Bildirim
Böyle Bir Banyo Kaça Mal Olur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yok mu bu işlerden anlayan, fiyat verebilecek kimse -
birebir aynı banyoyu yapmaya kalksan 10-15 arası masrafın olur hocam bence -
peki sence bu kadar kaliteli yapabilecek insanlar var mı türkiyede hocam? Bi amerikan firmasından alınma bu -
karşı duvarda ki bölmeler ne amaçla yapılmış bilemiyorum hocam ama sadece görünüm içinse banyonun çok teknolojik bir şeyi yok tavanda havalandırma kanalları yapılmış bizde genelde duvara bacaya çıkan aralıktan açılır havalandırma kanalı. Bu banyoda bence asıl önemli olan şey yerlerin ve duvarların aynı ürünle yapılmış olması bir de mobilyanın uyumu. dikkat edersen göz yorabilecek hiç birseyde yok duşakabin düz camdan içeride sadece duş başlığı var dışardada ayna lavabo ufak dolap ve küvet.
Eğer yaptırmak istiyorsan birine bunu gösterip aynısından istiyorum deme sakın malzemelerini kendin seç. -
hocam banyonun malzemeleri bile olmasa olur şu yer ve duvarı aynı yapmak istiyorum. bu malzemenin bir adı var mıdır, kaliteli parke mi oluyor yoksa bu :D -
parke olamaz hocam duşun içindede aynı malzeme kullanılmış granit yada mermer bi iki örnek bulmaya çalışırım şimdi -
-
hocam bu benim yüklediğim resimdeki ağaç ürünü değil, granit mermer tarzı bir şey diyorsun yani? Öyle bişeyse çok profesyonel bir ürün olması lazım cünkü bildiğin ahşap gibi ya duvarlar, yerler falan:D
Bu arada seniin yklediğin resimdeki mermerden attığın linklerde bulamadım. Pahalı mıdır? Bu da iyiymiş. İllk amacım benim yüklediğim resimdeki ürünü bulmak ama o olmazsa senin bu attıgını arayacagım -
bu taşlara görünüm verebiliyorlar ahşap mıdır bilemiyorum canlı görmeden bişi demekde çok zor zaten duşun içinin aynı olması ve mobilyanın yer ile temasının olmaması beni taş olabilir diye düşündürdü fakat işlenmiş ahşapta olabilir :) eğer ahşap ise pahalı olur mermerden ve granitten daha maliyetli olur suya dayanıklı bir ağaç seçilmeli cila yapılmalı ve mutlaka periyodik bakımları da yapılmalı çürümemesi için. -
hocam senin attıgın resimdeki travertenmiş. ve cok pahalıymış.
sen de öğrenmiş oldun bak ne güzel :D -
aynen hocam :) -
arkadaşım böyle bir banyo sana en az 15 bin liraya çıkar çünkü duvarlar 45x90 ölçülerrinde granit döşenmiş sadece yerdeki küvet 3500 lira civarında çok iyi işçilik isteyen bir durum eger malzeme konuısunda ihtıyacaın olursa yardımcı oluruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X