Bildirim
Böyle bi sistem topladım.Artı veya Eksilerini sölermisiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SAdece anakartı değiştir. O anakart güç devreleri biraaz ısınan bir anakart. ASUS m5A97 yapacaksın.
güç kaynağını 500 watt hıgh power yap.
110 tl civarı.inventus.com da var.
-
Bu sistemle güncel oyunları oynayabilrmiyim.Günümüzde ki Battlefield 3 gibi oyunları akıcı oynama ihtimalim varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
SAdece anakartı değiştir. O anakart güç devreleri biraaz ısınan bir anakart. ASUS m5A97 yapacaksın.
Cevap verdiğin için sağol öncelikle.Bu anakart işlemciyle uyumlumu ve overcolck açısından sıkıntı yaparmı?Çünkü amd 960t yi overcolck ile 6 çekirdek yapcmda? -
quote:
Orijinalden alıntı: onurQ7
quote:
Cevap verdiğin için sağol öncelikle.Bu anakart işlemciyle uyumlumu ve overcolck açısından sıkıntı yaparmı?Çünkü amd 960t yi overcolck ile 6 çekirdek yapcmda?
arkadaşın seçtiği anakart uyumlu ve verdiği tavsiyede gayet güzel kardeşim msi dan asus daha iyidir msi biraz sorunlu bende onu alacaktım araştırdım arkadaşım önerdiği anakarta karar verim karar senin güle güle kullan kardeşim
-
Her 960 T 6 çekirdek olacak diye bir şart yok. Ama şansın yüksek.Anakart 960 T ile uyumlu. 6 çekirdek açılırsa süper olur.
BF3 için 6870 iyi bir ekran kartı.
ZATEN BF3 için 6 çekirdeğe ihtiyacın yok. 4 çekirdek 960T işini fazlasıyla görecektir. Yapacağın, bu işlemciyi Ghz overclock yapman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin57
quote:
Orijinalden alıntı: onurQ7
quote:
Cevap verdiğin için sağol öncelikle.Bu anakart işlemciyle uyumlumu ve overcolck açısından sıkıntı yaparmı?Çünkü amd 960t yi overcolck ile 6 çekirdek yapcmda?
arkadaşın seçtiği anakart uyumlu ve verdiği tavsiyede gayet güzel kardeşim msi dan asus daha iyidir msi biraz sorunlu bende onu alacaktım araştırdım arkadaşım önerdiği anakarta karar verim karar senin güle güle kullan kardeşim
Allah nasip ederde alırsam inş. kardeşim..
-
quote:
Her 960 T 6 çekirdek olacak diye bir şart yok. Ama şansın yüksek.Anakart 960 T ile uyumlu. 6 çekirdek açılırsa süper olur.
BF3 için 6870 iyi bir ekran kartı.
ZATEN BF3 için 6 çekirdeğe ihtiyacın yok. 4 çekirdek 960T işini fazlasıyla görecektir. Yapacağın, bu işlemciyi Ghz overclock yapman.
Doğru kardeşim haklısın fakat tek BF3 için değil çekirdek konusu maksat pc yi ve oyunları sorunsuz bi biçimde kullanmak. -
Sistem belli bi süre idare eder seni... -
quote:
Orijinalden alıntı: cazador1453
Sistem belli bi süre idare eder seni...
Belli bi süre derken?? Ne kadar mesela? -
Oyunların çıkışına göre değişir :) Ama ekran kartına fazla umut bağlama bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: cazador1453
Oyunların çıkışına göre değişir :) Ama ekran kartına fazla umut bağlama bence.
Kardeş naptın ya en çok tutulanlar arasında gösteriliyo bu kart :/ -
hd6950 2gb alırsan daha iyi olur :). Ama yinede sen bilirsin , ya da yeni nvidia ekran kartlarını bekle fiyatlar düşsün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X