Arkadaşımla beraber bu yaz Temmuz'un ilk haftasından itibaren Karadeniz turu yapmak istiyoruz.Ulaşım aracı olarak bisikleti düşünüyoruz.daha önce böyle bir şey (delilik ) yapmış olan var mı acaba? tavsiyelerle beraber bilgi de almak isterim.sorularıma cevap bulabildiğim ölçüde plan yapacağız. Sarp sınır kapısından başlayıp,Sakarya/Karasu'da bitirmeyi düşünüyoruz.Mümkün olduğunca ana yolları kullanacağız.Daha kırsal kesimde görülmeye,gezilmeye değer yerlerde de yolumuzdan sapıp oraya gideceğiz.Sizlerinde görülmesi gereken yerler konusunda önerilerinizi bekliyoruz
Şimdilik;
1-Tahmini ne kadar masraf çıkar? 2-Masraflar yada ekipmanla ilgili maddi destek alabileceğimiz kişi,kurum yada kuruluş var mıdır? (Sponsor) 3-Tahmini kaç gün/ay sürer.
Çok teşekkür ederim cykilic yine de önerisi olan varsa yazabilir.hmmm bu arada sponsor bulma olasılığım hakkında bilgin var mı?
kım mıllet gezsın dolassın dıye sponsor olur kı bırıne,senın dolasmandan oturu bırılerının reklam kazancı olacak pek mantıklı değil,yanı bence bulamazsın
Sponsor olunca ne gibi bi yükümlülüğün altına girerim bilmiyorum ama mesela gezerken o markanın sticker larını yapıştırrım,o markanın reklamını yaparım ne biliyim onun gibi şeyler işte.iki taraf da kazanır ;)
Millet dünyayı geziyor bisikletle sen karadeniz turuna çılgınlık diyorsun Örneğin pedalla.com, Serkan Taşdelen bunlardan birisi,ona sorup veya sitesini okuyup öğrenebilirsin bazı şeyleri.
vay bea ben senden öğrenmişim demekki bu pedalla.com ve Serkan abimin adını :D Ank-esk turu yaptım ve ozamandan beri de bisikletin üstünden inemedim :D hala da uzun aralık verince kaşıntı tutuyo :D Sana da çok teşekkür ederim dostum bu isimleri verdiğin için ;)