyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.

Ben 14 yaşımdayken 1.75 boyundaydım. 19 a geldim hala aynıyım Arkadaşları filan geçmiştim ilk başta sonradan durdu boyum herkes geçti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 12 Eylül 2013; 15:18:37 >

• Teşekkür ederim arkadaşlar. Zaten 1.80 olsam yeter yüzme için de avantaj istiyorum profesyonel olmasam da düzenli yüzeceğim lise bitince. Şu an haftada bir falan.

Edit: bgs0 hocam evet benim de bir arkadaşım 8. sınıfta da aynı boydaydı şimdi de aynı boyda o erken gelişti ama o zaman ben ondan çok kısaydım şimdi belki 1 cm le falan geçmiş olabilirim onu yani daha uzayacağım gibi geliyor bana bilmiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniDünyaDüzeni -- 12 Eylül 2013; 15:21:34 >
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Zaten 1.80 olsam yeter yüzme için de avantaj istiyorum profesyonel olmasam da düzenli yüzeceğim lise bitince. Şu an haftada bir falan.

Edit: bgs0 hocam evet benim de bir arkadaşım 8. sınıfta da aynı boydaydı şimdi de aynı boyda o erken gelişti ama o zaman ben ondan çok kısaydım şimdi belki 1 cm le falan geçmiş olabilirim onu yani daha uzayacağım gibi geliyor bana bilmiyorum :/

Cidden kafana takmamalısın.Zamanında ben kafaya taktım 1 cm uzamadım.

Beslenmene , uykuna dikkat eder ve elinden geldiğince spor yaparsan senin yaşındaki biri için söylüyorum , en az 1.80 olursun. Buna emin olabilirsin.

• Teşekkür ederim :)
  • Bende lise 1 de 165 boyunda filandım. bu yıl üniversiteye gideceğim. İnanırmısın boyum 193 filan. Benim annem 1.73 babam 1.82 filan. büyük ihtimalle 1.80 i geçersin. Süt vs iç mutlaka. Yoğurt ye. bunların boya 2-3 cm faydası olduğunu duymuştum.

Sakal vs bende halen yok. Eğer böyle devam ederse ilerde çok ekmeğini yersin bunun. Millet lazer vs kıllarını aldırmaya çalışıyor. Git bi spor salonuna vücut çalış. Zaten kıl tüy yok harika gözükürsün. Ve sakal çıkmamasının en büyük faydası yaşıtlarından çok genç gösterirsin. Sakın takma bunları kafaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 12 Eylül 2013; 17:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Bende lise 1 de 165 boyunda filandım. bu yıl üniversiteye gideceğim. İnanırmısın boyum 193 filan. Benim annem 1.73 babam 1.82 filan. büyük ihtimalle 1.80 i geçersin. Süt vs iç mutlaka. Yoğurt ye. bunların boya 2-3 cm faydası olduğunu duymuştum.

Sakal vs bende halen yok. Eğer böyle devam ederse ilerde çok ekmeğini yersin bunun. Millet lazer vs kıllarını aldırmaya çalışıyor. Git bi spor salonuna vücut çalış. Zaten kıl tüy yok harika gözükürsün. Ve sakal çıkmamasının en büyük faydası yaşıtlarından çok genç gösterirsin. Sakın takma bunları kafaya :)

Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğun için. Senin annen baban da uzunmuş ama eğer o kadar attıysan boy ben de 1.80 i geçerim heralde diye düşünüyorum. Vücut işine de 20 yaşından sonra başlarım diye düşünüyorum kemikleri zorlamaya gerek yok şimdilik :) Ama barfiks çekerim hep orası ayrı.

• up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.