Şimdi Ara

Böyle bir avensis bu fiyata, sanırım dolandırcılık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011model-sifirdan-faksiz-64218064/detay/
    Araç 2011 model Avensis Elegant 13000 km de. hatasız orjinal ve sorunsuzmuş. İlanda plaka kapalı. Araç Antalya arabası. Fiyatı 35500 TL. emsallerine göre yaklaşık 10000 TL daha düşük.
    İlan sahibine telefon açtım. ilk sorusu nereden aradığım.
    Ayrıca bu kişinin telefonları oldukça yoğun.
    ilan sahibi ile konuştuğum kişi farklı kişilerdi. Kayınbiraderiymiş kendisi.
    Aracı almak istiyorsam kapora yarımamı söyledi 300 - 350 tl kadar. kapora için banka bilgilerini verdi ve hesap bilgileri istanbuldandı.
    1 saat sonra beni arayıp kaporayı yatırıp yatırmadığımı sordu. Birde teyip ediyor kaporaları.

Başka bir arkadaşıma telefola ilan sahibini tekrar arattırdım. Arkadaşım Antalyadan olduğunu söyledi. Araç sahibi 5dk sonra ara dedi ve kapattı.

Böyle şüpelendiğiniz durumlarda başka bir arkadaşınız aracın bulunduğu şehirdeymiş gibi arayıp ilan sahibinin tepkisini ölçebilir.

Ülkemizde dolandırıcılığın bu kadar kolay yapılabilmesi düşündürücü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiliksaglik -- 14 Kasım 2011; 11:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exhaustiveresearcher

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011model-sifirdan-faksiz-64218064/detay/
    Araç 2011 model Avensis Elegant 13000 km de. hatasız orjinal ve sorunsuzmuş. İlanda plaka kapalı. Araç Antalya arabası. Fiyatı 35500 TL. emsallerine göre yaklaşık 10000 TL daha düşük.
    Aracı almak istiyorsam kapora yarımamı söyledi 300 - 350 tl kadar. kapora için banka bilgilerini verdi ve hesap bilgileri istanbuldandı.
    1 saat sonra beni arayıp kaporayı yatırıp yatırmadığımı sordu. Birde teyip ediyor kaporaları.

Başka bir arkadaşıma telefola ilan sahibini tekrar arattırdım. Arkadaşım Antalyadan olduğunu söyledi. Araç sahibi 5dk sonra ara dedi ve kapattı.

Böyle şüpelendiğiniz durumlarda başka bir arkadaşınız aracın bulunduğu şehirdeymiş gibi arayıp ilan sahibinin tepkisini ölçebilir.

Tramerden kaza bilgilerine ulastiniz mi?

Eger kaza bela yoksa, dolandiricilik yapiliyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha dün üye olmuş siteye.

Aslına arayacan senin yaptığın işin ta ... ... rum , .... na ...mun ...lu ,

....... ............... ................... ...............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 14 Kasım 2011; 11:27:54 >
  • İnsanlarımızda biraz aklını başına alsın. Uyanıklık yapayım derken elindekindende oluyorlar.
  • ben ilan hakkında şikayette bulundum arkadaşlar. siz de şikayette bulunursanız bu dolandırıcılar bu şekilde ilan koymaktan vazgeçerler belki. daha önce benimde başıma geldi. muğladan bir tane era bulmuştum yaklaşık 5 bin tl daha ucuza satıyordu. adam kapora yatırmamı istedi. ben de muğladan bir tanıdık bulup araca bakmasını istedim. ama tanıdığımız kişi adama bir türlü ulaşamadı. bunlar bu şekilde kapora toplayıp piyasadan kayboluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

quote:

Orijinalden alıntı: exhaustiveresearcher

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011model-sifirdan-faksiz-64218064/detay/

Tramerden kaza bilgilerine ulastiniz mi?

Eger kaza bela yoksa, dolandiricilik yapiliyor demektir.

Tramer için bildiğim kadarıyla plaka yetmiyor.
    Bu arada 155 i aradık ama gidip emniyete şikayet etmem gerekiyormuş.
    Bende sahibinden'e durumu bildirdim. Tabi bu kişinin başka sitelerdede ilanları var.
    Umarım çok fazla kişi dolandırılmamıştır.

• İlan Onay Sürecindedir diyor şimdide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

daha dün üye olmuş siteye.

....... ............... ................... ...............................................

Sansür güzeldi.
  • sahibinden den mesaj geldi. ilanı onay sürecine almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanxtr

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

daha dün üye olmuş siteye.

Sansür güzeldi.

+1

• 2010 model toyota corolla yı 30 bine almıştık arkadaşıma hemde dizel otomatik. ilan yayınlandığı gün aradık ve gidip aldık araç ilk günkü gibiydi ama sahibi travestiydi
  • bende baktım ilan onay süresinde diyor var birşey bu araçta dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

2010 model toyota corolla yı 30 bine almıştık arkadaşıma hemde dizel otomatik. ilan yayınlandığı gün aradık ve gidip aldık araç ilk günkü gibiydi ama sahibi travestiydi

travesti mi?
    arabanın temiz olduğuna emin misiniz?

o arabanın içinde kimbilir neler oldu da 30 bine vermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

quote:

2010 model toyota corolla yı 30 bine almıştık arkadaşıma hemde dizel otomatik. ilan yayınlandığı gün aradık ve gidip aldık araç ilk günkü gibiydi ama sahibi travestiydi

travesti mi?

siz en iyisi bi iç dış temizlik yaptırın, hatta koltuk yıkama da yaptırın mutlaka...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

quote:

quote:

travesti mi?

siz en iyisi bi iç dış temizlik yaptırın, hatta koltuk yıkama da yaptırın mutlaka...

yıkama da yetmez, döşemenin değişmesi şart

• Çok bariz kapora dolandırıcısı.
  • Benzer bir ilan daha. Gene Antalya. Gene yeni üyenin bir araba ilanı ve fiyat süper düşük. Belkide aynı kişi. Bu kişilere eğer yasal bir işlem yapılamıyorsa ülkemizdeki en karlı işlerden biri.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-10-000-de-servis-bakimli-64970446/detay/

Bu arada avensis arıyorum:) varsa temiz eski kasa alınır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiliksaglik -- 21 Kasım 2011; 17:01:36 >
  • Bir keresinde de yine çok uygun corolla vardı. O da yaklaşık emsallerinden 10000tl ucuzdu. Adamı aradık balıkesirdeymiş kapora istedi.Bizde tamam dedik kapattık. 1 saat sonra falan aradı. Dedik balıkesirde bir arkadaşımız var sizin semte geliyo o vericek kaporayı dedik pat kapattı telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursel_balci
    ben ilan hakkında şikayette bulundum arkadaşlar. siz de şikayette bulunursanız bu dolandırıcılar bu şekilde ilan koymaktan vazgeçerler belki

Gördümmü affetmem direkt şikayet ederim ha bi işe yarıyor mu bilemem ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

quote:

quote:

travesti mi?

yıkama da yetmez, döşemenin değişmesi şart

oda yetmez siz aracı çöpe atın
    belki mmt sorun verdi oda kurtulmak için sattı bizde zamanında 28e vermiştik hemde 22.000 de idi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.