Şimdi Ara

Boy ve kilo ideal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce 90.7 geliyordum yapmış olduğum yürüyüş ve akşam yemeğini kestikten sonra 87 e düştüm nekadar fazlam var?

• Eğer vücudun ve yüzünden memnunsan kal. Ama memnun değilsen 30-33 kilo fazlalıgın var.
  • ne yaptın baba ya boy kısa olsa dediğin doğru diyecem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Eğer vücudun ve yüzünden memnunsan kal. Ama memnun değilsen 30-33 kilo fazlalıgın var.

Ne diyorsun üstad sen? Ne 30-33' ü. Konu dışı yerine sağlık bölümüne aç bence sen bu konuyu.

Mesela ben 1,92' yim ve 95 kiloyum. Ancak sadece 10 kilo fazlam çıktı ölçümlerde. Bence sen de bir sağlık merkezine git ve yağ kas oranını bir ölçtür. En doğru sonucu orada alırsın.

Bu arada bizim antrenör 1.87' di ve 98 kiloydu kaslardan ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 15 Ağustos 2009; 11:34:52 >

• Benim bildiğim ideal kilo hesaplama = boy-10

80-10 = 70

Tabiki bu en düşük kilo mu orta kilomu bilmiyoru mama bana en düşük gibi geliyor eğer öyleyse Sen 83'e fln düşersen ideal olur (Yada 80)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 15 Ağustos 2009; 11:40:02 >
  • Boy 1,80 kilo 130. Dua edin de ne fazlalığı elindekinizle yetinin.

• vücut kitle indeksi diye birşey var onunla ölçülür bu

http://tr.wikipedia.org/wiki/V%C3%BCcut_kitle_indeksi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    178 boy iyi mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eğer vücudun ve yüzünden memnunsan kal. Ama memnun değilsen 30-33 kilo fazlalıgın var.

yok artık

1.80 boyunda olan biri 70 kilodan aşağı "kesinlikle" düşmemeli. zayıf olur. 1.80 boyunda 75 veya 80 kilo ortalamadır.
  • 1.85cm-65kg ölçülerindeyim. Daha aşağısı zor zaten. Bence 75kg aşağısı size pek gitmez.
  • ohaaaaaaaaa be kardeşim 30-33 kilo fazlalık he?? :D nasıl bir sıkmadır bu kardeşim, mubarek portakal suyu gibi sıktı valla :)

konuyu açan arkadaşım bu adamı dikkate sakın alma yoksa afrikadaki bi deri bir kemik cocuklar gibi olursun.

1.80 boya 75 kilo idealdir.
    quote:

• Off off memnun değilsen diye yazdım zaten ben memnun değildim ve yaklaşık bu civarlarda kilo verdim.Her insanın kas / yağ dokusu, yağlanabilcek kısımları farklıdır.
  • @DeathWall
    Memnunsan kal diyosun bu lafın üstüne eğer değilsen sözcüğünü eklicek insandan 3-5 kilo fazlan var demesi bekleniyor ama sen tutup 30-33 kilo diyosun bomba olan yanı bu

Ayrıca dinar1 kilo fazlalığın var gibi 1.80 boya kemik gelişimi normal bir erkek için 75 kilo idealdir diye düşünüyorum

Edit : ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 16 Ağustos 2009; 0:55:54 >
  • Yaşın da çok önemli bir kriter ama 70-75 arası idealdir.
  • benimde aynı ama 75 falan olsak tam ideal olurdu herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.