önce düzgün yazsan daha iyi olur 2. olarak hybird charlardan okadarda bi verim alınmaz 3. olarak 2 int 1 str demişsin ama eline glavie almışsın onun yerine spear almalısın eğerki 2 str 1 int gidersen dediğin olabilirama bence okadarda iyi deil
hybırd char accagına gıt uyu daha ıı kardesım hybırd char olum demektır ne fazla wurursun ne az damage yersın hybırd ıcın tek tavsıyem bow kullanıp 2 ınt 1 str weya 2str 1ınt gıtmen uzaktan hem ok skıll ıyle hem nukeyle adama damage wurman ama bunun ıcın lıght dakı hızlı kosma serısını full lemen lazım cunku sureklı saga sola kacıcaksın bı adam senı yakalayıp 2 combo yaparsa orda ısın bıter...
1. olarak böle saçma bi yazı yazamazsınn çünküü aradan 1 saatt geçmişş 1 gün bekleyenler varr... 2. olarakta Sana cvp vermek zorunda değiller sen yazarsınn bilgisinii paylaşmak istiyenn yazar ve konu kapanırr.. 3. olarak isse hybird gerçekten kötüü bi charr hiçç önermiyorumm benim önerimm full int\\Spear+Shield\\Nuker\\Lighting+Fire...\\Armorr veya procektor..(pvpde Garment).. daha önce HERETIC bana PM atmıştı ve onun bana Pvpde önerisini aynen yazıyorumm: