Şimdi Ara

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda hiç almadığım kadar coca-cola aldım Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Arabistan'da kaliteleri nasıl bilmiyorum ama Ufak tefek yurt dışı tatillerinden sonra şunun farkına vardım Maalesef ülkemizde çok vasat üretim yapıyorlar ben o yüzden mc falan kullanmıyorum. Arada uçurum var.

şimdilik starı kullanarak desteğimi pardon boykotumu sürdürüyorum.

O mübarek Arabistan topraklarına ayak bastığımda Mc falan denerim. Bacon olmaz oralarda herhalde malum durup dururken yanmayalımBoykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Adamlarin olayi o en fazla kahve dokebiliyorlar yada sokaklara kolaBoykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Babuş 0606 aynı oranmı

• Şu durumda kişinin Boykot hassaslığı gönlünün kime meylettiğini gösterir. Tercih hakkı olduğu halde gönül rahatlığı ile bu soykırımı destekleyenlerin ürünlerini kullananların pnlardan farkı yoktur..... Onlardandır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boykot yapmiyorum, çünkü sonu yok. israilli Arap biri bir video yapip, israilde üretilen her şeyin listesini yapmiş. Celerondan tohumlara kadar. ABD ve Almanyayi da eklersek, bu boykot işinin sonu yok. Teknolojiyi hayatimdan tamamen çikarmam lazim o zaman.

Dürüst oluyum, kimse de Filistinliler için bu seviyede boykot yapmaz. iphonelerla Starbucksa gidip, kahve dökmek, Coca Cola dökmek bu işin şov kismi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 15 Kasım 2023; 21:36:29 >
  • Bunların en komikleri

instagram ve facebook'da sürekli bir şeyler paylaşanlar.

• belki boykot yapmak zorunda değilsiniz ama yapanlarla dalga geçmeniz ahmaklıktır
    soykırım yapan siyonist ordu yüzde 70i çocuk kadını öldürdü hastane basmaya kadar ilerletti işi bosnada bile 7 bin kişi katledildi burda 11 bin daha da artıyor
    hamasın çocuk öldürdüğü görüntü varmı yok
    sivil dedikleri yerleşimci denilen teröristler Filistinlinin evine çöken hırsızlar hala ben tarafsızım diyorsanız
    katliam karşısında tarfsızlık alçaklıktır
    müslüman değilseniz en azından insansanız bu katliam karşısında filistinin tarafında olmak zorundasınız
    filistinden israilden banane diyenler israilin vadedilmiş topraklar bakanlığı olduğunu da bilmez yani nil ile fırat arası güneydoğuda gözleri tmm ulaşamaycaklar ama bilin bu siyonistleri
    Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

50 yıldır bir tarafta sapanla taş atanlar bir tarafta kurşun atanlara dahi laf etmediniz inancınız gereği masal anlatma israil işgalci terör devletidir ergeç yıkılacaktır. peygamber şehit eden yahudiler bebek kadınamı acıyacaklar yazıkki sizde insan diye forumda yazabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 16 Kasım 2023; 8:53:47 >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Daha düne kadar bizdede taş atanlar vardı, peygamber öldürdüğünü nereden biliyorsun,acıma duygun olsa ilk gün yaptıkları katliama ses ederdin,insan oldukları için,insana acımıyorsun, acısan yemende ölenlerede acırdın,sen sadece inancında tanrı diye tapındığın,şahıs sana ebulehep olayındaki gibi düşmanımız bu saldır dediği için saldırıyırsun.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

noterden itiraf getirseler genede onlar masum yere izmarit atmayan özgürlük savaşcılarıdır sizin gözünüzde.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt

İsrail'de öyle bir bakanlık yok.

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?
    Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?en.wikipedia.org
    Thirty-seventh government of Israel - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Thirty-seventh_government_of_Israel
  • marketlerdeki indirimlerden evde stok yapıyorum. hepinize teşekkürler :)))))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

Korkudan olsa gerek

• Daha önce sadece bir kez starbucksa gitmiştim , kahveyi de çok sevmezdim. Şimdi hafta içi iş çıkışında vaktim varsa uğrayıp bir kahve içmeye çalışıyorum. Kahve de lezzetli bir içecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 16 Kasım 2023; 14:53:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.