Şimdi Ara

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam eve giren 100 ürünün 90 onlara ait ve onların altarnetifi bile onlar gibi olmuyor bu iş dediginiz gibi troya geciyorum bime gidiyorumla olmuyor bu savaş biter olan olur unutulan unutulur burası türkiye herşey sadece hikayeden ibaret asıl BOYKOT DEVLET ELİ VE DEVLET DİLİ İLE OLUR

• Yalnız bu turkiye Coca-Cola ile toog ortağı anadolu grubu muş. Yani protesto edeceksek her ikisini de etmemeiz gerekiyormu. Yoksa sadece işimize gelenimi etcez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç boykot etmiyorum çünkü kimsenin öyle bir gücü yok. Çevremde bazı tatlı su müslümanları var işine geldiğini boykot ediyo gelmeyenleri kullanmaya devam ediyor. Bugün milletin en çok işine gelen Coca Cola %51 hissesi müslüman araplara ait çok uluslu aile şirketidir. İsrail in de belki Türkiye ve diğer ülkeler gibi hissesi vardır ama köken olarak bir Amerikan şirketidir. Ayrıca bugün Filistin in en büyük işvereni Coca Cola dır başta Gazze ve Ramallah gibi büyük kentler olmak üzere toplamda 5 tane fabrikası ve 7 tane dağıtım noktası vardır ve yüzlerce Filistinli işçi burdan ekmek yiyor.

Baktığınız zaman Facebook, Whatsapp, İnstagram gibi platformların sahibi Mark Zuckerberg bir Amerikan yahudisidir. Arama motorunu hemen hemen her gün kullandığımız ve Android işletim sistemli cihazlarını kullandığımız Google ın kurucusu Larry Page de bir yahudidir. Hastanelerde kullanılan ve doktorların bizden istediği MR, röntgen, ultrasonların çekildiği cihazlarda maalesef yahudi. Bunların dışında gıda, finans, teknoloji, tarım, ilaç gibi birçok farklı sektörde varlar ve bugün İsrail le alakası olmayan coca colayı, starbucks u, mc donalds ı boykot eden sözde müslümanlar aslında işlerine gelenleri yada erişemeyeceği şeyleri boykot edip çoğu yahudi malını kullanmaya ve onlardan yararlanmaya devam ediyor.

Diyeceğim o ki kalkıpta Coca Cola larla, kahvelerle, hamburgerlerle kendinizi küçük duruma düşürmeyin ya adam gibi boykot edin ve ilkel yaşantıya dönün eğer yapamıyorsanız da tatlı su müslümanlığı yapıp boykot saçmalığını bırakın ve sadece masum sivillerin, bebeklerin, çocukların ölmelerini protesto edin. Sokaklarda yaptığınız barbarca mekan basmaları, camları indirmeleri vs aynı hassasiyeti Uygur Türklerine zulmeden Çin lilere karşı Çin mallarına da ve siyasi çıkarlar uğruna binlerce askerimizin, polisimizin, masum sivillerin, çocukların şehit olmasına sebep olan, ABD ve İsrail tarafından BOP kapsamında ülkenin başına getirilen yöneticilere de göstermeniz dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 13 Kasım 2023; 10:2:39 >

• Ben İsrailden nefret ediyorum ,2-3 senedir Mcdonalds franchisingi açmayı düşündük kardeşimle ciddi ciddi bütçesi fazla geldi.Ben açsaydım benim günahım ne olucaktu ,5 vakit namazında bir müslüman olarak,bu boykotta,çalışan onca kişi ,tedarikçi ne günahı var.Mantıksız geliyor.O zaman eliniz de ki Amerikan işletim sistemli telefonlarla yahudı whatsapp instagram facebook üzerinden boykot etmeyin.Kaldı ki ki Mcdonalds starbucks türkiye katarlılara geçti zaten Türklerde bile değil,Sözüm ona müslüman sermayesi.

• Köl Tigin K kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Hepsi ya Arapçı ya da gösterişçi. Adam çıkıyor önce Filistin'i savunmak için Müslüman diyor. Müslümanlar diye önce bir sınır çiziyor kendine -tabii Müslüman değilse ölebilir- bir taraf tutuyor. Baktı olmuyor sonra çıkıyor daha fazla destek toplamak için "insanlık" kartını kullanıyor. Ben de bu samimiyetsizliği görünce soruyorum: ulan olay masum insanlar ve sivillerse Hamas'ın sivil katliamına niye sesin çıkmıyor da sadece İsrail öldürdüğünde konuşuyorsun. Hadi Filistin'i savunuyorsun peki Hamas'a niye arka çıkıyorsun, bunlar da masum sivil halkı öldürüyor? Aynı hassasiyeti dediğin gibi Ukrayna-Rusya örneğinde de göremedik. Burada önce Müslümanlık deyip sonra insanlık diyenler ölü taklidi yapıyordu. Demek ki bunların derdi "insanlık" değil, Arapsa arka çık "hangi Arap olduğu da önemli Arap bile seçiyoruz" değilse umursama sonra insanlık edebiyatı yap, oh ne güzel omurgasızlık. İşte tam da bu yüzden aradıkları desteği asla bulamayacaklar. Önce samimi olacaksın, önce insanlık diyeceksin. Sadece ve sadece Müslüman kardeşler dediğin an sen bir tarafı tutuyorsun, insanlığı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Kasım 2023; 10:43:44 >

• Siz boykot ede durun devletimiz desteğini esirgemesin.

• Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

Boykotun verdiği zararı devlet karşılamış bile

• Daha cok kola icerek

• Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?
    Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?www.cumhuriyet.com.tr
    Boykotlar sürerken… Coca-Cola’ya devlet desteği!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/boykotlar-surerken-coca-colaya-devlet-destegi-2140449

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• Erwin kullanıcısına yanıt

Anlık radikal islamcılar;

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?Khan Khurtyoutube
    Hiç bir şeye inanma diyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=SETyxjW7zX4
  • Bk cok severim sabahda sb dan latte aldik

Gecen gunde burda filistini destekleyen grubu sagcilar cok guzel dovduler

• Ak partiye oy vermeyerek protesto ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almayarak

• Erwin kullanıcısına yanıt

o zaman devleti boykot ediyoruz. Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

ben de dahil olmak üzere geçici olarak boykot ediyoruz.

• kugutex kullanıcısına yanıt

togg olmaz togg olmazBoykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

en iyisi el arabasıBoykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• sosyal medyada 1 yıldız vererek boykot ediyorlar.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• teşvik değil vergi indirimiymiş ayrıca Ağustosta yapılmış
    yine de indirim yapılması yanlış
    Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt

Ha okey kondom ha durex kondom. ismi farklı amaçları aynı.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• Almamak, destek vermemek bireysel bir eylem olarak güzelde çözüm bu değil. Bunu çözüm sanmak, dayatmak daha çok israil' i, çözümsüzlüğü desteklemek gibi geliyor bana.

100 yıldır x bulaşık deterjanını almış bir bayan gelmiş. Markette raflara bakarken, "onu almayın, israil malı o" diyor. Savaş bitince eve stok yapar.

Her şeyi israil almış, satmışız, vermişiz, sakıza kadar satın almış adamlar.

50 yıldır yaşanan bir kansere çözüm bulmak falım sakız almayarak mı olmalıydı? Yoksa bilim, teknoloji, sanayii vs konularda gelişerek mi?

Müslüman ülkelerin birisinin başına bir şey gelse, en başta sevinen diğer müslüman ülkeler oluyor. Uzayan dal benden olsun derler, bunlarda o yok. Saddamı rezil ettiler, Kaddafi kepaze oldu, müslüman çocuklarını sulara gömdüler, üstüne bombalar atıp parçalara ayırdılar..

Kimsenin umurunda değil.

Üstelik şeytan herif, arap liderleri sesini kesin yoksa koltuğunuzu altınızdan alırım diye tehdit ediyor. Bu kadar iğrenç bir durum...

Avlanan aslanlar bir av yakaladığında, o hayvanın arkadaşlarına kızıyoruz, bakacağınıza müdahale edin vs diyoruz.

Aynı durum yıllardır yaşanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Kasım 2023; 0:2:43 >

• belki boykot ile israil az da olsa zarar görür ama burda tarafını belli etmek
    karşımızda hastaneleri, küvezdeki bebekleri ambulansları
    okulları yasaklı fosfor bombasıyla bombalayan ekmek su elektrik ve yakıtı çok gören bir bebek katili sürüsü var ölenlerin %70i çocuk ve kadın böyle bi durumda bu boykot listesindeki firmalardan Starbucks bedava kahve vereceğini açıkladı İsrail itlerine McDonald's İsrail askerlerine bebekleri daha iyi öldürsün diye bedava yemek veriyor coca cola para yardımı yapıyor ariel askerlerin elbiselerini yıkıyor daha onlarcası hala bu firmalardan ürün alıp katillere mermi gönderecem diyorsanız siz bilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.