Şimdi Ara

Boy Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaş 15 Boy 1.86 kilo 95 Baba boyu 1.77 Anne boyu 1.72

Beyler ben daha uzarmıyım 1.95 olurmuyum düzenl ibr şekilde basket oynuyorum ligde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangerr -- 7 Haziran 2015; 1:16:24 >

• arşa mi yukselcen kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: syvwn

arşa mi yukselcen kardes

Basketbolda ciddi düşünüyorum yoksa kısa olarak bulduğumdan değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pangerr

quote:

Orijinalden alıntı: syvwn

arşa mi yukselcen kardes

Basketbolda ciddi düşünüyorum yoksa kısa olarak bulduğumdan değil :D

Alıntıları Göster
    Up up
  • Evlatlık mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Evlatlık mısın
    Mobildeki herkesin aklına malum kişi geldi. Ama yanlış alarmmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Evlatlık mısın

Çocuklar babaların boyların geçer geelde zaten
  • Pangerr kullanıcısına yanıt
    Senin çocuğun 2 metre , onun çocuğuda 2 buçuk metreyi görür bu gidişle, hayırlısı olsun güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Kim geldi :D
  • Ego tatmin etmek amaçlı açılan konu yine de cevap vereyim sakalların çıkmadıysa uzama ihtimalin var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Kim geldi :D

TechR tabi ki..
    You know nothing Jon Snow
  • quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

Ego tatmin etmek amaçlı açılan konu yine de cevap vereyim sakalların çıkmadıysa uzama ihtimalin var

Gerçekten o amaçla açmadım.Sakal çıktı gibi.Bir arkadaş Vücud kıllanırken boy uzaması yavaşlar daha sonra kıllanma yavaşlayınca boy uzamaya devam eder diyrdu ama ne kadar doğru bilmiyorm
  • Ego tatmin falan değil ben burdan anladım csb olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Ego tatmin falan değil ben burdan anladım csb olduğunu

Nüfus cüzdanımı ve ölçülmüş boyu bile atarım csb olduğunda ısrar edersen.Bu arada bu über birşey değil beyler 16 yaşında 2.06 lık milli takımda tanıdığım kız var.
  • quote:

Beyler yaş 15 Boy 1.86 kilo 95 Baba boyu 1.77 Anne boyu 1.72

Beyler ben daha uzarmıyım 1.95 olurmuyum düzenl ibr şekilde basket oynuyorum ligde.

İllaki uzarsın ama gittiği yere kadar gitsin dersen growth hormonunu arttıran yiyecekleri araştır onlardan bolca tüket.
  • quote:

quote:

Ego tatmin etmek amaçlı açılan konu yine de cevap vereyim sakalların çıkmadıysa uzama ihtimalin var

Gerçekten o amaçla açmadım.Sakal çıktı gibi.Bir arkadaş Vücud kıllanırken boy uzaması yavaşlar daha sonra kıllanma yavaşlayınca boy uzamaya devam eder diyrdu ama ne kadar doğru bilmiyorm

Kıllanma başlayınca uzamanın yavaşladığından eminim ama arkadaşının dediği olay hakkında bilgim yok, umarım doğrudur Şimdi seni uzun oynatıyolardır muhtemelen ama bu işte ciddi düşünüyosan 1-2 numaraya kayacaksın, bol bol fundamental kas daha çok hızlan saha görüşünü geliştir. Umarım iyi yerlere gelirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

quote:

İllaki uzarsın ama gittiği yere kadar gitsin dersen growth hormonunu arttıran yiyecekleri araştır onlardan bolca tüket.

Araştırıyorum teşekkürler ilk defa duydum growth adını.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

quote:

Araştırıyorum teşekkürler ilk defa duydum growth adını.

Büyüme hormonu olması lazım growth.Boyun da uzamasını destekler haliyle.

• quote:

quote:

quote:

Kıllanma başlayınca uzamanın yavaşladığından eminim ama arkadaşının dediği olay hakkında bilgim yok, umarım doğrudur Şimdi seni uzun oynatıyolardır muhtemelen ama bu işte ciddi düşünüyosan 1-2 numaraya kayacaksın, bol bol fundamental kas daha çok hızlan saha görüşünü geliştir. Umarım iyi yerlere gelirsin

Aynen farkındayım yaşıma göre uzun olduğum için oynyorum yoksa ilerde 2.05 aşağası kurtarmayacak :D Şutum var ama hızlı değilim 7-8 kilo fazlam var onu atmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.