Şimdi Ara

böyle bir şey mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bilgisayara kaspersky yükleyip tarama yaptırdım ve userinit.exe diye bir şeyi karantinaya aldı ve sonunda makinayı resetledikten sonra pc şifre istemeye başladı oysa ki şifreli hesapları çok önceden devre dışı bırakmış olup standart şekilde oturum açıyorduk. hem administratör hem pasifleştirdiğimiz standart kullandığımız kullanıcı hesabımıza şifreleri yazıp tamam yapdığımız halde "kişisel ayarlarınız yükleniyor, oturum kapatılıyor" yazmakta ve tekrar parola ekranı gelmektedir(güvenli kip ve en son çalışan ayarları denedim). şimdi benim sormak istediğim şu: hiçbir şekilde açamadığım windowsu nasıl onarabilirim, formatlayabilirim? cd-rom bozuk olduğu için hdd yi başka bir kasaya baglayıp formatlasam ardından tekrar orijinal kasaya bağladığımda açılır mi windows yani formatlayabilir miyim bu şekilde halledebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekyeterim -- 12 Haziran 2012; 1:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flash bellek ya da harici disk ile de windows kurulumu yapabilirsin. "USB'den windows kurulumu" şeklinde arama yap, ilgili konuya ulaşırsın. Ya da sabit diskini başka bilgisayara takıp onda formatlamak yerine, o bilgisayarın dvd-rom'unu kendi pc'ne tak, öyle format at. Soruna gelince, diğer bilgisayarın çipseti ya da işlemci markası, mimarisi farklı ise sorun çıkacaktır.
  • ilgin için teşekkür ederim yalnız benim anakart usb'den başlatılmayı desteklemiyor yani o şıkkı eliyorum sözüne ettiğim diğer kasayıda evdekiler birisine vermişler mecburen teknik servise verdim pc'yi birazdan gidip alacağım tekrardan teşekkür ederim...

• quote:

cd-rom bozuk olduğu için hdd yi başka bir kasaya baglayıp formatlasam ardından tekrar orijinal kasaya bağladığımda açılır mi windows yani formatlayabilir miyim bu şekilde halledebilir miyim?

evet başka pcde formatlanabilir daha sonra kendi bilgisayarında açarken mavi ekran vermezse driverleri yükleyip kullanabilirsin
  • yazdığın iyi oldu ya bir dahaki sefere ihtiyacım olursa denerim umarım ihtiyacım olmaz çünkü zahmetli işe benziyor olmaması gibi bir durum da sözkonusu O.o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Her şey için geç mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.