Şimdi Ara

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turgay Güler (@turgayguler) on Xtwitter
    Turgay Güler (@turgayguler) on X
    https://twitter.com/turgayguler/status/1724776004017664139?s=21

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kola içmiyorum ama arada bir nargile suyuna koymak için alıyorum
    Hamburger sevmiyorum ve gereksiz pahalı kebap ciğer dururken
    Kahve için evimde kafe bar dizili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyonistler yahudiler dışındakileri insan olarak bile görmüyor arzı mevud hayalleri ile ülkenizde planları var devlet olarak yaşeya kehanetlerini terörist başı netenyahu
    okuyor ve çocukları hamileleri herkesi öldürmeyi ibadet görüyor burdakiler de siyonist aşıklığı yapıyor
    hala ama Yahudiler de ölüyor diyenlerin ağzına kürekle vurası geliyor adamın
    Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uplatayım

• Kimsede gerçekten samimiyet yok, herkes kendine çizilen sınırlarda güvenli siyasetini yapıyor,

sabah akşam israil lanetleyip boykot çağrısı yapanların %5i bile israil ile ticarete laf edemiyor, akpli vekiller bile çatır çatır israil limanlara gemi gönderirken genel kitle izin verildiği kadar milletin içtiği kahve ile uğraşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de boykot çözüm yolu değildir. ürünün satıldığı mağazada çalışanlar yerli, belirli bir markayı ve ürünü boykot ederek satın almayıp ikincil boykot uygulandığında bile getirisi ekonomiye zarar olur. çözüm yolu olsa, ülke olarak ithalat'a ve ülke içi ithal üretime kalıcı kota uygularsın olur biterdi. ithal ürünlerden ağır vergiler almak da çözüm yolu değil. bunun için forumda ağlamayan yoktur sanırım? Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?  bir de vatandaş niye boykot yapacak ki? hep bu dingilizlerin işleri. gerçi boykotun çıkış yeri irlanda ama olsun, yakın sayılır. Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• AKP'li Fahrettin Koca'nın Üniversitesi

• Yahudi mallarını boykot edin.

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?
  • Boykot edene de edilenden çok zarar verebilir. Ama buradaki boykotçuların bunu düşünebilmeleri anlamaları zor. Onlara birşey lazim, kendilerini iyi hissetmeleri icin. Oldukları yerde de rahat durmuyorlar, başkalarına sarıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün A101'de gördüm, sonra dedim fotoğrafını çekseydim :) Fairly ürünleri %50 indirime girmiş. Coca Colanın da toplu ürünlerinden benzer indirimler var.

Almayınca, yarısına kadar fiyatları indirebiliyorlarmış.

• upla

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt

O zaman dönüp bu bozuk dine bakacaksın arkadaş. Baştan kokmuş din. Yahudi ile Filistinli'den dini çıkar, aynı milletler. Ne gariptir ki aynı tanrı bunları savaştırıyor. Akıl hastalığı son gaz devam.

• upla

• uzun bir aradan sonra up

• türkiye özelinde konuşalım, yahudi örneği, günümüzde tr teknoloji sanayileşme makineleri vs yapan firmalar ağaçtan toplanmadı, onlarca yıl önce çoğu yahudi ve kökenli kişilerden öğrendikleri ile büyük sükse yaptılar bugün de bunları taşlıyorlar, ikiyüzlülük, adama hakkını verdin mi o zamanlar için? muhtemelen hayır ve bu insanlar çoğu türkten daha çok bu ülkeye hizmet etmiş olması apayrı bir fiyasko boykotçular için, kopya çektin kullandın, trnin israille ticari ilişkileri giden gemiler konusu zaten direk israil tarafının dalga geçmesi gibi bi durum, ülkeleri markalar üzerinden cezalandırmak mantıksız ama boykot dediğimiz şey topluluklardan kitlelere yayılınca gerçekten hissedilebilir bir şey olabiliyor, dünya görüşü idealizm bir duruş koymaksa mesele, saçma olsa da bunu gerçekleştirmek için boykot konusu sıkça dillendirilir gibi. çok inanılmaz bir durum olmadığı sürece boykot benim için yok hükmnde, insanları falan boykot edebilen varsa hissedilir şekilde, ona bakarım belki

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.