Şimdi Ara

Boy uzatmak mümkün mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 24 yaşındaıym ve boyum 1.74.. 1.80 olsam çok iyi olur. Boyumu uzatmak istiyorum acaba bu mümkünmü? İnternette bir sitede boy uzatma kitabı gördüm 7 cm garantili diyor 6 haftada bu nasıl bişeydir bilen varmı ?http://boyuzatmaformulu.com/

Birde boy uzatma ameliyatı varmış bilgisi olan varmı maliyeti ne kadar? Yani uzatma teknikleri varmı bu yaştan sonra 2-3 cm bile uzamak çok isterdim açıkçası kendime güvenim yok boyum kısa diye

• bu uzama aşkı ne ameliyat falan demişsin, bu saatten sonra doğal yollarla uzamasın o formül de bence belli bir yaşa kadar belki az biraz uzatır, boyun kısa değil gayet normal ama insan hep daha fazlasını ister, 180'im ( belki geçmişimdir bile ) 1.85 olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

bu uzama aşkı ne ameliyat falan demişsin, bu saatten sonra doğal yollarla uzamasın o formül de bence belli bir yaşa kadar belki az biraz uzatır, boyun kısa değil gayet normal ama insan hep daha fazlasını ister, 180'im ( belki geçmişimdir bile ) 1.85 olmak istiyorum

O formülü biliyomusunzu peki ne yazıyor kitapta 2-3 cm uzasam kafi :( Ameliyat hakkında bilgisi olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROGPA

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

bu uzama aşkı ne ameliyat falan demişsin, bu saatten sonra doğal yollarla uzamasın o formül de bence belli bir yaşa kadar belki az biraz uzatır, boyun kısa değil gayet normal ama insan hep daha fazlasını ister, 180'im ( belki geçmişimdir bile ) 1.85 olmak istiyorum

O formülü biliyomusunzu peki ne yazıyor kitapta 2-3 cm uzasam kafi :( Ameliyat hakkında bilgisi olan yokmu

okumadım onu öyle bir tahminde bulundum ki bu yaştan sonra 1 cm bile uzatacağını sanmam
  • erkekler için satılan gizli topuklu ayakkabılar var onlardan giy
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

erkekler için satılan gizli topuklu ayakkabılar var onlardan giy

Benim normal çözüme ihtiyacım var plajda napıcam ?
  • boy uzatma kitabını bu siteden indirebilirsinizhttp://turbobit.net/1ksyie2wmtg8.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş 17 boy 1.85
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.