Merhaba arkadaşlar biraz uzun bir yazı oldu ama beni bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım. ilk olarak bilgisayarım Samsung marka r620 serisi 4.yılını doldurdu. Şimdi sorunuma gelmeden önce şunları belirteyim.
+Daha önce hiç bir yere vurmadım ve düşürmedim.
+Önceden hiç bir sorunu olmadı ne donanım ne yazılım veya yaşamadım.
+++Lap topumu almadan önce tam 1,5 ay teşhirde kalmış.
+++Sürücüleri tamamen güncel hem "slimdriver" ile kontrol ettim hemde manuel kendim buldum.
+++Lap top içini açtıktan 1-2 ay sonra bu sorunlar başladı.(ana kartta hafif bir çizik ve fan bölümünü kulak temizleyicisiyle sildim.)
+++Ana kart çizikten sonar her zamanki gibi normal çalıştı.
+aşırı ısınma gibi bir sorun yaşamadım.
+Win7 32bit
Şimdi garibime giden sorunumu anlatıyorum. Bundan 2 ay önce bilgisayarımın içini açıp temizledim. Temizlerken biraz sorun yaşadım ana kartın ön yüzünü biraz çizdim başkada gözle görülür bir hata yapmadım şimdi
Olası tahminlerimi söylersem fanın içini(her hangi bir yerini sökmeden) kulak temizleyicisiyle hafifçe sildim. + ek olarak ana kartta yaşamış olduğum talihsizlik dışında fiziksel bir zarar vermedim.
gel gelelim lap top daki soruna lap topumda 2 sorun var
1.İşlemci fanı yada hangisi bilemiyorum. Arada sırada kafasına göre ses çıkartıyor. nasıl bir ses sanki fana bir şey temas ediyormuş gibi ama 1-2 saat sonra geçiyor. yada bazen bütün gün hiç olmuyor.Bazende bozuk ses çıkarırken 1-2 saat sonra o sesi daha vermiyor. Bu dediklerim bilgisayar yük altında yada değil yaşadım.
2.Arada oyun oynarken sadece şuana kadar 2 oyunda gördüm (LOL) ve (rigorz) bu oyunların "launcer" bölümü dikkatinizi çekiyorum. Lol de karşılaşma başlamadan önce karakterlerin yüklenme bölümünde ekran kararırken. Rigorz de de aynı olarak harita yüklemede ekran kararırken gerçekleşiyor. Bilgisayar simsiyah kalıyor ve görüntü gelmiyor ama ne gariptir ki arkada açtığım youtube daki şarkı çalıyor ve bilgisayar normal çalışıyor ama ekran gelmiyor. bilgisayarı power tuşundan kapatıyorum. ve geri açıyorum aynı sorun KESİNLİKLE DEVAM ETMİYOR. ekran her zamanki gibi çalışıyor geri geliyor oyunuma rahatça girebiliyorum. Ondan sonra pc rahatça oynayabiliyorum. Bu olay arada sırada oluyor 1 gün oluyor bir gün olmuyor. Şunu da belirteyim ısınma sorunu olmadığına eminim çünkü pc kapatıp açınca bir 4 saat daha oynuyorum ama aynı sorunu vermiyor.
O kadar kişin sorunlarını görmeme rağmen benim gibi bir sorunu yaşayan hiç kimse görmedim ve ne düşündüysem de hala çözemedim umarım bana yardım edebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme