Şimdi Ara

Böyle Bir Oyun Hakkında Bilgisi Olan Varmı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük robot makinelerin içine girebildiğimiz ve onları savaş esnasında kullanabildiğimiz savaş aksiyon karışımı bir oyun tvde görmüştüm ama üzerinden bayağı zaman geçti. Bu oyun 2008 hatta 2007 yılında çıkmış olabilir.
    Adını bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim.

• lost planet olabilir bir bak..
  • Fear 2 olabilirni onda böyle bir iki bölüm vardı diye hatırlıyorum
  • fear 2 değil ama lost planet olabilir sağol birader :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:43:32 >
  • bundan bir rahat 7 sene önce oynadığım mech warrior diye bir oyun vardı,o olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

bundan bir rahat 7 sene önce oynadığım mech warrior diye bir oyun vardı,o olabilir mi acaba?

Senin dediğin oyunu daha önce görmüştüm o zamanlar tabi pc kaldırmaz diye almadım.
    Dediğim oyun 2007 yapımı olabilir çünkü 2008 de gördüm tvde oyunun tanıtımını yapıyorlardı. Sanırım uyduda bir oyun kanalıydı. Bayağı savaşı ortasındasın adamlar makineler bizim esas adam makineden makineye atlıyo birisi patlıyor diğerinin içine girip onu yönetmeye devam ediyor.Ortada bir curcuna vardı anliyacağınız grafikler mükemmele yakındı. BF 2142 olabilir videolarını izledim ama emin olamadım yinede bir indirip deniycem oyunu
    Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Başka bu tür oyun bilen varsa mesajlarını beklerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.