Şimdi Ara

Boy uzaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm forum üyelerine iyi akşamlar iyi günler dilerim.
    Ben 16 yaşına daha 2 gün önce girdim.
    Bilen birilerinden yardım istiyorum..
    Arkadaşlar şimdi benim boyum 1.81 - 1.82 civarında
    Elimden geldiğince sabah akşam yoğurtdur sütdür peynirdir balıktır tavuktur yemeye çalışıyorum.
    Babamın boyu 1.85 civarı
    Annemin boyu 1.68-70 civarında..
    Arkadaşlar ben 20 yaşına kadar ortalama kaç santim uzarım?
    yani +1.90 boya ulaşmam mümkünmüdür?
    Kilo 90 civarı.
    meslek alanımla ilgili olarak soruyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
    daha yüzümde sakal cinsinden birşey yok göğüs kıllanması yok sesim aşırı kalın değil.
    (Ailemde babamdan uzun kimse yok bu arada)
    Beyler bir konuda daha sizden yardım istiyorum kilo vermek için spor salonuna kaydolmayı düşünüyorum yani sadece koşu bandı bisiklet ve egzersiz gibi aktivitlerle kilo vermeyi düşünüyorum biraz bu yaşta ne kadar mantıklıdır sizce?

• meslek alanı ne alaka?
  • Yav bilader 1.80 boyun var hala 1.90 olurmuyum diye utanmadan konu açıyon konu kirliliğinden başka birşey yapmıyorsunuz
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Kendim astsubay olmak istiyorum ondan dolayı.
  • ahahaha ilk defa duydum böyle bişey ama inanırım böyle bi gerizekalılık yapacaklarına. militarizm sonuçta. kafanın tepesinin yere mesafesi ile rütbe arasında ilişki kurabilecek kadar gerizekalıların işidir militarizm. boy 170 cm olsa mesela noluyormuş astsubay rütbesinin gerekleri yerine getirilemiyor mu o zaman asdjhajshdjahsjdhjashd
  • 185 falan olursun 17de zaten uzama duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Fikrine saygı duyarım.. Fakat erkekler için 17 yaşında boy uzamasının durduğunu ilk senden duydum. bu konuda çok araştırma yaptım bizzat doktorlarla görüştüm ve bilgiler aldım erkeklerin fiziksel gelişimi 19 yaşına kadar net devam etmektedir 18 ve 19 yaşında minimum 3 cm uzama gerçekleşmekte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy Konusu
    5 yıl önce açıldı
    Alkolün boy uzamasına etkisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışınız var 19 yaşındayım hala uzuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum normal şartlarda Tr'de 17de duruyor uzama bu 18e 19a falan da uzayabilir 16ya 15e de düşebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence 25 e kadar yolu var. Neden bilmem ne zaman 2 dk spor yapsam uzuyorum gibi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.