Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.392
Cevap
63
Favori
909.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samet3536

quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Arkadaşlar arabama kaput filmi yaptırıcam 140 mikron iyimi servis yapıyor rötuşlarıda yapıcak önceki taş izlerinden dolayı solargard marka kullanıyolarmış

1000 tl dediler sizce yaptırmalımıyım ön kaputu ve ön tamponu komple yapıcaklar.?

Dostum iyi hoşta 1000 TL çok değilmi ??

Yani aracın kaputunu 1000 TL ye kaç defa boyatırsın, birde bunu düşün derim

140 mikron ise bana biraz ince geldi; 0,14 mm yapar ki taştan nasıl korur bilemedim

İyi forumlar...

tamam kaputu boyatırım o zamanda satarken kazalı falan sanıyolar

fiyatta düşüş oluyo arabam siyah olsa yaptırmam belli olmaz taş izleri

ama beyaz işte çok göze bayıyor 1000 tl doğru pahalı ama diğer markalara göre fiyat ugun

ama dediğin gibi 140 mikron aklıma takıldı solargard iyi markada kulanıyolar motor koruma gibi hediyeleride var

koruma yaptırmasakta arabanın önü siyah noktalarla dolucak

Walla yine sen bilirsin ama 1000 TL sadece koruma için verilmemeli.

İkinci el de satarken değer kaybından bahsetmişsiniz ama bu şekilde de 1000 Tl değer kaybedecek.

Sonuç olarak 1000 TL yi koruma için harcayacaksınız.

Ve film yenilenmesi gerektiğinde bir defa daha 1000 TL vereceksiniz

İyi forumlar...

• 5 sene garantisi var filmi ben arabayı en fazla 3 sene elimde tutarım :D
  • bu fiyatlar bence çok fahiş, piyasada çok güzel perakende boya korumalar var. filmin yeri ayrı ama boya koruma için gidip sonax a o paraları vermem. hele her sonax bayiinde aynı kalite yaklanaması da ayrı bir dert. aquartz olsun nasiol ZR53 olsun gayet başarılı ürünler boya koruma konusunda.
    nasiol ün yeni ürününe göz atın derim,www.nasiol.com videoları da youtube dan izleyebilirsiniz.
    ben kendin pişir kendin ye' ciyim.
  • Arkadaşlar aracıma boya koruma yaptirmayı düşünüyorum eskişehirdeki megularis'te fiyat aldim 200 tl dediler fakat nasil yaparlar hiç bilmiyorum fiyatina gore iyimi yaparlar ?.Konuştuğum boya koruma yapan eleman kil uygulamasi yaptiktan sonra boya korumaya geciyoruz dedi bu arada(kil islemide fiyata dahilmiş) aslında elim yatkındır bu tür işlere fakat hic malzemen yok bi nxt tech 2 dışinda sizce parasini verip hic ugraşmadan yaptirayim mı yoksa elımle girişiyim mi? Son olarak eskişehirli arkadaşlardan megularisin işçiliği hakkında bilgi alabilirmiyim ?
  • Arkadaşlar yeni araba aldım o km...aracı her hafta yıkıyorum bunun bi zararı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1044ykp

Arkadaşlar yeni araba aldım o km...aracı her hafta yıkıyorum bunun bi zararı olurmu

Her hafta yıkamanın zararı olmaz nasıl yıkadığınız önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

quote:

Orijinalden alıntı: 1044ykp

Arkadaşlar yeni araba aldım o km...aracı her hafta yıkıyorum bunun bi zararı olurmu

Her hafta yıkamanın zararı olmaz nasıl yıkadığınız önemli

Aracınızı her hafta değil, her gün yıkasanızda "tfk35" dile getirdiği üzre yıkama methodu çok daha önemlidir.

Size tavsiyem jantlara ve kaportaya ayrı süngerler kullanın ve asla fırça kullanmayın.

Ve kesinlikle aracınızı dışarıda yıkatmayın, mecburi durumlarda araç dışına su tutmak yada köpük ile fırçasız yıkama uygulatın.

Araç içini ise mutlaka bilindik marka temizleyiciler ile temizleyin. (SONAX & MEGUIAR's v.s.)

İyi forumlar...

• On tampon ve kaputumda kucuk tas izleri var bunlardan kurtulma sansin yokmu? Arac siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

On tampon ve kaputumda kucuk tas izleri var bunlardan kurtulma sansim yokmu? Arac siyah

Dostum çok belirgin ezikler ise ve altta bulunan beyaz astar boya görünüyor ise; kürdan yardımı ile nokta nokta boyama yapabilirsiniz.

Taş izleri ve hasarları her araçta o yada bu şekilde olmakta.

İyi forumlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

şu pm den bende alsam

Dostum PM ile bilgilendirme yaptım.

İyi forumlar...

O pm den bende istiyorum,sana zahmet.
  • arkadaşalar aracım siyah 2,5 yıl oldu alalı ve güneşte vs. kılcak cizikler mevcut aynı zamanda ilk gunku gibi parlak bir rengi yok.
    pasta cilamı yaptırmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

arkadaşalar aracım siyah 2,5 yıl oldu alalı ve güneşte vs. kılcak cizikler mevcut aynı zamanda ilk gunku gibi parlak bir rengi yok.

Merhaba;

Kılcal çizikler için önce cila uygulaması yapın, çözüm olmaz ise en ince pasta dan başlayarak deneme ile doğru karışımı bulun ve uygulayın.

İNCE PASTA, KALIN PASTA, EN KALIN PASTA (FINE CUT ~ CUT ~ STRONG CUT)

İyi forumlar...
  • quote:

quote:

arkadaşalar aracım siyah 2,5 yıl oldu alalı ve güneşte vs. kılcak cizikler mevcut aynı zamanda ilk gunku gibi parlak bir rengi yok.

Merhaba;

Kılcal çizikler için önce cila uygulaması yapın, çözüm olmaz ise en ince pasta dan başlayarak deneme ile doğru karışımı bulun ve uygulayın.

İyi forumlar...

teşekkürler sizinde dediğiniz gibi bugun arkadaşla bi yıkamacıda sordum 130 tlye ince pasta ve cila yaparsam ilk günkü gibi parlak ve temiz olur dedi, guvenılır bi yere benziyor ordakı yetkılı siyah araçta pastanın zor olduğunu vs soyledı o yüzde baya zaman harcıyacaz vs. dedi 130dan aşağı bırakmadı.yaptırayım mı sızce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 27 Haziran 2013; 0:28:58 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba;

İyi forumlar...

teşekkürler

sizinde dediğiniz gibi bugun arkadaşla bi yıkamacıda sordum 130 tlye ince pasta ve cila yaparsam ilk günkü gibi parlak ve temiz olur dedi,

guvenılır bi yere benziyor ordakı yetkılı siyah araçta pastanın zor olduğunu vs soyledı o yüzde baya zaman harcıyacaz vs. dedi

130dan aşağı bırakmadı.

yaptırayım mı sızce?

Anladım hocam.

130 oldukça uygun bir fiyat, tabii işin hakkını verir ise ???

Uygulama sırası ise YIKAMA~KIL UYGULAMASI~ÇİZİK BÖLGELERE PASTA UYGULAMA~CILA UYGULAMA~SON KAT CILA UYGULAMA ve ARACIN YIKANMASI şeklinde olmalı.

Peki kılcal çizik kontrolünü floresan lamba ile mi yaparlar yoksa flamanlı lamba ile mi ??

Bu detay soru firmanın kalitesini belli eder.

Şöyle açıklayayım floresan altında kılcal çizikler kaybolup gider ve görünmez bir hâl alır.

Ancak flamanlı ampul ile yada güneş altında yapılan kontrollerde her detay ortaya çıkar.

İyi forumlar...

Not: Flamanlı ampulden kasıt eski tip akkor lambalardır.

• melodramm kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler dahilinde bir yer bulup yaptırıcam, güzel olursa ss koyarım yakında :)
  • mrb arkadaşlar benim aracımda ince kılcal çizikler var daha çok fırça izi gibi şimdi turtle wax cila aldım bunu atmadan ne atmamı önerirsiniz pasta atmak istemiyorum daha 2 senelik araca önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  • Pazar günü aracımı yazlıkta yıkarken camlarda kireç izi kaldı acaba neyle çıkartabilirim çok kötü bir görüntüye büründü arabada daha yeni morelim bozuldu yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Pazar günü aracımı yazlıkta yıkarken camlarda kireç izi kaldı acaba neyle çıkartabilirim çok kötü bir görüntüye büründü arabada daha yeni morelim bozuldu yardımlarınızı bekliyorum.

plastik kısımları kağıt bantla kapa kireç çözücüyü hafif sulandırarak sadece camlara uygula
  • quote:

Arkadaşlar arabama kaput filmi yaptırıcam 140 mikron iyimi servis yapıyor rötuşlarıda yapıcak önceki taş izlerinden dolayı solargard marka kullanıyolarmış 1000 tl dediler sizce yaptırmalımıyım ön kaputu ve ön tamponu komple yapıcaklar.?

Arkadaşlar 1000 tl çok korkunç bir fiyat. sonuç olarak plastik bir kaplama son teknoloji bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Bence bu fiyata bu ürünler alınmamalı satılamamalı. bu kadarının artık kötü niyet olduğunu düşünüyorum. Bence yaptırmayın kaputtaki bir kaç taş darbesi aracınızın değerini 1000 tl düşürmez. Şahsen ben plastik bir jelatine 1000 tl versem içim çok acırdı. bu insanlar bu kadar kolay bu kadar çok para kazanamamalı.
  • kayseri pasta cila nereyi tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.