Şimdi Ara

BÖYLE Bİ HYBİRD NASI OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GLAWYE ALINACAK SWORD KADAR MAG ATACK
    GÖMER BİDE PSHCALIN KRALIDIR ELEMENT OLARAK FİRE AÇILACAK NUKESİ DAHİL

HESUKALLE FİRE EŞİT GOTURLUCEK BASKA BİŞİ ACILMICAK FİREDEKİ PSHCALL BUFU MAX GİDİLİCEK

VE HERTURLU PSHL BUFUYLA PSH AÇIGI KAPATILMAYA CALISICAK
    GORUYOZ COLD KULLANANALAR PSH BUFUNU DAHİ AÇMIYO

USTUNE ARMOR ALCAZ

BOLE Bİ ADAM SAGLAM OLURMU

• sizlerle bişi paylastım bukadar deger weriyosunuz bu forumda paşlasım bitöiş kardeşim gidin gır gır geçin
  • önce düzgün yazsan daha iyi olur 2. olarak hybird charlardan okadarda bi verim alınmaz 3. olarak 2 int 1 str demişsin ama eline glavie almışsın onun yerine spear almalısın eğerki 2 str 1 int gidersen dediğin olabilirama bence okadarda iyi deil
  • hybırd char accagına gıt uyu daha ıı kardesım hybırd char olum demektır ne fazla wurursun ne az damage yersın hybırd ıcın tek tavsıyem bow kullanıp 2 ınt 1 str weya 2str 1ınt gıtmen uzaktan hem ok skıll ıyle hem nukeyle adama damage wurman ama bunun ıcın lıght dakı hızlı kosma serısını full lemen lazım cunku sureklı saga sola kacıcaksın bı adam senı yakalayıp 2 combo yaparsa orda ısın bıter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: )Dragon_Burn(

sizlerle bişi paylastım bukadar deger weriyosunuz bu forumda paşlasım bitöiş kardeşim gidin gır gır geçin

1. olarak böle saçma bi yazı yazamazsınn çünküü aradan 1 saatt geçmişş 1 gün bekleyenler varr... 2. olarakta Sana cvp vermek zorunda değiller sen yazarsınn bilgisinii paylaşmak istiyenn yazar ve konu kapanırr.. 3. olarak isse hybird gerçekten kötüü bi charr hiçç önermiyorumm benim önerimm full int\\Spear+Shield\\Nuker\\Lighting+Fire...\\Armorr veya procektor..(pvpde Garment).. daha önce HERETIC bana PM atmıştı ve onun bana Pvpde önerisini aynen yazıyorumm:

"
    Full str + Cold + Blade + Garment

PvP de çok sağlam chardır "

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.