Şimdi Ara

Böyle bir şey mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Teknik adam ayıp olmasın gol atmayı bırakın diye bir talimat verebilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vermemesi lazım futbol bu bulduğunu atacaksın.

• İtalyan liginde verirler.. Terim de verebilir..
  • Fener trabzona 4 attıktan sonra geri çekilmisti

• Şampiyonlar liginde felan vermezler küçük takım buldum mu 6dır 8dir acımadan atarlar ama Türkiye liginde öyle algı var çok atsalar maç sonu spor kanalları rölantiye alsaydı ayıp oldu felan derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatihi sevmem ama bu maç öyle bir şey dediğini düşünmüyorum, degişiklikler ileriye yönelik bence futbolcular saldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Fatihi sevmem ama bu maç öyle bir şey dediğini düşünmüyorum, degişiklikler ileriye yönelik bence futbolcular saldı.

ortasahayı boşlatıp yerine santafor alırsa oyun rakibe geçer pozisyon bulmazsın gol de atamazssın.. Dünyada çif santrafor oynayan takım mı kaldı.. herkes mal bir biz mi akıllıyız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Messi bi macta 4 ya da 5 gol atmisti birkac yil önce sordular niye o kadar attiniz zaten maci almistiniz vs diye o da deid ki eger o pozisyonlara girip atmasaydik asil saygisizlik o zaman olurdu. Bunu tarihin en iyisi diyor

• bizim ligde var böyle gerzeklikler, ibb de ilk yarı 5 atıp bıraktı
  • Süper final ucube olduğu yıl Trabzon'u üçledikten sonra geri çekmişti takımı Fatih hoca.

• Lincoln topu 2-3 kere sektirdi diye spor programlarında tefe konuldu bu memlekette. Hiç te unutmam GirayBulak laf etmişti adama rakibe saygısızlık falan filan geyikleriyle
  • tabi diyebilir patron o bu maçta olmadı.
  • Kimse ayıp olmasın diye gol atmayı bırakın demiyor.
    Sakatlanmayın, riske girmeyin, iş bitti. 5 ile 10 arasında fark yok diye gol atmayı bırakın diyor.
    gomis 10. golü atacağım derken havlu atalı 10 hafta olmuş karabüğün stoperi çift dalarsa sezon sonu şampiyonluk videoları değil 10-0 videosunu başa sarıp izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 3 Mart 2018; 21:31:27 >
  • Terimin akhisar maçında okanın tribüne gönderilmesiyle ikinci yarıyı klübüde tamamladığını da hatırlatalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Kimse ayıp olmasın diye gol atmayı bırakın demiyor.
    Sakatlanmayın, riske girmeyin, iş bitti. 5 ile 10 arasında fark yok diye gol atmayı bırakın diyor.
    gomis 10. golü atacağım derken havlu atalı 10 hafta olmuş karabüğün stoperi çift dalarsa sezon sonu şampiyonluk videoları değil 10-0 videosunu başa sarıp izlersin.

onu düşünen yok taraftar fantezi peşinde gomisi tuttu zaten oyunda o bile yeter.
    sakatlık olsaydı faturası terime kesilirdi o kesin.
  • ulan takım 7 atmış millet hala yok takımı geri çekti filan diyor

ya bizim taraftarda sıkıntı var yada buranın troll sayısı inanılmaz bi seviyeye ulaştı artık çözemiyorum
  • 7 tene atmıştım zaten. 2 yarı yorumlamak için bile kasılmaz.

• bu sadece rakibe saygı için yapılan bir şey değil. elinde zaten maçı garanti edecek skor var, daha fazla efor sarfedip takımı yormanın anlamı yok. örneğin şl'de sürekli 4 yediğimiz sene atletico bize 5-6 tane sallardı çok rahat, ama adamlar 2-0 yapıp rolantiye alıp lige sakladılar enerjilerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.